Bjöds på mycket...

....under kvällen. Efter middagen så åkte vi in till stan för att besöka Cliff Bars. Det var ett litet ställe som påminde om att vara på hemmafest som någon så fint uttryckte sig. Skulle också kunna beskrivas som afterski också, det var riktigt bra drag på en sån liten yta.

"Dansgolvet" bestod av ca 80% killar och det var minst två svensexor där inne och en möhippa så ja det var drag.... folk stod på stolar.... det var tok varmt... märktes när man flyttade sig från baren ut på golvet, där fanns inte lika mycket fläktar i taket....

Som sagt det bjöds på en hel del. Gamla ansikten...nya ansikten... trevliga samtal... trevliga nya människor...drinkar hit och dit.... pardans (japp pappa du läste rätt en dans blev de) HAHAHA.

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!!!
(räknar även in middagen i det hela)

Madonna bjöd på sol

Vart lite stressad när kom hem från Mutola, ja varför är det inte många som blev men helt plötsligt rann tiden väldigt snabbt... Lia kom och hämta upp mig och tack för de så slapp jag springa och bli alldeles varm på vägen till Madonna där vi skulle käka.   

Det var underbart väder och man kan inte klaga på nått, trevligt sällskap och underbar mat och solen sken hela tiden. Satt ute och åt i linne och kjol, kändes som sommar, me like =)

Lita av vad middagen bjöd på


Nu är det sista målat

Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord så jag tänkte berätta min fredagkväll i bilder för er.





Sista målningen

Ska ta med mig Lukas nu och gå till lägenheten. Ska bli riktigt skönt att bara gå och slippa tänka på nått och bara gå i solen. Det har varit underbart väder ute idag och som en pappa sa idag. -Nu har ni etyt ganska bra jobba va, vilken förmån. Mitt svar blev nädp jag klagar inte =) I efterhand kan jag bara konstatera att jag ska inte klaga annars heller, jobbar med de bäst aoch barnen är underbara. Tur att alla barn inte byter avdelning utan vi får behålla några ett år till.

Oj nu gick pappa (han ska köra mamma till tåget) så det är bäst att jag rör på mig också. Pappa ska tapetsera och jag ska måla, undrar vem som blir klar först...Hmmm tror det faktisk blir han. Jag ska ju tepja först och sen pill förlåt sparmåla hela hallen först.

Hahah mitt sällskap denna fredagkväll ;)

UPPRÖRD!!!

Just nu är jag riktigt upprörd, kan och vill inte säga varför men jag är riktigt riktigt uppröd. F*N F*N F*N säger jag bara. Från att gå till en klarhet och tycka att allt känns bra så kändes det som korthuset rasade ganska snabbt. Vindpusten som rasade korthuset tog med sig en hel del kort också det som är det värsta....

 

På begäran!

Ja fick en kommentar att jag skulle lägga in lite bilder från mina framsteg med lägenheten. Har inte så mycket bilder på hur det ser ut nu när nästan allt är målat och klar men bjuder på lite under resans gång. Tapeten kom idag också och pappa kanske fixar den på fredag om jag smörar lite till ;) om han fixar de ska jag åka dit och måla hallen en gång till. Målade hela hallen idag men ska måla över den en gång till. Måla är det roligaste att tepja lister och pill förlåt sparmåla är tråkigast, fast inte lika segt som spackla och slipa.

Väck inte den (nalle)björn som sover!

Haft en bra dag ute i solen och blåsten. Nu mera så lever jag i mina nya flipflop på jobbet ute, jag vägrar att få vita fötter för att gå i skor så jag lever i mina flipflop och jag älskar det! Efter mellis idag hade vi "löpartävling" och en del barn vart riktigt trötta. En vart så trött så han somnade i knät på mig.... Nej men det var nog mycket idag av vissa anledningar och på f.m så hade vi varit nere vid sjön och letat efter kul saker i vattnet. Några knoddar hittade fågelägg och efter de så gick vi därifrån för att låta mamma fågel komma tillbaka.


