Skridskor på Rönningesjön

Blev uppplockad av den lilla blåa bilen och vi åkte vidare till Skavlöten. Frågan vi ställde oss var, Vart tog solen vägen? Framme vid Skavlöten så blev det att snöra skridskor för mig och den lille, Maria skyllde på att hon inte hittade sina skridskor (sanningen är nog att hon gillar inte att åka skridskor). Den lille tog ett par stapplande steg på isen för första gången, men det är bara att stå på fötterna skridskorna igen och nya försök. Efter ett tag gicvk det riktigt bra och efter 1 timme så gick det ännu bättre. När vi satt och fika med varm choklad och lite lunch så kommer det en man i badbyxor gående, han var på väg att bada. Burr Burr säger jag bara och ja han fick uppmärksamhet av en hel del människor kan jag berätta.



Tog en runda på sjön men det blev inte runt hela sjön, nää var lite för knögligt och mina fötter ja de brände under fotsulorna och kanske var inte vädret det roligaste. Lät som jag mest klagade men inte alls, haft ett par underbara timmar tillsammans med Maria och den lille och det var såååå skönt att komma ut och få röra sig i friska luften.

Skavlöten och jag på skridskor
 

Haft en trevligt skridskodag

Även om solen lyste med sin frånvaro har jag haft en mycket trevlig stund nere på isen vid Skavlöten idag med Maria och den lille. 

Nu ska jag iväg med pappa och kolla på lite roliga saker till nya lyan!   

Fredag härliga fredag!

Vilken underbar fredag det varit och känner att det kan bli.

Visst jag vaknade lite för sent imorse och var såååå trött. Knata upp ur sängen och fick i mig lite till frukost och sedan med Rix morgon Zoo i lurarna knatade jag till jobbet, tog 12 min idag, vilket betyder att jag gick raska steg. Barnen började komma och vi slutade med hela 9 barn till lunch. Eftersom grannavdelningen hade planering skulle passa deras barn och de var inte många. Vi tog med oss alla 12 barn (2 avdelningar) och gick till en lekpark utanför gården. Stora nöjet där var att åka skärtlapp i backen och rutschkana. Rutschkanan var vi dock tvungna att stänga av eftersom en kille fick sån fart så han stod på huvudet i den. Galonisar i en snötäckt bana var ingen bra kombination, det gick helt enkelt för fort trots hjälm på huvudet. 

Dagen fortlöpte och vi var ute efter lunch också eller jag kom ut efter rasten så var barnen på väg in. Bra timing där av mig. 

När jag slutade 16.30 såg jag fram emot min power nap innan träningen. Lagom till 17.00 när jag just ställt alarmet på 15 min så får jag sms. AIK knäcker, det räcker! (det var det som stod) ja kul men sen kom 12 likadana till. Inte han jag stänga av ljudet mellan alla heller och där var min power nap förstörd. Tack M! Messa tillbaka och sedan kom typ 12 sms med ojoj. Fick förklaringen till alla sms att ja men ibland så har du ju lite svårt att förstå.....hahahah. Men visst jag hade kunnat strunta i att svara på det första men han provocerade ju med 13 sms i rad jag var ju tvungen att skicka tillbaka 16 stycken sen med nått svar. (men skickar man gratis sms så gör man.... tur är väl det annars hade jag aldrig gjort de.

Träningen gick väl helt ok, vi var bara 8 stycken som tränade och vi fick sluta lite tidigare. Eller vi körde i ca 60 min istället för 90 min, vilket med facit i hand var riktigt skönt. Vi spelade en del och sköt lite, ganska kul träning.

Kom hem och ätit mat med mamma och pappa framför Lets Dance och som vanligt på fredagen så blev det en pasta rätt. Nu ska jag kolla lite fotografier på Lukas som jag vill ha i min nya lya, en stor bild på Luke är mitt mål. Sen ska jag kolla om jag kan göra en födelsedagspresent till pappa.


Trivs på jobbet =)

Idag när jag skulle gå ut fick jag verkligen en aha upplevelse.

Det är sportlov denna vecka men det märks inte så tydligt på förskolan som inom skolan skulle jag tro. Vi har dock haft lite mindre barn denna veckan än en vanlig vecka. Eller förra veckan var ju extrem då var det sååå mycket barn sjuka och denna vecka har fortsatt med ungefär samma barnantal. Idag hade vi 9 barn av 21, som mest har vi haft 13 denna vecka

Idag när jag kom från rasten så tänkte jag att man ska då inte klaga. Jag trivs jätte bra med personal och med barngruppen. Idag fick vi wockade grönsaker med biff och ris och till mellanmål fick vi fruktsallad och yougurt, riktigt smarrigt. Visst det var blött på gården med det vägdes upp av att jag ändå skulle komma ut i 30 min och kunna njuta av solen, något som jag inte skulle gjort annars en dag som denna.

Som en vän sa du har alltid det så här det beror bara på vilka "glasögon" du sätter på dig. Det stämmer så bra också!

