Idag köpte jag denna kuliga sak. Inte kame...

mms_img61895 (MMS)

Idag köpte jag denna kuliga sak. Inte kameran utan den grejen kameran sitter på.


Imorgon jobb igen

Japp så var det jobb imorgon igen. Har visserligen riktig sovmorgon imorgon och börjar inte från 9.00 skönt första dagen. Nästa vecka är jag tillbaka med min 8.30 måndagar igen. Visserligen stängning men ganska skönt att få sova den där stunden längre på måndagsmorgon.

Så tre veckor har sprungit iväg väligt snabbt tycker jag. Solen var ju mest framme innan jag hade semester men kan egentligen inte klaga ändå för jag klarar inte av att ligga och sola en hel dag ändå, jag blir tok rastlös, hahah. Nån timme går det väl bra men sen måste hitta på nått bada, kasta boll eller ja helt enkelt hitta på nått. 

Har hunnit med att spela lite golf också, ja inte många rundor men några stycken och säsongen är inte slut ännu, det är långt kvar på den.

Får gärna vara varmt och skönt väder hela Augusti för det är så skönt när man kommer tillbaka till jobbet och kunna vara ute nästan hela tiden då. Visserligen har vi lite inne att göra nu men hoppas det mesta är gjort de två första veckorna.

Sen längtar jag massor till 1 Oktober då jag och Tony flyger till Mallorca en vecka på semester. Vi ska bo i en längenhet på Marins Cala nau och jag längtar verkligen massor.

Nu ut i solen en stund innan jag ska in i Centrum en snabbis.

Snällt av den grannen som nånstans under m...

Snällt av den grannen som nånstans under mig har fest i natt bjuder på musik. Fast kanske inte ska klaga över en natt, finns de som haft så här större delen av sommaren.


Säger bara, de man inte har i huvudet får ...

Säger bara, de man inte har i huvudet får man ha i fötterna...


Kvällen bjuder på bio :-)

mms_img37772 (MMS)

Kvällen bjuder på bio :-)


Dagen än så länge

Ut och traska i fina vädret

och efter en god sallad till lunch blev det efterrätt.


Hemma hos sötaste lillprinsessan!

mms_img12020 (MMS)

Hemma hos sötaste lillprinsessan!


Inte ätit ben & jerry's sen i december så ...

mms_img36528 (MMS)

Inte ätit ben & jerry's sen i december så måste passa på nu innan 1 augusti.


Hemma igen, blir lite sovmorgon och sen sk...

Hemma igen, blir lite sovmorgon och sen ska jag och mamma spela på täby gk. Sen på kvällen ska jag hem till lill prinsessan på middag.


Helt sjukt eller kanske ska säga oväntat!

Sitter och följer Glasgow Rangers - Malmö FF i Champions Leage kvalet. Följer matchen på everysport och därifrån fick jag en länk att tom kunna se matchen. Egentligen är jag inte ett stort Malmö fan men har man en pojkvänn som älskar de kan man inte annat än tycka om de lite iaf. men på lördag när Malmö möter Djurgården hejar jag såklart på Djurgårn!!!
Men nu var de inte om de detta skulle handla om. För nu har matchen börjar igen och ja Mslmö leder just nu med 1-0 borta mot Glasgow Rangers. Mål i 18 minuten och detta chockade nog alla. Kan bara hoppas de håller detta. Ja jag erkänner just nu håller jag tummarna för Malmö!

Andra semesterveckan!

Efter en vecka av mobilinlägg blir det nu ett helt vanligt inlägg. Haft en toppen semestervecka med hjärtat och vi har både varit i Skåneland och här uppe i Täbyland. Kan dra veckan lite kort:
Fredag tåg ner för mig till Malmö och kors i taket tåget var 10 min tidigt! (jag gillar sj-prio på sommaren, 1 klass billigare än 2 klass)
Lördag 30*2 års fest i Oxie. Tema rosa, riktigt kul fest!
Söndag bara allmänt göra ingenting dag, spela tv spel mm.
Måndag,
vet knappt vad vi gjorde. Spela iaf minigolf på e.m
Tisdag, tur förbi ängelholm och kusinerna och sen till Torekov.
Onsdag, flög vi båda upp till Stockholm. Hann med en 9 hålsrunda på JOhannesberg och sen det ingen förstod när pappa spöa alla i kubb ;)
Torsdag, regnade hela dagen trots de lektion med Mike och sen några hål från gulsvart. Hem och bara göra inget.
Fredagen bjöd på fint väder. Buss till Waxholm och sen båt därifrån till Stockholm. Mötte upp Susan och promenad till Grönan, blev en del åka av och 5 kamp.
Lördag Golf på Tv typ hela dagen och sen fotboll framför datorn på e.m
Söndag Återigen till Stugan och golfa och åt middag innan tony skulle hem igen. Mamma och Susan fick se sig besegrade i kubb av mig och Tony.