Men att väcka en liten knodd som är så trött så han somnar i knät på mig är inte det lättaste, det liksom skär lite i hjärtat. Men samtidigt så vet vi att de inte ska sova under dagen för då kommer de inte i säng på kvällen. (Även om vi inte tar nattningen, men vi blir inte så poppis bland föräldrarna...) Så han satt och kröp längre och längre upp i knät på mig och jag försökte prata med honom men tillslut somna han och han sov i 5-10 min stackarn och jag pratade med honom hela tiden. Efter sin lilla power nap så blev han lite piggare igen men det var emot att väcka upp honom för det såg så underbart skönt ut och vet hur underbart skönt det är att sova när man är så där trött som han var.

DAGENS GRATTIS

Dagens GRATTIS går till min kära kollega "Chefen". Att vi kallar henne "chefen" har inget negativt alls att göra, bara possitivt dessutom vet hon om att vi gör det också ;)

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Det bjöds på tårta också som "KO" hade gjort och den var super smarrig och visst är den fin.

Utkast: ...


Tidig dag skönt =)

Om en timme sitter stora delar av jobbet på möte, men inte våran avdelning. Vi hade vårat möte idag eftersom "Chefen" fyller år. Så igår hade jag en lång dag men idag en betydligt mycket kortare dag och sååå skönt. VArit ute i solen större delen av dagen och lika skönt om inte skönare idag än igår. Sen har jag hunnit med ett möte ang basketen, tror det blir bra detta finns en plan iaf som jag kan förmedla och kan känna att jag tror på.

Mamma var hemma tidigt idag så nu ska vi ivåg till centrum och kolla lite och sen så skule hon följa med mig till lägenheten och så ska jag se till att bli klar någon gång. Ska pillmåla sparmåla först och sen bara på med rollern och så går det ganska snabbt. =)

Smakat på en supersmaskig tårta idag också, bild kommer senare.

Kan inte du googla på de?

Så har ännu en måndag och stängning gått till ändå.... Haft en lång dag idag på jobbet från 8.30-21.00. Ja ganska lång dag, först jobba till 17.30 sen möte resten av tiden. Det gick bra allting och vilken underbar eftermiddag det var =) Solen ske och alla var glada, ja nästan. Jag tyckte det var lite varmt om benen faktiskt då jag hade jeans på mig, skulle haft kortbyxor istället. Det får bli att fixa till det imorgon istället kanske ska fira dagen med kjol och allt.

Vi har startat tema bondgården idag eftersom vi besöker Täbys egen bondgård nästa vecka. När veckan är slut kommer vi ha tillverkat eget smör och egen glass som barnen sedan får smaska på (eller smaka på smöret, inte snaska på de).

Avslutade dagen med möte och utvärdering av verksamheten, ja lite tufft men det gick smidigt och bra. Det gäller bara att man är fokuserad på det man ska göra och inget annat... Vi kom också in att prata om våra små söta paddyngel som vi har i ett akvarium. "Chefen" sa kan inte du googla på vad de äter. Sagt och gjort och jag fick som svar kokt ägg??? Kan det verkligen stämma?! På onsdag ska vi se om det finns några tappra kvar och blir väl att köpa lite fiskmat till onsdag så de får i sig lite mat. 

Nu hoppas jag på sol imorgon och det är ingen vanlig dag heller utan "Chefens" födelsedag!


Det svarta är yngel, det var miljoner miljoner

Mycket basket har det blivit

Som jag berättade innan så blev det final i BRAVO CUP med F92/93 och den spelades i dag 9.30 i Råstapark. Jag och mr D coachade och det var kul att få vara med idag också =) tyvärr blev det en förlust med ynka 2 poäng. Vi ledde hela matchen, men de går om med 1.40 kvar. Vi har chansen i slutet med 20 sekunder kvar men bollen vill bara inte i och dommaren vill bara inte blåsa något för oss. Istället får vi faul och de får skjuta straffkast med 4 sekunder kvar, sätter ett missar ett, de vinner me 2 poäng.
Man kan inte skylla på dommaren och det ska man inte heller, men idag var de inte så bra. Haft bättre dommare tidigare under cuppen faktiskt. Annars så brukar dessa ändå vara ok. Men i första halvlek så blåste de ingenting och i andra halvlek blåste de på en massa små saker utanför korgen men under korgen fick de göra mycket..... Åhh sånt är trist låt spelarna avgöra finalen inte hur gråsparvarna blåser.