Vinst mot Eskilstuna

Sitter och funderar på vad jag ska skriva om matchen idag då?!

Vi vinner matchen med 82-63 och detta gör vi efter att vi ryckte efter halvlek. Första perioderna släpper vi in lite för mycket poäng, någonstans runt 40 pinnar. Tror vi leder i halvlek men vet inte med vad. Sen någonstans gör vi ett ryck och vi stoppar de i försvar. De två sista perioderna gör de ju nästan lika mycket poäng som de gjorde i i vardera av period ett och två.

Fortfarnade inte kommit på nått vettigt och skriva om matchen. Detta är en sån där match som jag inte riktigt kan minnas efteråt. Men vi vinner och vi gör det kanske inte genom att spela säsongens bästa match men vi vinner i alla fall och vi gör det dessutom med nästan 20 poäng vilket är skönt. Detta innebär att vi får inbördes på Eskilstuna, det är trevligt i tabellen.
 
Tack: Efter matchen så kom Mickan fram till mig och sa ett par ord till mig som värmde i mitt hjärta, jag blev så glad.

Känsla: Den känslan som jag har efter matchen idag är så mycket bättre än de senaste matcherna. Det är så här det ska kännas och idag hade jag ett annat lung och en annan ro i kroppen dessutom. 

Betyder: Fick ett sms efter matchen och det som stod där fick mig att le.

Vi VANN!

Nu väntar duschen, ville bara berätta att vi vann matchen idag. Men vad vet jag inte men vi vann och vi gjorde det och fick inbördes också så skönt. Motståndarna var Eskilstuna och nu får de känna på en lika munter resa hem som vi fick göra.


Match imorgon!

I tisdags (igår) kom en vändning och jag tyckte det var kul igen, detta var en känsla som kom fram igår som jag saknat. Visst einte riktigt vart jag skulel finna den men tror den växte fram igår under ett samtal. Innan samtalet på vägen dit gick jag och tänkte verkligen igenom hur jag skulle lägga fram det och hur jag skulle säga, men sen när jag väl skulle säga det fick jag inte fram det. Men det vart ett bra, riktigt bra, samtal ändå tyckte jag och jag kände mig glad efter det.

Träningen igår gick mycket bättre än den i måndag och den vill jag bara glömma. Fick dåligt samvete efter den och så ska det inte vara.

Imorgon match igen och det ska bli riktigt kul. Jag verkligen längtar och jag känner mig avslappnad och känner ett ro inför denna matchen som jag inte gjort på ett tag. Jag har en bra känsla och jag känner mig glad. Jag vill verkligen vinna och jag tror så att hela laget vill det och vi gör de om vi lirar som vi kan och om alla kommer taggade.

Ska bli skit kul att spela match imorgon och vi lirar nere i källaren och med lite folk där så blir det lite stämmning också så det ska bli extra kul.

Nu ska jag ta tag i rummet innan jag ska sova.


Ska detta kallas konst!?

Hittade lite gamla bilder som fick mig att må bra =)

När jag Mutola och Garpen hade en spontankväll i Norrtälje så gick vi längs ån på jakt efter en glasskiosk. Då fick vi syn på något som ska kallas konst. Ån i Norrtälje brukar varje sommar bestå av konstig konst eller konst som jag inte förstår mig på, inte för att jag förstår så mycket konst kanske men än mindre denna.
Se själva.









Tankarna har landat

Tankarna efter helgen har landat och kan kort och gott säga att jag är så enormt glad att jag har mina vänner och att ni betyder så mycket för mig. Den ena min idrottspykolog som stöttade mig hela lördagen och även vissa samtal under sändagen och sen min promenadkompis som ställde upp hela söndagkvällen för mig. Så underbara och ett TACK är för lite att säga egentligen men kan inte säga mera nu.

Att bara få spy ut en massa skit som jag tänker och att du egentligen kanske inte förstår så mycket men lyssnar ändå och ger tips men det viktigaste av allt du finns där och lyssnar på mig när jag behöver det. Det är det som betyder, vet inte hur jag skulle ha klarat av kvällen utan dig.

Det var grymt länge sen jag kände denna känslan när det gäller basketen och vill inte känna den. Första gången jag egentligen tvekar till ett beslut som egentligen inte ligger i mina händer men jag tvekar ändå inför beslutet. Shit jag vill inte känna så här och det värsta av allt är att jag kan inte släppa en annan sak men det hela heller som egentligen inte har med basketen att göra men ändå.

Jag behöver dig här och nu och vill inte att det ska vara så här, snälla prata med mig nu. Vi släpper ner stridsyxan och begraver den ljupt, Jag älskar ju dig! Detta påverkar nog tyvärr mer basketen än vad jag egentligen vill erkänna.

Viktig vinst!