Ja så är det åter måndag och jag drar mig nog upp till landet i kväll. Blir nog en golfrunda imorgon och sen vad resten av veckan bjuder på får vi se. Jag vill hitta på nått kul!

Jätte fia med knuff med susan och tony på ...

mms_img41386 (MMS)

Jätte fia med knuff med susan och tony på landet :-)


På rangen och värmer upp inför dagens runda.

mms_img50872 (MMS)

På rangen och värmer upp inför dagens runda.


Blommorna har fått en ny plats nu. Nu ska ...

mms_img15936 (MMS)

Blommorna har fått en ny plats nu. Nu ska de torkas :-)


Ett måste när man besöker Torekov

mms_img40666 (MMS)

Ett måste när man besöker Torekov


Ja jag erkänner jag var inge bra...

mms_img73187 (MMS)

Ja jag erkänner jag var inge bra...


Ingen somnar utan minigolf :-)

mms_img71809 (MMS)

Ingen somnar utan minigolf :-)


Bilden kom ju inte med nyss...

mms_img60263 (MMS)

Bilden kom ju inte med nyss...


Ja de tråk väder ute så de blir tv spel id...

Ja de tråk väder ute så de blir tv spel idag, men passar bra en dag som denna.


Jag har världens finaste pojkvänn! <3

mms_img53572 (MMS)

Jag har världens finaste pojkvänn! <3


Fick en pocketbok av jobbet i sommarpresen...

mms_img11691 (MMS)

Fick en pocketbok av jobbet i sommarpresent, denna hitta jag. Börja läsa nu på tåget och den börjar bra iaf!


Är ute i god tid, tåget går om 40 min...

mms_img58691 (MMS)

Är ute i god tid, tåget går om 40 min...


Imorgon Skåne

Imorgon flyger jag äntligen ner till Skåne igen, fast nu ljög jag...Det gick av bara farten att jag skrev att jag flög. För 15.21 ska jag sitta på ett tåg för att åka ner till Malmö. Åker x2000 1:a klass, inte illa ;) men varför boka 2:a klass när 1:a är billigare med SJ Prio kortet! Fick 50 % på de biljetterna så betalar inte ens 300 kr till Malmö i 1:a klass, det tycker jag är helt ok.

Ska spendera ett par dagar i Skåne innan vi kommer flyger upp till Arlanda för att spendera ett par dagar här uppe tillsammans.

På lördag är den fest med tema rosa och idag bytte jag outfit eller ska ska kanske göra de, men lutar kanske mot de. Köpte iaf ett par som jag tyckte lite roliga örhängen idag och lite mera. Det får ni se efter festen vad det blev.

Sen har vi egentligen inga planer på vad vi ska hitta på.

Nej nu ska jag fixa klart en liten sak som ska ha med mig och sen packa ner lite saker. Imorogn innan jag åker in till stan ska jag hinna med att packa klart (om jag inte gör de ikväll) dammsuga, byta underlakan och träffa Mutola.

Innan jag tvätta de var båda gula! Ingen a...

mms_img58286 (MMS)

Innan jag tvätta de var båda gula! Ingen annan tvätt har ändrat färg...


Äntligen!

ÄNTLIGEN är telefonen hemma i Täby igen, det verkar ha varit mycket strul på vägen men nu är den hemma iaf och jag är lycklig. Jag är dock kvar på landet men kommer hem imorgon och kan sätta igång den igen.

Några dagar på landet

Så har man varit uppe på landet i några dagar. Kom upp i Söndags eftermiddag och fick god grillad middag. I Måndags var jag och mamma ute och spelad golf, min andra 18 hålsrunda på Johannesberg! Spelade väl ok, men hade verkligen inget flyt alls. Är ändå rätt nöjd med rundan och peta i hela 3 fåglar (birdies).

Måndagskvällen behöver vi inte tala så mycket om... Mamma åkte hem med Lukas för att ta honom till veterinären på tis morgon så jag var kvar själv i stugan. Detta tycker min kära pojkvänn var jätte kul och drog igång en massa historier som jag inte uppskattade lika mycket som han gjorde. 

Imorse när vakna strålade solen och det var nästan perfekt golfväder, det blåste lite mycket bara. Rundan idag var riktig tråk golf för min del första 9 inget ville funka riktigt, tur att det gick bättre för mamma då. Tävlingen idag var bästboll och jag och mamma spelade som sagt. Jag fick i en birdie på 3:an iaf men de gjorde mamma så klart också och hon fick mer poäng för sin än jag så mitt resultat räknades inte ändå. För att samanfatta rundan så kompliterade mamma och jag varandra riktigt j*kla bra och vi skrapade ihop 45 poäng och på de kom vi 3:a! (av 18 lag) Vi gick -1 de sista 9:e och jag petade i 2 till birdies.

Ikväll sover mamma och Luke här också det känns faktiskt ganska tryggt!