Efter finalen lev det fler finaler. Kollade u21 killarna där Täby också var i final. De vann och det var en underhållande match på olika sätt. Sen blev det Max med Janice och vissa ur hennes lag, skäna brudar hon tränar haha. Kollade på Sverige-Danmark u18 och sen kollade vi lite på P 92/93 finalen där Täby också var i final.

Sen blev det hem till lägenheten och fixa lite.


Blev inget målande idag dök upp andra saker...

Började dagen med att coacha tjejerna i Hallon, mötte ett finsk lag och spelade kass första halvlek men de rycker upp sig och tar igen 8 poäng i tredje perioden och vinner tillslut matchen med 3poäng. Alltid skönt att avsluta med en seger de var de värda =) Direkt efter den matchen åkte jag iväg till Tensta för att coacha F92/93 i deras sista gruppspelsmatch. De spelade sjukt bra och vann med typ 40 poäng och det var en fröjd att se de spela. Så nu väntade semifinal och till den anslöt även mr D. Fick fina ord av tjejerna och klart man ville vara med och se de spela semi. Semin spelades lite senare på kvällen och motståndet var Solna Vikings. Även nu en mycket bra match och nu även bättre motstånd. Vinst med 10-15 poäng och nu vänta FINAL imorgon! 10.15 i RÅSTAPARK

Lite senare så bjöd kvällen på andra trevligheter och fick sällskap när skulle ta ut Lukas på promenad (då jag var hundvakt). Blev en promenad i Ensta och lite syner man inte ser var dag ;) Sen så fick vi se lite oanade talanger av den lilla också, för inte visste jag att han var starkare än sin mamma.

Så även om dagen blev full av annat och jag inte hunnit måla idag så är jag jätte nöjd med dagen.

DETTA ÄR INTE EN SYN MAN SER VARJE DAG!!!


Dagens GRATTIS en dag försent!

Eftersom Nelly tydligen var så ledsen för att jag inte sagt GRATTIS till henne igår (vilket jag gjorde) så lovade jag att skiriva ett dagens GRATTIS till henne. Letade efter en bild och fick visserligen en bild av Saga men tror inte Nelly kommer att prata med mig om jag lägger upp den... HAHAHA

Så DAGENS GRATTIS går till NELLY!

Hoppas att foten snart kryar på sig. På andra matchen under cuppen så blir hon faulad och landar snett på foten och går nu på kryckor, jag ryser vid tanken på det hela. AJAJA


Röntgen tog 4 min

Idag är det fredag och det är klämdag och jag har fått förmånen att jag är ledig denna fredag. Vi har tydligen fått 2 klämdagar av företaget om vi inte har några barn. Ja men det passade ju super att jag inte behövde jobba då eftersom jag både har Bravo med tjejerna och så hade jag fått tid hos röntgen idag kl 8.15. På kallelsen stod det att det skulle ta ca 15-30 min, det tog 4 min. Sen vad svaren ska visa vet jag inte riktigt på vad jag ska hoppas på helt ärligt.
Passade på att gå förbi receptionen och kolla om de hade några akuttider idag istället för att ringa. Tänkte skulle kolla upp halsen, även om den idag är mycket bättre. De hade en tid 11.45 annars hade de inget och eftersom tjejernas match börjar 11.00 så funkar inte de. Annars hade de tid på måndag men då jobbar jag och inte lika lätt att komma iväg. Men visst har det inte gått över på måndag så får jag kolla upp de då, men just nu känns det som att det är på väg åt rätt håll. Hjälper ju inte till att man har massa matcher som man inte kan vara tyst på.....

Uch vilket segt inlägg... Nu väntar sängen i 5 min innan jag ska iväg för att kolla f-95 match först och sedan ha egen match (coacha) och sen till lägenheten =)


Första 2 matcherna under Bravo

Två matcher och två förluster, det är trist. Speciellt eftersom första kunde vi ha vunnit med lite flyt och att lite hade gått våran väg lite mera, men den är jag ändå nöjd tjejerna spelade helt ok. Inte de bästa jag sett de spela men helt klart godkännt med förutsättningarna med träningstillfällen och närvaro och sjukdommar. Andra matchen de spelade var inte lika kul. Fanns mycket där som kan bli bättre och det som är mest synd är ju att de kunde såååå mycket bättre än vad de visade mot de finska laget. 2 matcher kvar och nu har de chansen att visa att de kan sååå mycket bättre än sista matchen idag.

