Gott slut och ett gott nytt år!

mms_img53613 (MMS)

Gott slut och ett gott nytt år!


En av de fina klapparna jag fick av hjärta...

mms_img43521 (MMS)

En av de fina klapparna jag fick av hjärtat i julklapp!


Idag kanske jag lyckas med konsten att int...

mms_img53929 (MMS)

Idag kanske jag lyckas med konsten att inte somna på planet!


Dagarna flyter på

Dagarna flyter på och snart är det 2012 och 2012 startar ett nytt år och nya händelser och har många spännande saker framför mig.

Jobbar imorgon och fredag sen flyger jag ner till Skåne. Stannar till på måndag och får en dag extra och glad över de.

Så när flyger hem igen är det 2012! Konstigt att skriva 2012.

Nu ska jag lämna datorn och sätta mig framför TVn och slå in sista julklappen. Ja och nu är det verkligen de två sista klapparna.

Julafton

Så var julafton till ändå och ännu en dag har gått. Julafton var så där mysig som den ska vara. Firade som vanligt hemma hos mamma och pappa med släkten från mammas sida. I år var vi 9 st och hur kan det vara så svårt att hitta rätt plats vid bordet då?! Ändå blev det fel och trots mina och Pysens protester så blev det inte som vi ville. Pysen konstaterade att julafton var förstörd! Men det där hör till ändå, precis som det där med vilken snapsvisa vi ska sjunga, när ska klapparna delas ut, diskussionerna kring grötrim, vem som har mandeln mm. En sak som är säker är att inte jag som gömmer den iaf jag får nämligen aldrig mandeln!

Hade en jätte bra julafton och den innehöll precis allt man kunde önska. Skulle vara avsaknaden av bror och Lina och att jag inte fick träffa hjärtat, men inte många dagar kvar nu till jag får träffa de allihopa.

Tomten kom också på besök eller den hade skickat ut en hjälpreda i form av Pysen som fixade det super!


Lilla klapphögen...

Julbord, den kalla delen

Klart Lukas skulel få julklapp


Varje år säger vi att vi inte ska ha så my...

mms_img70198 (MMS)

Varje år säger vi att vi inte ska ha så mycket julklappar men tycker inte de är så mycket mindre klappar än vad vi haft innan...


God jul på er alla!

mms_img60744 (MMS)

God jul på er alla!


Sista paketet från Linda, fått en massa fi...

mms_img42137 (MMS)

Sista paketet från Linda, fått en massa fina paket :-) tusen tack! så med detta fina paket passar jag på att önska alla en riktigt god jul!


Lillejulafton

Så var det äntligen lillejulafton, dagen innan julafton och ändå som var lite trist med denna dag är att det små regnat nästan hela dagen. Det betyder att den lilla snö som fanns på marken snart är borta :( trist ingen vit jul!

Hämtade upp mamma efter jobbet och tog en sväng till centrum och hittade ett par fina strumpbyxor. Hem och slappa lite innan det blev traditionsenlig spagetti och köttfärssås hemma hos mamma och pappa. lika gott som det brukar vara. Följde med pappa på en runda med Lukas och fick prata av mig lite ;) Ja det tyckte nog pappa att jag gjorde iaf.

Kvällen avslutades med TV spels spelade och julklappsbyte hemma hos Maria och lilla gubben. Trevlig kväll och nu ska jag slå in mina sista julklappar.

Tusen tack för presenten och jag ska sikta in mig på tavlorna nu =)


En liten lista om julen

Gör som många andra säkert redan gjort och publicerar en jullista. Ja lite skoj och ganska enkelt att göra så här kommer den. 

                                       Pepparkakor - Lussebullar (går ju inte att välja egentligen!)
Ischoklad - Marsipan (skulle säga knäck)
Köttbullar - Prinskorv (mammas egna)
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill (inget)
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej (leverpastej)
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Ge -
Hemma - Borta (men familjen och nära och kära är det viktiga)
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss (kan inte avgöra, inte sett någon av de)
Chokladkalender - Paketkalender
(fick min första vid 28 års ålder med har egentligen aldig haft chokladkalender heller så)
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst



Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Ska vara hemma med mamma, pappa och Lukas och så kommer min morbror och fru och hund och deras tre barn och ena har nog med sig sin man (tror jag iaf)

Vad önskar du dig i julklapp?
Sagt att önskar min lite allt möjligt kul. Allt från glassmaskin till pjamsbyxor och strumpor. Brukar säga nått kul som jag behöver men inte vet att jag behöver.

Vilken scen är bäst ur Kalles
Jul klockan 15 på julafton?
Tomteverkstaden

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Japp. Får vara tillsammans med nära och kära.

Har du firat jul utomlands någongång?
Nej! En gång i Stöten men bara mamma och pappa och Lukas, nästan som utomlands ju. Bästa är med familj och släkt!

Vilket jullåt är den bästa?
Finns för många att välja mellan.

Vilken julfilm är den bästa?
Skulle vara Hook! Såg alltid den dagen efter julafton eller när den gick innan.

Har du varit Lucia någongång?
På dagis.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Alla jular är väldigt speciella på olika sätt, jag älskar julen. Men ett speciellt minne är när vi firade jul nere hos mormor i Malmö och jag ser tomten från fönstret gå nere på gatan med lykta och allt. Dock det enda jag minns men klart tomten finns ;)

Jag lånade listan härifrån!

Trevliga julpresenter

Fått en del trevliga julpresenter från jobbet och föräldrar. Efter Luciafirandet så fick vi pedagoger ett presentkort på Melanders fisk. Jag som inte gärna äter fisk kom snabbt fram till att åhhh så gott med räkor eller kanske ändå lax eller nått kul. Mycket trevligt och man tackar så mycket.