Mot landet

Väskan är packad och det är nog med rekordfart idag, tror inte det tog mer än 3 min. Lite förvånad själv hur fort det gick faktiskt ;) Men anar att det tar några minuter längre på tor, brukar vara så när ska ner till Skåne, varför vet jag ej. Men vi kan väl sätta av 10 min på torsdag kväll, 22.05-22.15 hämtar sista tvätten 22.00 så börjar jag packa 22.05. Nu återstår bara att se om detta stämmer.

Som sagt är iaf väskan packad nu och snart ska jag bära ner klubbor, väskan och mitt lilla prodjekt till bilen för att köra upp till landet. Kameran är med så hoppas kunna få lite mysiga bilder från landet.

Fortsatt trevlig söndag!

Semester

På väg hem från jobbet idag pratade jag med Tony när jag helt plötsligt kom på, nu kan man säga att jag har ju semester! Japp eller jag tycker inte riktigt att den börjar från på måndag för imorgon är det "bara" helg. Tre veckor semester har jag iaf som ska spenderas på olika delar av landet.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Garpen igen efter 15 månader (tror jag det blir). Ikväll ska jag dock ta det lugnt men äta god mat framför soffan ;) Börjar med en toast skagen!


Spontanmiddag

Fick en inbjudan av systrarna M och A att följa med till Tegel och äta. Tackade ja eftersom inte hade några planer alls för kvällen mer än att sortera lite tvätt till tvätttiden imorgon, men hinner imorgon.

Haft en trevlig och god middag och lite prat om dittan och dattan och inte en enda "analys" det var bra jobbat ;) Blev en liten kort promenad efter middagen och nu väntar soffan och fotboll. Kom hem för en kort stund sen och satte på TVn lagom till 1-0 till Sverige. 

Tack för en trevlig kväll tjejer!  


Jakten på rosa

Om lite mindre än två veckor ska jag på 30 års fest med tema rosa. Temat är ganska stort och ger utrymme att komma i nästan vad som helst, synd att de inte hade rosa kanindräkter på Liseberg kunde ju köpt en sån då. Fast med lite eftertanke hade jag aldrig gått i de ändå ;)

Men har min rosa OnePiece, fast tror den kommer bli lite varm att ha på sig...men på kvällen kanske. undrar dock om det är ok att komma i OnePiece på ett 30 års kalas? Jag vet dock att ena värdinnan har en likadan och den kommer säkerligen vara med på ett eller annat sätt, eller?!

Tony kommenterade en kväll när vi gick ner till bastun, bli inte ledsen nu men lilla prinsessan var sötare i sin än vad du är. Ja jo jag kan hålla med om att man ser ut lite som en jätte bebis, men den är underbart skön och jag älskar min!


Liseberg och Universeum

I Lördags var jag som jag tidigare avslöjat på Liseberg och i Söndags var vi på Universeum och ja blev en tur in på Liseberg då med.

Solen dök upp lite grann i Lördags fast ingen riktigt sommarhetta men hög fuktighet var det under dagen som lättade lite framåt kvällen. På Söndagen sen var det riktigt fint väder.

Vi som tänkte ta en massa kort på Liseberg, ja det sket sig. Men roligt hade vi och fyra till som vi var där med, de också från Malmö. Tyvärr var vi sex inte de enda där i Lördags, mindre folk på Söndagen när jag och Tony var där igen men då utan åkband.

Någon fick i sig lite för mycket och skämdes lite ;)


Våra vinster vi kom hem med i Lördags =)


På Universeum såg vi en massa häftiga djur och så hade de som en teknikavdelning, lite som tekniska museet riktigt bra var det faktiskt.

Det djuret som fastna mest i min skalle var nog denna lilla filur. Så liten men så giftig, 1 gram gift av denna kan döda 100 000 människor (jo sant guiden sa de)!!!


Söta små apor hoppa runt helt fritt i regnskogen, glad att inte grodorna gjorde de.




Jag och Tony och 56243 andra

Var i Fredags och såg när Iron Maiden spelade på Ullevi. Konserten var grym och det förbandet vi såg Sabaton var också bra.


Ja vad ska man säga mer om fredagen, det var lite kaos sms fram och tillbak, men hade en känsla att allt skulle lösa sig på bästa sätt. Men inte trodde jag det skulle bli på detta viset Men vi tackar mamma R och pappa L för allt och ja en underbar konsert också.

Någon njuter, detta är äkta glädje!!!



Mycket folk var det som sagt...






Matchdags!

Nu blir det DJURGÅRDEN-HIF!

HEJA DJURGÅRDEN!!!


Göteborg

Igår var jag och Tony på en ja... vad ska vi säga, säger som vi sa efter konserten... en sjukt nice konsert. Mer om det senare. Tony har lite bilder som vi ska lägga upp.

Nu ska vi göra Göteborg, eller rättare sagt Liseberg. Vart solen är som ska skina idag undrar jag dock. Skulle ju bli 23-25 grader varmt ute idag. Men det kommer säger Tony hela tiden så får väl lita på honom ;)


Ha en bra lördag så återkommer jag med mera sen :)

RSS 2.0