Hade ett bra samtal med en av spelarna efter matchen och tror att det kommer fram mycket nyttigt under cuppen nu ändå, trots förlusterna. Sen är det fortfarande två matcher kvar och det betyder två nya chanser för vinnst.


BRAVO CUP

Idag startar BRAVO CUP för många spelare och bla för mina tjejer. Ska iväg nu till Solnahallen och hämta lite info sen ska jag bort till Hallonbergen för att coacha tjejerna i deras första match som är mot ett Uppsala lag. Har en match ikväll också mot ett finskt lag. Så idag blir det inget jobbi lägenheten, men imorgon. Idag är det basket för hela slanten.

Nordiska mästerskapen (NM) går samtidigt så får se om ser någon match i U16 eller U18 idag.



För er andra som inte bedriver er dag i en baskethall passa på att gå ut verkar som vädret är bra.

Onsdag

Precis kommit hem och ska slänga in lite mat i micron, hemma hos mamma och pappa är inte spisen igång ännu men köket är klart. Det är för övrigt SKIT SNYGGT! (ska visa bilder sen en dag) Så dagen har fluit på jobbat vi var ute i skolgen och nere vid vattnet och jag besteg en jätte steg och var kung över alla. Störts bäst och vackrast! HAHAHA Slutade som vanligt idag vid 16.30 och mötte mamma och pappa och åkte och köpte färg till hallen (min hall). De åkte vidare med Lukas till stugan och jag till lägenheten. Fixat lite där nu och nu väntar maten på mig, börjar faktiskt bli hungrig.

Ikväll är det bara en lugn hemma kväll som väntar och ska bli riktigt skönt att bara vara. Äta lite god, ja så gott som det blir med mat från micron... Kolla på tv och kanske slå på en DVD eller inte för jag har inga DVD filmen här ju. Kanske går det nått kul på TV eller har väl päronen någon film som inte är Western.

Imorgon är det Bravo Cup i Solna och det ska bli kul.

Tack och hej för mig så länge!

Fel klack kan också vara "bra" ibland

Varit på derby idag, DIF-AIK på Råsunda.

Egentligen började snacket och funderingarna kring detta redan förra veckan, men det skulle inte gå jag tänkte på andra saker. Men så sms jag fick idag stod det ska inte du gå på fotboll?... passa på nu när det går... Jag blev så glad och visste precis vem jag skulle messa till. Så lite sms fram och tillbaka slutade lite överaskande med med ett mms.


Observera att jag köpte platser på NORRA!!!
(dock medvetet)


Men lite modig var jag....kolla bandet runt halsen!

Men så var man där med en trygg vän också TACK UNDERBAR DU för en trevlig kväll!

Även om jag hellst velat stå här

men trots allt kanske ändå HALSEN mådde bäst av att stå här...

efter matchen blev det snabba steg hem och ja en av oss var glad... gissa vem!?

Det går frammåt

Tusen tack för all hjälp idag i lägenheten, du är GULD värd!


Vilken helg!

Haft en helt underbar helg omringad av vänner.

I fredags var det dammiddag och sen så sov jag på landet och sov i hela 12 timmar och det var ju helt underbart skönt. Det är nått speciellt det där med att sova på landet, där sover man alltid bra. Efter att sovit bort halva lördagen (nä men gick upp lagom till lunch) så åkte jag hem till Täby för att förbereda för kvällen.

Åkte hem till Mutola och Garpen plocka jag upp på parkeringen när hon kommit från tåget. Det blev middag på "vanliga" stället men ingen kycklingsallad utan grundade med lite mera mat, var nog bra de ;)

Kvällen kan man kortfatta i att den bjöd på många skratt, spontana saker, lite sms, lite bekännelser, snack om när det är OK att kille än x antal år yngre äldre. I viss ålder är det ok men i viss ålder är mindre åldersskillnad inte ok!? Kvällen fortsatte vidare och det blev Tegel som stod för underhållningen. Träffade lite roligt folk där och hade en TOPPEN KVÄLL med alla tjejer som var där. Från början skulle vi vara 3 men slutade med att vi var 7 som tågade iväg tillsammans.