Viktig vinst mot Visby idag! Det tog lång tid innan vi peta i första poängen och vi låg under hela förstahalvlek. I tredje tog vi ikapp och gick om någon gång tror jag. I fjärde går vi om och behåller de och drygar ut ledningen i slutet och vinner med 10-14 poäng nått sånt tror jag.

Borde vara jätte glad och på ett sätt är jag glad.... men ja vi låter allt vara där för nu, mer tankar kommer när de landat. Vi vann och det är väl segern som räknas eller?

Det spelar roll

Jag erkänner hade lite fel i förra inlägget, det spelar roll att förlora med 4 p eller 25 p det är knäckande på olika sätt....

Hatar att förlora!

Igår mötte vi Järva och torskade med 4 poäng tror jag. Men vi kunde lika bra förlorat med 25 det spelar ingen roll de har inbördes på oss nu.... men det värsta av allt var nog att vi kunde lika bra vunnit med 25 poäng också för vi spelade verkligen inte bra.

Jag har inte mycket kommentarer från matchen och hoppas att kunna skriva nått gott om nästa match som vi spelar idag istället. Eller jag har lite kommentarer men de kommer jag inte bjuda på jag sparar de till de som redan hört de. Man får tänka hur man vill men att sedan sätta ord på det i en blogg kanske inte alltid är det klokaste, jag väljer därför att avstå idag.

Hade en jätte trevlig kväll med Garpen igår, middag och bio och även om jag inte riktigt kunde släppa matchen så kunde jag göra det lite. Hade jag varit hemma hade jag inte varit glad, så mycket kan jag säga.

Vad är självförtroende och kan man få det i ett sms? Ja jo jag fick nog en hel del från dig i ditt sms, du känner mig så pass bra ändå och jag blev tårögd av ditt mess, men att börja gråta mitt i KC näää jag höll tårarna tillbaka då. 

Idag ska jag göra 10 för dig Garp, gjorde det inte igår =( och jag har inte råd att betala 2 till jackor till dig idag igen räcker med de igår.... Men kom ihåg att du ska göra 2 pinnar för mig ;)  


Snart match

Viljan att lyckas måste vara större än rädslan att misslyckas!

Denna mening är kanske den mest betydelsefulla som jag kommer skriva idag. 16.30 möter vi BK Järva som vi förra gången förlorade mot med 73-65 så 8 poäng upp har de i inbördes. Det första vi ska fokusera på är vårat spel, vårat spel som vi kan spela och gör vi det kommer de bli tufft med vi går av plan som vinnare!!! Sen 8 poäng är inte så mycket och det räcker med att vi vinner med 9 poäng som har vi innbördes på de, vilket skulle vara jätte skönt. 

Nu ska jag ner och kolla ett avsnitt av One Three Hil för att tänka på annat och sedan äta lunch och sedan göra mina "ritualer" och sedan gå ner till Tibble och kolla herrmatchen 14.15. 

Pratade med min "psykolog" nyss och hon sa ett par kloka ord att tänka på. lycka till och kör över dem...varje skott, varje löpning, varje ögonblick....fokus så går det kanon. Det är ord jag kommer bära med mig ikväll =) Sen sa hon också: dessutom måste du göra minst 10 poäng för mig, resten får bli dina egna =)
Eftersom jag alltid (till 99.9%) lyssnar på henne så är det bara att göra som hon säger.

NU fick jag den där lite nervösa känslan i kroppen, då det pirrar till i hela kroppen och man blir glad, man vet att snart är det match!


Fredagschill med kusinerna

Hade verkligen inte planerat något för gårdagen, men slutade med en massa skratt ändå bort i UpplandsWäsby. Det hela började med att jag kom på att kusinen messat på morgonen och jag inte svarat, så skrev till henne. Slutade med att hon ringde upp och frågade varför jag inte var där med de? Svaret var enkelt jag var inte inbjuden, men kom då sa de. Jag fick ett infall där i soffan i mina pjamasbyxor framför TVn och sa jo men jag kommer. Åkte till Kyrkbyn och träffade kusinerna.

Där blev det en hel del massa skratt och en del kort jag kanske inte vill se, hahahah. De spelade Fia med Hutt och stackars Anna liten som skulle jobbba idag, men tur de att det var inte förän 16-tiden.

Slutade med att jag körde hem Pysen hem.

Tack för en underbart rolig kväll!
Så underbart att hitta på nått annat för en helg och släppte tankar på basket och lite annat för en stund och hade bara verkligen skit kul!!!


Tjänster och gentjänster

Mamma ringde och frågade Du vill inte du hämta mig i Mörby nu?
Man hörde på hennes röst att egentligen hade jag inge val.....
Mitt svar blev, Ja om du hämtar mig från jobbet imorgon och kör mig till träningen.
Mamma svarar Japp och jag inser vilken fålig deal jag gjort egentligen.... Måste tom sätta på mig mjukisar eftersom vi ska köra hem en kollega också så kan jag inte köra i pjamasbyxor...
Nu ska jag bege mig och så dörsvann min One Three Hill kväll :(


Onsdagen är snart slut

Så har mer än halva jobb veckan gott och imorgon är det torsdag igen och då ska det tränas basket. I måndags kändes det som det var jätte länge till torsdagen och vi skulel få träna igen men om mindre är 24 timmar har bara 1 basketpass kvar inför matcherna i helgen. Ser fram emot matcherna i helgen, ska bli riktigt kul.

