Mina julklappar från världens bästa! <3

mms_img22051 (MMS)

Mina julklappar från världens bästa! <3


Så sitter man på ett plan på bromma igen f...

Så sitter man på ett plan på bromma igen för att flyga ner till sturup! Ska inte bara få träffa min prins utan även min bror. Flyger ner en dag tidigare än vanligt också jätte skönt :-)


Snart åker jag till Skåneland

På jobbfronten är det lugnt, lite barn och har faktiskt hunnit med en hel del nyttigt. Det är riktigt skönt och hinna rensa undan en del saker. Imorgon sista dagen på jobbet detta år sen blir det hem till mamma och pappa innan jag beger mig till Bromma för att flyga till Sturup och träffa min käresta ;) Sen ska vi fira nyår tillsammans med min bror och fruga som ska ha nyårspartaj.

Idag har jag hunnit med en del också, träffade mitt favvo Pucko och åt middag på tacobar, var ju ett tag sen faktiskt. Hann även med att träffa hennes mamma och var kul, var så länge sen. Shit ungen har hunnit bli 17 år, kommer ihåg det som igår dagen hon fyllde 9år.

Nu ska jag ta tag i packningen, men först slå in sista paketet ;)


tvätta är segt...

Hatar att tvätta och ikväll var är tvättstugan bokad och just laddat med två maskiner. Trodde det skulle bli några till men kanske blir en till men får se om hittar en bra knapp för handtvätt, inte har jag tänkt på att mina BH ska tvättas i handtvätt eller så har jag kommit åt avancerade såna nu, för visserligen är de flesta nya som ska tvättas. Hade som sagt inte så mycket tvätt men en massa massa svart, så ena maskinen blev proppfull. Men skönt när de är klart, ny bara damsuga av lägenheten också så är jag nöjd.

Köpte ett wii fit plus plus bräda igår men den kommer jag montera (sätta upp) efter nyår då jag har tid att testa den också. Känner ingen lust att sätta upp den innan jag kan prova den ändå. Jobbar under dagarna och sen så...
Ikväll: tvätttid o städtid
Tisdag: Ikea med vännen
Onsdag: Träffa mitt favorit pucko, packa på kvällen
Torsdag: Åker jag till Skåne ♥

Bondespelet, ett kul spel

mms_img33308 (MMS)

Bondespelet, ett kul spel


Titta fina ljuset som brinner!

mms_img53581 (MMS)

Titta fina ljuset som brinner!


JULAFTON! kan vara en av årets bästa dagar...

JULAFTON! kan vara en av årets bästa dagar, älskar julafton och får fira hela dagen med familj o släkt. Nu ska bara sista klappen fixas till en bortglömd varg (lukas) och sen sista paketet slås in. Sen blir det julafton på riktigt! GOD JUL ALLA!


Bakar med kusin Anna :-)

mms_img22302 (MMS)

Bakar med kusin Anna :-)


Helgen gick fort

Tänkte skulle avslöja lite om vad som hände i helgen. Planen om Tivoli sprack, ja tågen gick med förseningar över men vi ville inte riskera att bli fast i Danmark så stannade hemma istället. Kollade på handbollen och vilken skräll Sverige slog till med till final! Blev en tur in till stan och kolla lite och en fika.

Sen han vi med en massa under lördagkvällen, massa julmys. Vi baka pepparkakshus och jo det blev lite fint även om en viss gulle inte tyckte samma sak. (fast han erkände morgonen efter att de var lite fint) Efter pepparkakshusbak blev det på med massa kläder och leta fram pulka för nu skulle vi till pulkabacken och åka och hej vad de gick! Men var bra segt att pulsa upp på sidan av backen där ingen hade åkt.... På vägen hem lämnade jag mitt avtryck med en snöängel. Avsluta kvällen med att spela Tribond och ja hur kul är det att vinna på extraslag?!

Under söndagen blev det ännu mera julmys. Det blev julbak och en hel del sorters kakor blev det och jag tackar så väldigt för burken jag fick med mig hem och det finns kakor kvar, tänkte bjuda mamma o pappa på de stora kakorna som jag inte kommer ihåg vad de hette, men goda var de. 

Sen var tiden inne att man skulel resa hem igen =( nästan så man hoppades att planet skulel bli instället så kunde stanna en natt till. Men planet gick och visst var nog lite flyt att just de gick för de två avgångarna som gick innan hade blivit inställda och ersattes med buss. Men de hade jag vägrat hellre bokat om biljetterna till måndagen.