Sammanfattar kvällens försnack med en låt
hehe


Dammiddagen

I fredags åkte jag direkt från jobbet upp till klubben för att deltaga i den årliga damtävlingen inklusive middag. Tävlingen är inte på största allvar vilket är lite skönt som omväxlingsskull, inte för att alla tävlingar är de men ändå. Denna tävling spelades 6 hål från blå tee, 6 hål från röd tee och 6 hål från grön/vit. Tänkte att jag nog ha lite fördel av detta kanske, men ack så fel jag hade.... Jo från blå tee hade jag kanske fördel och från röd var det ju samma för alla, men inte min grej att spela från grn/vit tee det vart ju jätte konstiga avstånd och även om det är nyttigt så var det ju inte bara som för 97 % av resten av tävlingsfältet att bara slå ändå och det blev lite kortare. Nej jag gillade det inte, jag som trodde jag skulle göra de.

Så trollet blev inte mitt i år heller....


Kvällens planer...

Igår var det lite lagom och lite utsikt hade man också fast den var knapp... ikväll trro jag det blir lite mera och lite mera utsikt också. Kommer du vara där är frågan???

Det man inte har i huvudet får man ha i benen...

Var i lägenheten med mamma i dag och målade, ja Lukas var med så klart då pappa är i Lettland. Nu vet jag även att Luke vaktar min lägenhet också och inte bara hemma. Så nästa gång du kommer på besök använd ringklockan lite lagom ;) 

Mamma tog tag i köksluckorna och grundade klart de medans jag tog tag i sovrummet. Jag sparmålade först runt taket och runt alla lister, det var jobbigt. Sen fick vi trevligt besök och jag fick lära mig att det heter inte pillmåla det heter sparmåla. Så varje dag lär man sig nått nytt.

När allt var fixat och klart och vi gått till bilen så kommer vi på, juste mina golfklubbor...bara att gå tillbaka för mig och väl tillbaka fann jag mammas telefon där också. Väl nere i bilen kom mamma på MATEN! Juste ja vi hade ju köpt mat som stod i kylskåpet. Bara att springa upp igen. Så ja det man inte har i huvudet får man ha i benen.


Täby basket avslutning

Täby basket fyller 40 år i år och ja man får väl säga som Janice sa GRATTIS! I dag var det står årlig avslutning och det bjöds på tårta för att fira jubileumet. Det delades ut en massa priser och jag fick pris som MVP =) När jag öppnade brevet som jag fick för någon vecka sedan. Ja det var jätte kul idag också att få priset och ja jag blev glad. Grattis alla andra som fick priser och grattis till ALL STAR TEAMET!

Efteråt var vi uppe i lägenheten och mamma sa titta din första tavla har jag nu satt upp, gullig mamma jag har =)


DAGENS GRATTIS

Dagens grattis går til CAMILLA som fyller år idag. Missade tyvärr tårta idag var ju på Täby basket avslutning fast fick visserligen tårta där, men missade att fira födelsedagsbarnet.

STORT GRATTIS TILL DIG och hoppas vi ses på LÖRDAG!


TÄNK POSITIVT!


Pratade om framtiden

Mötet igår med basketen var ang framtiden. Vi har tagit ett beslut att vi vill spela i Basketettan. Det där lät ungefär som att vi bara kunde välja ja eller nej. Ja jo lite så var det väl, men vi har gjort lite innan för att komma dit. Vi har spelat och kämpat för att nå dit. Sen att vi inte riktigt klara det i kvalet men sen så drog sig Skuru ut och då fick vi erbjudande om att gå upp istället. Igår visade det sig att även Järva som kom 4 i kvalet ska få gå upp eftersom att Salén går upp till damligan (Jämtland drar sig ur). 

Jag kan se fram emot sommaren och träna i sommar och ja på detta sätt har jag även tagit ett beslut att jag ska fortsätta nästa säsong. Hade vi inte gått upp utan bestämt oss för att ligga kvar i div 2 hade jag nog slutat, speciellt efter vad som sas igår. Men nu är det strunt samma vi ska lira i basketettan nästa år och jag är jätte GLAD över de. 