NU börjar det bli på allvar att ska flytta. Mamma sa ring till mäklaren och säg att du satt in handpeningen på fredag och kolla om du kan få låna nyckel för att mäta lite olika saker. Sen på tisdag så ska jag till banken och kolla upp lite saker där men lån och grejor.

Men har redan börjat fundera på vad för saker jag ska köpa och vad jag behöver. hmm listan kommer snart bli lång, kanske lika bra att börja skriva på den.

Laget så mycket mera

Det finns några som jag tillbringar lite över  5 timmar med varje vecka. Då har jag bara räknat den träningstid vi har på plan. Jag har inte tagit med de timmar vi tillbringar innan och efter matcher och matchtid tillsammans., jag har heller inte tagit med de timmar vi tillbringar tillsammans innan och efter träning. På dessa dryga 5 timmar kan vi kort lägga till nästan 2 timmar till uppvärmning och det tiden vi tillbringar innan träning tillsammans, sen får vi lägga till tiden efter träning också. Så ja det blir helt klart ett par timmar varje vecka. 

 Garpen har skrivit i en kort text om detta med lagkänsla och jag kan bara hålla med, detta stämmer så väl! 
(detta nedanför är kopierat rakt av, Garpen jag lånade din text)

Att vara en del av ett lag innebär så mycket mer än att bara träna och vinna matcher. Man umgås i vissa fall mer än vad man gör med sin riktiga familj, dvs. laget blir ens andra hem. Precis som med sin familjen gläds man åt framgångar, bjuder på sig själv, skrattar åt galna händelser och fäller en och annan tår. Man vet att laget och träningarna finns där som en fristad, en stund att få komma bort från allt "jobbigt" och bara vara och få skratta igen. Att få komma ner till träningen, hälsa på alla och bara vara utan att bli utfrågad eller dömd betyder massor och känslan av att ha laget i ryggen kan verkligen betyda allt.

Ett mail, ett sms, en blick, en klapp på axeln, ett skratt...ja, små gester som kan betyda såååå mycket. Kom ihåg att det krävs så lite...men att det kan förändra sååå mycket!
 

Orkar inte

Just nu har jag inte orkat blogga, men jag skriver bara för min egen skull och då skriver jag ju endast de jag känner för. Senaste tiden har det varit lite mycket av allt, jobb, sökande, finnande, vänner, kärlek och ja allting har rört sig om i mitt huvud. Vet inte vad jag ska känna, tro, hoppas eller någonting. Fast tar en dag i taget och jag är glad för allting just nu, det mesta är ju ändå bra. De possitiva tar så mycket över det lilla negativa.

Ska skriva ner lite ord och tankar någon helt annanstans snart och det kanske blir mera för min egen skull än för någon annans skull.

Mycket av mina tankar just nu är på basket och ja så klart min flytt. På ett sätt så är det så verkligt nu det är verkligen sannt med flytten.
Basketen har vi torskat tre raka på men nu väntar de sista fem matcherna och dessa är dessutom hemmamatcher, det ska bli riktigt kul. Vi inleder hemmamatcherna på lördag och sen match söndag och sen torsdag. Kom till Tibble och stöd och i kampen och en kvalplats!

Måndag igen

Så var det måndag igen. Jobbat, handlat, lagat mat och ska nu iväg och träna ja det är ungefär så min dag har sett ut.

Läste Garpens blogg och blev inspererad av ett inlägg hon skrivit som stämmer som om lag. Laget betyder så otroligt mycket som jag ingen som inte håller på med lagidrott (eller annan lagverksamhet) kan förstå. Jag ska skriva om det i ett senare inlägg, det är på G.

Har smält helgen nu lite och det var skönt att vara tillbaka på jobbet igen. De har ändå en viss förståelse för mig där och det är helt underbart, jag har fått undebara kollegor och jag trivs så bra på jobbet. Fast även om jag trovs så bra så saknar jag fortfarande skolan, måste hälsa på snart. Ska ju lämna tillbaka böcker till P och jag vill träffa alla igen.

Nu ska jag byta om och sen åka iväg till träningen och oj va klockan tickar iväg, nu måste jag skynda mig lite.

Plötsligt händer de!

Japp så har det äntligen hänt jag ska flytta. Under den tiden jag pluggat har jag verkligen varit inställd på att jag inte kommer kunna flytta för jag får inge lån, jag har inte råd m.m anledningarna är många. Men nu är papprena påskrivna, det hände i fredags.

Flyttar inom 2 1/2 månad damumet är lite osäkert just nu men senast 1 maj tar jag över. Just nu käns allt jätte bra och jag har fått det nästan för bra, jag fick (fick och fick) en 2:a precis som jag ville och och närmre Centrum och centralt kan man knappt komma.

