Utmaning i sommar

I sommar är det en stor utmaning som går av stapeln. Jag och Garpen ska möta Asterix och Obelix i en golftävling. Hade en trevlig sms-konversation angående killar och tjejers på väg till jobbet. Enligt en av våra utmanare så vinner alltid killar när tjejer och killar möts oavsett sport. Det är bara upp till bevis! Var ju tvungen att skicka vidare till Garpen vad han skrev och skickade även hennes svar till honom, hahah. Värsta av att det är så långt till sommaren så finns det mycket tid att snacka innan. Garpen har även fått ett nytt smeknamn, Prylen, var det kom ifrån eller vad han menare ingen som vet!? Men prylen och jag har enligt honom lång tid att vänja oss vid att vi kommer torska.

Fast å andra sidan som Garpen själv sa, han vet inte vilka han möter.... inga vanliga tjejer..... mohahhah. Två (nästan) extremt tävlingsinriktade tjejer värsta är att Asterix och Obelix är typ lika dana.  

Se bara här, här tränar hon inför Stjärnor på Is ;) gäller att vara förberedd när chansen kommer. Plötsligt händer de!


Kommentarer
Postat av: Garpen

Haha...plötsligt händer det, skön avslutning!

Jobbigt för dem att de är så säkra på att vinna, de kommer åka på stryk och det bästa av allt är att jag kommer gnida in det i ansiktet på dem. Ska nog komma dit i klackar också, bara för att =)

2009-03-16 @ 23:41:12
URL: http://garpilarpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0