 

Jobb...jobb...möte...träning...sova

Så ser min dag ut kortfattat. Ja jag har hunnit med att äta lite också. Måndagar är långa som dom är och så fort nått läggs in extra på måndagar på jobbet blir de längre än de 9 timmar jag jobbar i vanliga fall. Idag ett utvecklingssamtal och det gick bra, det är ju dessutom bara 30 min så det är lugnt. Sen när vi har planering på måndagar ibland så funkar de också rätt bra.

Så nu ska jag på med ett par mjukisar istället för jeans och så ska åka iväg på möte med basketen. Får se vad som sägs och hur det sägs ska bli mycket intressant att se hur mötet slutar. Jag vet ju vad jag vill och hoppas på! Blir det inte så så är jag kanske fånig men jag vet inte om jag kanske tar ett stort beslut annars ikväll.

Vi får se vad basketgudarna vill ikväll!

Trodde det hette efter regn kommer sol....

...inte efter sol kommer regn. För idag så kändes det som om det kom en stor störtskur precis som när solen börjat lysa. Ja jag hade just slipat klart hela sovrummet och då ser jag hur det släpper i taket vid den ena plastlisten. Så bestämmer att dra av färgen vid listen och det gick bra, blev lite att dra av men det funkar. Sen kom den riktiga skuren. Färgen i ena hörnet håller på att lossna så ska ta bort den och blir mer och mer att ta bort. Trodde ett tag att jag skulle kunna ta bort hela fondväggen. Men skönt iaf att detta kommer nu och inte efter att jag grundat, då hade jag gått i taket! Nu ser jag ljuset igen trotts att det var riktigt mörkt ett tag. Tur att mamma var där och stötta mig coh hjälpte mig jag hade inte orkat annars. Åhhhh jag som skulle börja måla idag, får bli på tis hoppas pappa hjälper mig då.

Annars har helgen varit ganska bra. Haft en ganska lugn helg ändå och idag har jag tillbringat hela eller från 13.00-20.30 i lägenheten. Imorgon hinner jag inget förmodligen, kanske köpa lite nytt spackel då det jag har helt plötsligt tog slut. VAr lite spackling vi inte räknat med. Men på tisdag hoppas jag att det blir målning =)


Blommor....

Inte varje dag man får blommor av killar...igår fick jag det av två små söta änglar det är bara att tacka och ta emot =)


Bastu och bad

Åkte med vännen och lill chippen till Vallentunabadet för att bada och bada. Ryktena har sagt att det ska vara riktigt frächt och ja det var då betydligt frächare än Tibblebadet. Men va kan man hoppas på då det är nybyggt för nått år sen. Varmt vatten, lite folk och en härlig bubbelpool vad mer kan man begära? Vart lite sugen på att sola men får väl bli i Tibble istället de då. 

Kvällen avslutades framför TV i en härlig soffa med lite nya snacks. Till middag blev jag bjuden på tacos och det var super gott, jag som var sååå sugen på tacos också.

Imorgon blir det att ta tag i lägenheten =)

Fredag

Ögonen går snart i kors, ska lägga mig ner på sängen i 5 min, men först ut med Lukas. Sen blir det till att duscha och förbereda sig inför kvällen. Kanske kan man ragga skjuts av päronen. Ska på 10 årsjubileum på skolan där jag jobbat innan. Det blir säkert kul, mest kul att träffa alla igen och kanske så dyker en upp som jag inte sett på massa massa år men som jag alltid tyckt jag så snygg... ända sedan jag gick på dagis.

Nää nu blir det friskt luft sen en power nap.

Bra samtal

Tränade inte idag vilade axeln. Jag har en inflamation i ett senfäste i axeln, det är därför jag har haft ont och nu jag ska äta inflamationsdämpande och inte träna på 1-2 veckor. Då borde det gå över, annars får jag väl gå dit igen och kolla upp de. Han med att fixa lite i till lägenheten innan träningen, de hade total utförsäljning på Zoon och hitta tallriksunderlägg och värmeljushållare och har även hittat en TV jag ska köpa. TV hittade jag däremot int epå Zoon utan på Expert.