I fredags efter kl 18.00 när jag fick reda på att det verkligen var klart så gick jag runt och bara var glad, sen i helgen har tankarna inte riktigt varit på de, men helt klart har de ändå funnits där. Kan int esäga att det påverkade mig negativt under matchen eller i de förberedelserna till den utan mera åt andra hållet.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och bara vara glad.

Gör som grodan lever på hoppet!
(för plötsligt händer de)

Helgen spenderades i Visby

Kan kortfattat beskriva helgen med ett ord!


Helgen (fre-sön) har spenderats i Visby med laget. Vi åkte ner redan fredag kväll och kom fram till våran lilla stuga och i säng strax efter 00.30. Lördag morgon packades det upp den ena frukosten efter den andra och ingen den andras lik. En härlig morgon promenad och vi var framme i hallen och körde ett lättare pass (skott och lite spel) i cirkus 1 timme. Hem och lämna väskorna och sedan in i stan igen och äta lunch. Därefter delades gruppen en av de få gångerna. Några gick hemåt och jag en av de och jag tog en powernap på 20 min (=underbart) och vissa kom tillbaka lite senare innan det var dags att gå till matchen.

Matchen kommer jag inte att kommentera så mycket. Vi gör en bedrövlig inledning och ligger under med 34-15 efter första perioden. Att släppa in 34 poäng på en period är under all kritik... De visar redan från början av matchen att det kommer bli tufft och när de sätter allt, verkligen allt och vi inte får stopp på dem så rinner det iväg. Det kändes som att de märkte av vår frustration och de gjorde de ännu mera taggade och fortsatte i ett rasande tempo. Shiit vi måste göra nått nu annars blir det ju förnedring. De tre andra perioderna är jämnare, 16-15, 15-23 o 13-15. Att ligga under med 20 i halvlek är tungt, riktigt tungt. Men vi tar tag i det som lag och vi spelar upp oss rejält! Matchen slutar med en 10 poängförlust 78-68 men det kändes ändå mer accepterat än som vi inledde.
Efter en lång väntan på mr T så snackade vi. Tror väntan bara gjorde oss gott, vi fick chansen att prata igenom matchen själva och även med mr T så kändes det som snacket var bra. Nu känns det verkligen som att alla inser att det kommer att vara tufft motstånd vi möter hemma nu i ett par matcher och därefter hoppas att vi kommit på kvalplats till basketettan.

Lördagskvällen spenderades i stugan med hämtpizza och framför melodifestivalen. Jag är inge större fan av melodifestivalen men det är ändå en känsla att vara med laget. Det är KÄRLEK!

Trots förlusten och en tidig morgon idag (06.05) pga. att båten gick 08.10 så har jag haft en jätte mysig helg och den underbara lagkänslan som finns kan ingen ta ifrån oss!


Spontan!

Fick ett samtal på förmiddagen som jag blev lide ledsen över, men så efter lite andra samtal så tänkte jag possitivt. Fick nytt samtal när vi satt och åt lunch och då funkade det bättre. Var iväg en timme på rasten och fixa lite grejer och med facit i hand var det tur hade aldrig hunnit det om jag varit där efter jobbet. Så nu väntar jag bara på ett sista samtal och sen så kan jag vara jätte glad. För gäller att inte ropa hej förän man kommit äver bäcken.
Hur allting slutade får ni reda på söndag..... kanske....
Jo men det känns bra i alla fall, va ett telefonsamtal kan göra mycket. 

Nu ska jag packa frukost inför imorgon och sen göra fixa det sista inför resan till Visby!

Just nu!

* Borde egentligen sova nu
* Trivs fortfarande toppen på jobbet
* Tackar Julia för fina blåtiran....


* Var och skulle handla underkläder med mamma idag och kom hem med 3 par strumpor...så kul var de
* Funderar på oom man 2009 ska vara lite spontan och följa första tanken?
* Åker till Visby på fredag kväll och kommer hem på sön f.m
* Spelar match i Visby 15.30 på lördag men vi tränar först ett lätt pass 10.00
* Jag måste packa till Visby imorgon
* Mamma och pappa åker till Branäs och jag vill följa med för jag vill åka bräda och träffa kusinerna. 
* Har hittat en lägenhet som jag verkligen vill ha! 
* Ibland är någon uppmärksamhet bättre än ingen alls. Att bara vara är ibland jobbigare....  
* Jag kan finna glädjen i det jag gör trots allt annat
* Nu "resa" med laget kommer och jag har fortfarande en gammal i huvudet, men men jag orkar inte bry mig (fast jag gör de).
 * Linköpingsresan var underbart rolig och välbehövd!
* Visby borta i helgen, nog den tuffaste matchen vi spelat som lag. Tänker inte så mycket spelmässigt men allt omkring, varit i Luleå men inte med detta lag.
* Promenadsugen men ingen hund hemma på söndag? Kanske är X det, men skulle jag våga fråga?¨
* Insett att jag har gjort punkt ibland efter vissa stycken och efter vissa inte, orkar inte ändra nu.. Säkert massa stavfel också...
* Nää nu läggdags!