Om ca 22 timmar ska jag vara ute på Bromma igen men inte för att flyga själv men ska hämta upp någon från Malmö, eller rättare sagt två stycken. Min bror och Lina kommer och har lovat att köra och hämta de på Bromma. Men om bara 8 dagar är det min tur att flyga från Bromma igen.


trötter ikväll

Oj höll på att somna i soffan redan kl 20.00 när Vem kan slå Filip och Fredrik började. Det som var specialprogram (1 av 3) idag mot Stefan Holm. Höll mig vaken nästan hela programmet innan ögonen gick ihop och jag sov gott i soffan.

Jag som tänkte sammanfatta helgen idag men får bli imorgon. Kan kort säga att återigen haft en underbar helg.

Natti natti!

Glömde lägga in bild i lördags på färdiga ...

mms_img37233 (MMS)

Glömde lägga in bild i lördags på färdiga huset. Här är det!


Pepparkakshus bygge :-)

mms_img35031 (MMS)

Pepparkakshus bygge :-)


Så var man här igen... Men planet 35 min s...

mms_img65373 (MMS)

Så var man här igen... Men planet 35 min sent :-(


Behövde nog sömn

Kanske var bästa medicinen sömn för idag mår jag mycket bättre även om natten var lite jobbig. Vaknade och trodde klockan var runt 6 på morgonen hon var 01.15!!! Lyckades trots att jag frös tok mycket somna om, men eftere någon timme gick jag och hämtade en filt och det blev varmt och skönt, ja lite för varmt tok svettades istället. Trots att bestämt mig kvällen innan att vara hemma tor och hoppas kunna jobba fredag var klockan ställd på 07.00 skulle ringa kollegan som öppna. Sen somnade jag om och sov riktigt länge, skönt tror nästan har sovit 12 timmar i natt ( ja med vissa perioder av vakenhet) plus mina nästan 2 timmar i soffan igår. Så kanske lyckats sova bort de jag hade på gång, hoppas så!
Nu mår jag mycket bättre och ska ta mig ut i snövädret och få lite frisk luft. Slänga papper och lite glas det blir en lagom promenad nu.

Risig igen...

Uch känner mig verkligen inte på topp, nää dagen har gått bra men kännt sug i magen och just nu känner jag mig lite ynklig. Ja har sug i magen och låg och sov under hela handbollen (18-20) vaknade upp stundtals men somna ganska snabbt om igen. trots denna tupplur känner jag mig trött nu och ska komma tidigt i säng ändå. Får se hur det blir imorgon på jobbet, vi som ska få besök och julbord och allt. På fredag fortbildningsdag och sen reser jag ju bort och jag måste bara vara frisk. 4 veckor sen sist och vägrar vänta 2 till, visst den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge men ändå.

Nu tillbaka till soffan och kurera mig.

Nöjd med dagens köp, nu en klocka i badrum...

mms_img73401 (MMS)

Nöjd med dagens köp, nu en klocka i badrummet. Perfekt spec på morgonen!


Slå in julklappar är kul

mms_img22643 (MMS)

Slå in julklappar är kul


Lucia

Stora dagen för många av våra barn på jobbet, det var lucia tåg och vi som övet sånger hela december, barnen kunde de bra inne på samlingsmattan men väl ute böand alla fotografer (föräldrar) så var det några som tystnade. Men ett bra och trevligt luciatåg och barn är barn och de är charmiga och lite klass att få barnen att sjunga i kanon (haha kanske inte meningen alltid).

Mamma hämtade upp mig efter jobbet och jag har nu lyckats fixa nästan alla klappar klara. Faktiskt bara mamma o pappa kvar. Så får slå in lite fler paket idag och ska se om inte kan få till en bild snart, nu finns det ganska många paket ;) 

Morgondagens uppgift blir att skriva julkort =)  

Basketsöndag!

I söndags hade jag en sån där dag som jag ofta hade innan, basket en hel dag. Blev en tidig morgon i söndags då jag blev uppplockad kl 8.00 och sen bar det iväg till en hall som jag fortfarande inte riktigt har koll på vart den ligger. Tjejerna skulle spela match och eftersom jag inte hade nått annat för mig denna söndag så skulle jag följa med. Tjejerna hade två matcher och spelade jätte bra båda matcherna, ja de vann fast man inte ska räkna egentligen men det var faktiskt inge snack kan säga utan protokoll att de vann ganska övertygande. Men roligaste var ju att de spela riktigt bra.