Kommer ner till träningen och skulle ha ett möte/samtal med coach. Planen var väl att hålla sig till ca 25 min men förstår inte vart tiden rann iväg för det gjorde den lite... Men jag tycket att det var ett bra samtal och jag fick sagt det jag ville och vi utvärderade säsongen och både lag och individuellt och pratade lite om framtiden. Det kändes bra och jag är nästan mer säker än jag varit någon gång innan vid denna tidpunkt hur mitt beslut blir. Men mer info kommer nog på måndag då vi kommer ha möte ang ev spel i basketettan nästa säsong. Efter det så tror jag jag kan ha gjort mitt val. Tidigt nja jag tror ändå jag vet vad jag vill eller hur jag inte vill att min karriär ska sluta.

Sen efter ett överraskande besked så känns det riktigt kul också och allt slit ändå ger utdelning ibland. Jag vart riktigt chockad, trodde det verkligen inte, inte de iaf så kan jag säga.


Haft problem med bloggen...

Inser att haft lite problem att publicera inlägg?! Mystigt vet inte varför så hoppas att detta kanske funkar så vet jag att nått fungerar och då kommer väl de andra fram snart också.

Veckans låt

Vet inte vad det är men det är nått i låten som fått mig att fastna för den, jag tycker den är helt underbar. Kan lyssna på den om och om igen. Lyssnat på den flera gånger per dag nu hela veckan och jag tröttnar inte på den. Lyssna och njut!


Du får önska dig en man!

Jag har kommit fram till att jag måste ta med min regnjacka till jobbet. Min (jobbar)jacka jag hade på mig idag i störtskuren den var inte vattentät. Jag kände att jag var blöt på armbågen men jag jag totalt dygnsur.... Barnen var ju mycket torrare än mig. Jag måste också införskaffa mig ett par stövlar, fast tyvärr finns inga röda med fjärilar på i min storlek. Det finns tydligen bara i barn storlekar berättade en av mina barn för mig, vilken otur.

Fick även reda på hur jag ska göra för att hitta en man. Jag får helt enkelt önska mig en! En flicka kom och frågade mig om jag hade en man, när jag då sa nej säger hon, du får du önska dig en man. Fast tydligen kan man inte önska sig de, man kan bara önska sig stövlar. Fast i ett av mina fina paket jag fick under julgranen så kanske det ligger en man ;) 

Ser lite mer ut som en midsommarstång, men ser ni inte alla paket under granen. Fick dock inte med toppen och den fina "stjärnan"

 

Tapet bestämd

Så var det klart vilken tapet som ska pryda min fondvägg i min nya lya. Det blir en vit med svarta hundkex (växten) på, låter kanske inet så kul men tror det kan bli snyggt. Så nu är det full fart i planerandet av saker som ska fixas. Golvet ska slås in i papp och jag ska börja spackla och slipa i helgen. Jag hade en liten mardröm om att jag skulle bejöva spackla hela rummet men så är inte fallet, phju. Förhoppningsvis så fixar vi lite saker imorgon och så kan jag börja i helgen. Någon som känner för att få lite skitiga naglar? Ja eftersom päronen inte är hemma i helgen och det blir 10 års jubileum på fre så stannar jag hemma i helgen och fixar lite saker i lägenheten istället.

Juste ja på torsdag kommer min nya soffa, så den måste jag betala imorgon, så då blir jag några kronor fattigare fast det är det faktiskt värt.

Skulle vilja till Ikea snart också har lite saker jag vill köpa men kanske ska måla om lite först.

Lukas nya kompis

I helgen så fann Lukas en ny kompis. Ja och han väljer sina kompisar väl för det är inte var dag man står nos med nos med någon vars ägare är TV-kändis ;)


Min frizoon

Ytterligare en lång lång dag på jobbet, efter 12 timmar så begav jag mig hemåt till träningen. Så det blev en lång dag kan man säga. Avslutade dagen med 3 timmars möte, segt ja fast jag har kommit fram till att jag har underbara kollegor så då går det fort.

Jag har jobbat och praktiserat på lite olika ställen innan jag kom hit. Först jobbade jag i 3 år på skolan och den känslan kan ingen ta ifrån mig, det var mitt första jobb och jag trivdes verkligen jätte bra, men tror ändå att det var bra att gå vidare. Efter 3 ½ år i skolbänken och lite vick på skolan (trivdes fortfarande lika bra) och en del praktik på olika ställen så får man se en hel del. Man lär känna av olika arbetsklimat och olika arbetsgrupper. Ja det var stor skillnad på känsla från de olika praktikerna och efter de ställena jag varit på så märker jag nu att jag har valt rätt. Det känns så rätt just nu, jag trivs verkligen jätte bra med mina kollegor och det är min frizon. 