SOV GOTT ALLA!


Jag svävar bra i alla fall....

Inte orkat, hunnit blogga innan och så igår när jag skulle göra det var det nått knas med den. Men nu är jag åter igång ett par dagar.

Tänkte bjuda på ett par härliga minnen/reflektioner från Linköping.

Hela lördagen kändes som en söndag men var underbart att det bara var lördag. Kvällen spenderade vi på ett biljardhak och det var grymt kul att spela biljard igen. Efter biljarden gick vi till en kinarestaurang och åt middag och satt och pratade om bla relationen kusiner vs vänner. Lördagsnatten spenderades med poppcorn och film och sen på söndagen åkte jag hem igen. Fick följe av Okla till stationen sen åkte hon vidare till Centrum för att sedan lira match och jag åkte vidare hem till Stockholm och Täby.

Helgens bästa sms: X-antal xider och öl, 1 drink, 2 shottar och ett glas vin. Men svävar gör jag bra iaf. (skickat någon gång vid 3 skulle jag tro)
Hahhahha svaret jag fick på morgonen var ungefär: Jag det verkar ha varit en blöt kväll.
Jag tar då upp telefonen och kollar vad jag skrivit och inser att jag skrivit svävar iställer för ja.... skriv in det med T9 på så får ni svaret, denna dumma av mig bjuder jag inte på helt gratis...

Sagt och hört under helgen: 
* Där var du nära att dra en sån där Lena kommentar....
En gång jag hade en fot sen kom jag till Linköping och ja hade ingen fot mera
* Hon vill ha lingonsylt och är från Ockelbo!


Hemma igen!

Hemma igen. Borta bra men hemma bäst!

Kan kortfattat berätta att haft en sjukt trevlig helg. Bara tagit det lugnt okey fredagen var kanske inte bara ta det lungt men men.... detaljer... hahah men lördagen var de och söndagen. Saknat Okla en massa, allting är så enkelt med henne, prata ja om allt och ingenting. Du finns alltid där hur sällan vi än ses, en riktig vän ♥

Nu väntar min egen säng på mig, även om soffan inte var några problem att sova på men i längden är min säng ändå bäst.

Imorgon lång dag, stänger, möte, driekt till träning och sen hem till Prison Break sen sova.

I Linköping och mår bra...

...jo det är sannt jag mår faktiskt bra efter omständigheterna. Fick sova länge idag, vi sov till nästan 12.30 och det var najs.
Okla mötte mig vid tåget igår och vi tog bussen hem till de, men först var vi och handlade lite mat. Redan då var mina fötter blöta och lite frusna, skorna läcker. Vi (jag) bytte lite kläder och vi cyklade sedan ner till en lokal där Okla kände någon som firade sitt exjobb, så det var bjudning på exöl. Vi kom dit strax efter 20.30 och då var det lite folk men kom flera snart. Det var trevligt fast jag inte kände en enda där förutom Okla först. Pratade med trevligtfolk även om det blev en del basketsnack fast det är väl så när man träffar basketfolk. Vi stack hem vid 22.15 och då hade Oklas pojkvänn maten klar när vi kom hem. Det bjöds på torsk och potatis kl 22.40 men var jätte gott.

Efter det blev det lite mera blandat i glasen och vi gick ner runt hörnet för att komma in på stället. Det var ett studenthak och det var trevligt och billigt. Av studenter för studenter. Gjorde av med lite pengar men fick för de Inträde 60kr, 2 shottar och ett glas rött för 75 kr. Det är bra!

Väl hemma vid strax efter 03.00 blev det lite fyllemat... Nja eller mat och mat, en ostmacka och glass heehhe. Gott var det och tror det gjorde sitt till dagen idag för jag mår ju faktiskt ganska bra. Lite trött är jag ju men annars mår jag helt ok. Lyckades somna på soffan igår med alla kläder på eller hade satt på mig pjamasbyxor men inte bytt om för övrigt. Hade inte ens tagit bort sminket och när jag vaknade upp första gången vid 9 tiden orkade jag inte fixa det då. Måste varit ganska trött igår eftersom Okla hade försökt väcka mig igår natt.

Nu ska vi vidare och spela lite biljard och sen ut och äta middag. Ikväll blir det nog melodifestivalen eller en film.

Börja tidigt slutar tidigt!

Imorse började jag tidigt, jag öppnade upp hos oss 07.30. Jag har kommit fram till att jag skulle aldrig palla jobba 7-15.30 sååååå mycket hellre 8-16.30. Men den fredagen i månaden som jag öppnar slutar jag också tidigt, redan kl 13.00 och ojoj vilken skillnad på dag det blir då. Speciellt en dag som denna då jag ska hälsa på Okla i Linköping. Dags att börja packa kanske för om lite minrde än 1 timme ska jag ta bussen till Centralen.