Igår fick vi en julklapp från företaget också och ett sista firande de första 10 åren. Tack för det, ska bli riktigt kul men samtidigt svårt att välja nått där (finns ju massor att välja mellan).


Även fått lite choklad från familjer och en GOD JUL hälsning!

 


Vi bytte julklappar med varandra på jobbet...

mms_img47762 (MMS)

Vi bytte julklappar med varandra på jobbet idag, jag fick denna :-)


Årets första julkort har kommit!

När kom hem idag efter jobbet och en runda i Centrum med pappa så fick jag se att jag fått årets första julkort. Trevligt! 

alltid kul att få post och runt jul är det lite extra kul tycker jag :) 

 

Slår in julklappar och det betyder att jul...

mms_img64693 (MMS)

Slår in julklappar och det betyder att julafton närmar sig med stora steg :-)


Bilder från förra helgen

Förra helgen var jag och kusin vitamin inne i stan och tittade runt och köpte julklappar. Tog lite roliga bilder som tänkte bjuda på.










Dagarna rullar på

Shit veckorna bara avlöser varandra känns det som. Samtidigt som jag tycker tiden går väldigt sakta ibland, svårt att förklara det där med tid.

Men så var det bara 6 dagar kvar till julafton, jag längtar massor och ska bli så mys med jul. Jobbar 5 dagar till och sen så är det jul. Skulle tro att vi har det ganska lugnt på jobbet nu sista veckan, några barn har gott på ledighet och några till som går mitt i veckan. Det jag skulle önska nu är lite snö, eller rättare sagt ganska mycket snö. Kan komma lite lagom varje dag så slipper man allt trafikkaos.

Veckan som gått då?

Jo har hänt en del, julbord med jobbet, Lucia på jobbet och finbesök ett par dagar. Så var ledig i torsdag och var inne en stund i stan och tittade runt lite. I helgen har jag tagit det lugnt, haft filmkväll och idag var jag och mamma i Centrum en stund. Blev faktiskt lite förvånad att det inte var mera folk ändå där! Men klagar inte bara skönt att det inte var 100 000 till människor där, tror det är fler inne i stan och där kan de hålla sig ;)

Kanske ska slå in lite julklappar nu ikväll. Brukar göra de dagarna innan julafton annars men risk att jag får sitta uppe väldigt sent då den 23 för har saker inplanerat i veckan.

På handboll med hjärtat. Tumba-HK Malmö, p...

mms_img73376 (MMS)

På handboll med hjärtat. Tumba-HK Malmö, passar på när malmö är i stan.


Nostalgi :-)

mms_img26831 (MMS)

Nostalgi :-)


Lika spännande varje morgon att få öppna e...

mms_img42981 (MMS)

Lika spännande varje morgon att få öppna ett paket, känner mig riktigt bortskämd!


Trött men äntligen!

Ja det var som min kära vän sa, har du gått i ide denna vecka, ja denna vecka har jag varit riktigt trött och idag känner jag att jag är helt slut. Vet inte varför det varit så eller egentligen vet jag ju, för möte 3 dagar tar lite krafter och då blev ändå ett möte inställt. men haft 4 sena dagar denna vecka. Stängde till råga på allt idag. Men men kan inte klaga jag får ju lön varje månad!

Idag efter jobbet var jag och hämtade ut min telefon =) och sen har jag spenderat kvällen i soffan, förutom den halvtimmen jag suttit och försökt synka telefonen med datorn. Det vill sig inte, får ringa kund support istället och se om de kan hjälpa mig. Men hittade att jag hade säkerhetskopierat telefonen i juli och då kom alla inställningar tillbaka ju och nummer också. Så nu är telefonen som den ska vara tror jag. Frågan jag ställer mig är bara, varför säkerhetskopierade jag den inte innan jag lämnade in den. Tänkte hade de på datorn, men men. 

Nu blir det soffan och så ska vi se hur länge jag kan hålla ögonen öppna.

  

7 dec

Bloggen är knas och jag tänker inte riskera att skriva nått långt inlägg och sen det inte funkar. Blir ett lite kortare istället och så får skriva mer imorgon efter mötet. Veckan annars rullar på med full fart, 4 av 5 dagar denna vecka kommer att bli sena. Möten och stängning en dag ju och sen stängning på fredag också, ska bli skönt med helg ändå.

Har lite planer för helgen, men julhandel och julbak med kusin eller kusiner får se om Pysen vill följa med. sen efter helgen kommer hjärtat hit och jag kunde inte vara lyckligare, vi skulle ju inte träffas från till nyår så fick en riktigt bra överraskning.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, jag skulle ju lägga mig 21.00 idag, men iaf inte senare än 22.00. Så nu har jag ca 18 min på mig att göra mig klar och tänkte också hinna ta en dusch.

Bjuder på en favorit just nu ;)


Det blir inte lättare senare, det blir bar...

foto0075 (MMS)

Det blir inte lättare senare, det blir bara senare!


Här snickras de för fullt!

foto0072 (MMS)

Här snickras de för fullt!


Sitter på planet mot malmö och väntar på a...

foto0070 (MMS)

Sitter på planet mot malmö och väntar på att de ska lyfta. Hoppas nästan somnar poff, då går timmen ännu fortare.


Äntligen fredag :)

foto0068 (MMS)

Äntligen fredag :)


I första paketen låg en tvål :)

foto0067 (MMS)

I första paketen låg en tvål :)


RSS 2.0