I min frizon:
* får jag vara den jag är...
* kan jag slappna av efter en avstängning... ja även om jag inte var på topp dagen efter, men jag tilläts att vara lite nedåt.
* är man lite nedåt av någon anledning så finns det en värmande kram där, antingen av en kollega eller av en liten knodd (klart man blir glad)
* kan jag tycka vad jag vill och kan stå för de
KÄNNER JAG GLÄDJE TILL ATT GÅ TILL VARJE DAG!!!
* kan jag få ta 5 min paus om jag behöver de.
TRIVS JAG SÅ JÄKLA BRA TACK VARE MITT UNDERBARA KOLLEGELAG!!


Golf en underlig sport...

Jag och min vän som jag spenderat nu 3 dagar på landet och en massa tid på golfbanan har kommit fram till lite saker. Vi lyckades lista lite saker på vägen hem kolla hennes lista på hennes blogg. Den är klockren! Jag kan bara hålla med.

Golf är något som man ska göra lite men ofta, inte mycket men lite ;)

Årets första tävling....

Årets första tävling gav årets första pallplats det var nice =) men det gav också årets första bränna vilken inte är lika nice.... Inga kommentarer på den, därför säger jag bara en bild säger mer än 1000 ord.

Tävlingen gick bra vi kom på andra pallplats och vi får väl säga att det var helt ok men tanke på att vi hade lite otur ibland och lite flyt ibland. 13 birdies blev det totalt och visst är det härligt att göra 10 st på raken innan våran svit föll...för att komma tillbaka sen igen. Jag lyckades göra 3 "egna" och dessa i rad hål 8, 9, 10 =) har väl aldrig hänt annars. Men någon gång ska vara den första. Men sen är det inte riktigt samma sak att spela en scramla som själv men ändå. Jag är nöjd med mitt spel överlag och jag hade verkligen en jätte rolig runda. Rundan innehöll skratt, små tjafs/gnabb, retsamma kommentarer, kärleksfulla kommentarer ja helt enkelt en underbart roli runda.  

Ja en bild säger mer än 1000 ord....
(bilden tagen precis efter duschen inte hunnit torka mig)

Gottröra nästa

Helgen blev lite spontan bestämt genom ett samtal och en förfrågan om lite golfspel. Så Garpen följer med upp till landet för att spela lite golf och kanske skriva lite.... men det kommer gå bra. Klarar våra små knattar de så lyckas du ska du se, du känner ingen press nu hoppas ja. När vi kommer upp ikväll ska vi leta lite så kanske jag har nått gammalt du kan kolla på. 

Imorgon blir det årets första tävling och det är en scramla och det är alltid kul att spela. Håller på att ladda upp inför ett lag i sommar med 4*tjejer, skulle vara riktigt kul tro jag.  

Helgen i övrigt kommer troligen innehålla god mat (vet jag kommer ske) för de ryktena är att det blir grillat, någon lång skön promenad, SOLSKEN, golfspel, skratt och bara vara känslan.

Vi höres efter helgen för snart lämnar jag Täby och åker ut till Göttröra och lämnar internet och msn för 3 dagar. Känslan inför detta är va skönt!


T.G.I Friday´s

Valborgsmässoafton spenderades med goda vänner på Friday´s. Det var en mycket trevlig kväll och varför gör man inte sånt här oftare?! Notan behöver inte bli så hög.... men ibalnd får man unna sig de faktiskt. Kan konstatera att ibland är världen bra liten, ja mycket liten. Såg gamla ansikten som kände igen och inte sett på en massa år, såg nya ansikten som egentligen inte är nya. Låter det rörigt ja men det var det men hade du varit där hade du hängt me ;) Det skålades i öl, vin och drinkar för en kväll som innehöll god mat, skratt och ja allt som rör 4 singeltjejer.

Tack för en toppen kväll!


Bildkvaliten är inte den bästa men det var ju lite mörkt och den är tagen med mobilkamera.

RSS 2.0