Skulle tro att jag återkommer först på söndagkväll efter 94 matchen. På återseende!


Ps! Det ska bli underbart att komma ifrån allt, det är mycket nu och ja riktigt skönt att komma bort från allt nu.


Skönt att lämna Täby...

.. så att det bara rör sig om en helg. Imorgon ca 15.40 bör jag vara på ett tåg eftersom det går strax därefter. Ska åka och hälsa på Okla i Linköping och kommer nog hinna med en visit till Kråkan också. Äntligen kanske jag får se hur hon bor och inte bara utanför hennes hus/lägenhet. Åker imorgon och kommer hem ca 2 dygn senare, är hemma vid 15 tiden på söndag för jag ska ha match med tjejerna kl 18.15 i Vällingby så då blev det hem då. Hade jag int ehaft den matchen så hade jag åkt hem på kvällen och först kollat på Oklas match som börjar kl 15.00. 

Tåget tar ca 2 timmar och kan vara ganska skönt att bara sitta och göra ingenting på tåget ett tag. Ska bara vila och inte tänka på någonting alls. Borde kanske packa lite, men nää jag måste nog sova istället börjar tidigt imorgon. När kommer hem imorgon har jag ca 1 ½ timme på mig att packa innan jag måste bege mig in till Centralen för att inte missa mitt tåg, det vore ju dumt.   


Mysigt med snö

Slutade 16.30 idag och på vägen hem från jobbet så snöade det lita lagom mysigt, jag blev så glad. För visst är det underbart med snö ändå.
Gick där och tänkte på allt och ingenting. Haft ganska mycket i veckan spec mån, tis, ons och nu började det äntligen lugna ner sig. Rättare sagt onsdagkväll när beskedet kom lugnade det ner sig.

På vägen hem

Det är över nu!

Fick ett mail i helgen som fick mig att hoppa träningen igår. Idag kollade jag mailen igen nu är det äntligen över. Skolan är över och jag är godkänd på sista kursen. Betugen sätts imorgon men har redan fått svar från min lärare att jag är GODKÄND!!! Vi lämnade in arbetet för ca 3 veckor sen eller nått, kanske inte de jo nått sånt var de. Det var en underbar känsla men denna känslan som jag fick nu när jag fick reda på att det är godkänt är ännu bättre. Imorgon bjuder jag på tårta på jobbet :D

Ikväll firade jag hemma med detta


Lycka och ska fira nu!!!

Fick ett mail och nu sitter jag bara och ler. Ska åka iväg och köpa fikabröd till imorgon för att fira lite och bara vara glad :D Så skönt nu är allting verkligen över på allvar.


Tisdag!

Morgonen började med att jag vaknade upp och insåg att jag har ju inte så ont i benen som jag trodde jag skulle ha. Inser mer och mer för varje dag som går hur underbart det är med en morgonpromenad till jobbet. Skit i cykeln när det är tid för den, gå hinner man fundera på allt och ingenting. Idag var det kallt när jag gick och nästan så jag saknade mina täckisar på jobbet. Underbart det är ändå att gå ut och sätta på sig täckisar och inte frysa. Hellst av allt skulle jag vilja vara lika ledig som barnen och kunna springa runt i bara kalasbyxor (strumpbyxor) fast med närmare efetrtanke så skulle jag inte vilja de och ingen annan heller. Dessutom har jag inga fina kalasbyxor med pippi eller som är väldigt innne med Hello Kitty.

Slutar tidigt på tisdagar 15.00/15.15 så jag han hem och göra klart lite på grejen jag hade kvar. Sen iväg på tjejernas träning. Den började bra och slutade ok, men det var ett tag där i mitten eller nära slutet osm inte var så kul. Men vi hoppar de nu och tror ändå lite luft är rensad och ja jag har viss förståelse. Men jag gör allt vad jag kan för att de ska lösa sig på bästa sätt, jag bryr mig och hoppas att ni vet de, annars hade jag hoppat av långt innan detta.

På vägen hem ringde jag coach och sa att jag inte skulle hinna med egen träning idag. Tog beslutet innan tjejernas träning men fick inte tag på han då. Tror jag tog rätt beslut för jag hade verkligen inte orkat sitta nu och göra klart de sista, för är såå trött och ska gå och sova så fort jag skrivit klart här. Insåg innan tjejernas träning att jag inte skulle hinna med utan att stressa massa och bara må dåligt och jag orkar inte sitta uppe på natten och skriva om jag ska orka jobba imorgon också kl 08.00 Det är ändå lite skillnad på att jobba och plugga, inte så lite heller skulle jag säga. Vara fokuserad minst 8 timmar per dag på barnen och ha koll ändå det är skillnad. Men jag trivs så jag klagar inte. Jag har ju inga måste nu när jag är klar =)  


Någon kommer få träningsvärk imorgon....

Japp och denna någon är jag och de som kommer få "lida" för de är mina småtjejer.... Varför de kommer f¨lida för de är för att de också förmodligen kommer gå ifrån träningen men samma känsla som jag idag. Hahha Ja för får vi köra fysbana på måndagar så brukar jag köra lite repris på deras träning på tisdagar, man är väl inte dum heller. De är så oroliga att de ska få stora feta muskler men kan lova de att de kommer inte få de av detta bara lite ont i benen.

Men sen utöver de ska de någ få springa en hel del, fast inte bara springa utan springa med boll. Måste komma på lite roliga övningar, får bli på rasten imorgon. Ska nog köra lite break med de för de behöver de lära sig, passa fram bollen i fart. Så kanske introdusera (stavas?) Estoniadrill!? Sen ska vi nog köra bänkboll och så en favorit Chicago ja får bli uppvärmning. Blir lite övningar så de hittar spelet och öven lite defens för de var de rikigt mindre bra på i helgen....

Annars då så gick träningen helt ok och det var kul att komma igång efter 4 dagars ledigt.

Mysig söndag med shopping

Söndagen spenderade jag med Mathilda inne i stan. Vi strosade runt lite på stan och gick in i butiker som kändes bra och hittade en hel del saker. Jag ville bara gå och kolla och hitta nått kul, men de jag skulle köpa redan i fredags har jag fortfarande inte köpt.... Fast de är tråkiga saker strumpor.... men men nödvändiga.

Mathilda mötte upp mig och vi gick inne i stan och gick och gick från 13 tiden till 17 tiden och tiden bara rann iväg. Haft en underbart mysig dag med dig och så skönt för vi har kunnat snacka om allt och ingenting under dagen och ändå förvånandsvärt lite basket, eller det blev en del men inte basket så utan det var annurlunda, tror du fattar ;)

Nja men vi hade en liten fika paus.
 
Kom hem och insåg att jag har inte gjort av med så farligt mycket pengar, en hel del på rea och det var de dyraste plaggen men ändå plagg som inte är tidsbestämda så det var riktigt nice och en de rabatter kunde också nyttjas. 

Slänger in bilder från det jag shoppade i fredags med pappa också. 

1)  2)  3)  
1) En jättemysig huvtröja från Carlings (köpt i fre) (rea)
2) En bok (köpte i fre)
3) Trosor från Carlings (köpte i fre) (rea)
4)  5)  6)  
4) Bodybutter från BodyShop
5) Överaskningspaket för 49 kr från BodyShop
6) Hoppas denna är lika bra som min sprayvax som är slut
7)  8)  9)  
7) En topp från HM
8) En grå och en grön mössa från Indiska (tidigare haft en grån men glömde i Tenstahallen)
9) Två par vantar från HM (rea 4.40kr/st var tvungen att köpa två)
10)  11)  12 )
10) Linne från Monki (rea)
11) Toffsar kunde inte motstå asken...
12) Linne från Indiska (rea)


Ska vi baka skunk?

Helgen har varit underbart mysig. Nja underbart mysig var kanske inte tjejernas match men de vann med 50-29 och vi låter de säga sitt.

Fredagsvällen spenderade jag i soffan framför Lets Dance och lite framför datorn också när de var slut. Mamma är i Vemdalen så jag och pappa var hemma själva med Lukas. Först mötte pappa och Lukas mig efter jobbet och sen åkte vi till centrum och strosa lite. Jag köpte ett nytt smycke till mitt armband (Pandora), en sköldpaadda och så hittade jag en tröja från Carlings. Medans pappa fixa maten så gick jag ut med Lukas och sedan åt vi som vanligt på fredagar mat framför tvn. hahah skulle nästan kalla det en tradition ;) Jag somnade under ca 3 dansnummer i Lets Dance men sedan var jag piggare.

Lördagen sov jag ut på och sedan hade jag match i Fittja sph med tjejerna och matchens höjdpunkt kanske var när motståndarcoachen säger till domaren: Får jag slänga ut de där killarna? och sedan går och slänger ut ett par killar ur publiken som bara var jätte jobbiga.

Lördagskvällen spenerade jag först med pappa och vi åt en god middag, med räkor som förrätt det var länge sen men gott. Kollade en stund på körslaget ihop innan jag åkte över till Maria för att kolla på Batman filmen. Vi såg klart körslaget och sedan satte MAria igång att baka. Fast kleta kunde hon inte göra, det fick jag och bubben göra och nää vi ville inte ha lösnaglar i degen heller. Det blev scones eller som bubben sa ska vi baka skunk? Det gjorde vi på dagis.

Våra skunks..
 
Filmen var helt ok och jag är faktiskt lite förvånad att jag kunde hålla mig vaken hela filmen för jag var bra trött ett tag.

Söndagen har varit helt uderbar den också och den berättar jag lite mera om snart när jag laddat upp mina bilder från dagen.

RSS 2.0