Blev lite mat i närliggande centrum och sen tillbaka till tibble CC för att koll på herrmatch och även en inblandad julavslutning för hela klubben. Herrarna vann även sin match och det var kul att se, det är värt att gå och kolla på igen ;)

När väl kom hem la jag mig i soffan och drömde mig bort ett tag, halvsova är underbart!

Ja för något år sen var detta inte alls ovanligt att hade basket hela dagen, nu var det ett tag sen det hände! Men tänk va mycket annat som hänt.


Gått gått och gått lite till....

Över 17.000 steg stod det på mammas stegräknare när hon släppte av mig ikväll och jag skulle knata hemmåt sista biten genom Centrum.

Jag och mamma har varit inne i stan idag och jag har shoppat en massa julklappar, wieee. Har även hunnit med att klippa mig, det behövdes och allt slitet åkte av, klippte av ca 1 dm men mamma sa det är fortfarande långt, själv tycker jag det är kortare....

Mina julklappsinköp som är klara blev och är nää kan inte skriva vad eller bild på eftersom vissa kanske läser här...
Men blev till
* Kusin vitamin Anna, bestämma paket till kusin Pysen, och sista kusinen lite knepigare.
* Tony, skönt att det är klart. Men han var inte lika rättretad som mig. Attans.... ;)
* Lilla bubben
* Magnus och Lina (nästan iaf)
* En familj i annan stad...

Ikväll ska jag roa mig med att slå in paket hade jag tänkt. Ska försöka få upp en bild när det är klart.


Gårdagen

Igår var jag med mina kollegor från jobbet och en massa andra kollegor från företaget och åt middag och såg på We will rock you. Kan bara säga att det var GRYMT! Riktigt bra ändå man kan klaga på var kaoset vid garderoben (men inget vårat företag står ansvariga för) men lita smått kaos blev det när alla vi skulle fram till garderoberna och det samtidigt blev paus i föreställningen som pågick. 

Hade en underbart trevlig middag och föreställningen var jätte bra. Det där med att bättre att två av tre har kul var lite internt ;)

Får ni möjlighet se den!


Bättre att två av tre har kul än ingen all...

Bättre att två av tre har kul än ingen alls...


Snart blir det...

mms_img24787 (MMS)

Snart blir det...


Veckan närmar sig sig slut

Torsdagen har bara rullat på, jobba som vanligt, fast ändå inte som vanligt. Personal sjuk och barn borta jag var nere på småbarn och gjorde besök idag och jobba. Var intressant och kul och säkert lite lärorikt. Kom tillbaka till "min" avdelning och glada leenden av barnen, det värmer alltid. Avslutade dagen på jobbet med att ha möte, på dagens agenda stod det gå igenom alla barnen och jo vi kom en del hel faktiskt och vi var rätt bra fokuserade på bara det och inte fladdra iväg.

jem till soffan och nått varmt i magen och somna i soffan, nää sängen är bättre att somna i ;) Skulle nog behöva komma i säng i tid för en ännu längre dag imorgon som väntar. Men ska bli spännande fram emot kvällen

Tvättat pengar så bara hänga på tork.

mms_img73089 (MMS)

Tvättat pengar så bara hänga på tork.


Kom just på att när jag för ca 30 min sen ...

Kom just på att när jag för ca 30 min sen la in byxorna i tvättmaskinen tänkte jag inte på att jag hade 100 kr i bakfickan! Klantigt vad hade jag gjort för att förtjäna detta?!


MItt favorit pucko

Världens bästa favorit pucko hade skrivit; 2010 börjar lida mot sitt slut. Gilla så skriver jag mitt bästa minne med dig i din logg :)
Jag gick in och gilla men inte trodde jag att jag skulle få tårar av svaret!
Svaret: Assåå.. ööhhh:P alla minnen, men när du kom till mig på sjukhuset efter min rygg op.. Du fick mig att må så bra av at bara vara där♥ Vi satt o skratta i en kvart åt ingenting♥♥

Trodde knappt att du skulle komma ihåg detta och det är typ 6 år sen eller nått, men du har från första stund haft en speciell plats i mitt hjärta och det är ingen, ingen som kan ta den ifrån dig.


För mycket...

När kom hem från jobbet hade jag helt enkelt bara för mycket tankar i huvudet och trodde kanske inte var så trött som jag egentligen var. Men är så mycket som ligger till grund till att jag just nu tänker för mycket, trötthet, förkylning, huvudvärk, knät är knas (vad jag gjort ingen aning) och så en massa tankar från jobbet.

Fick prata ute lite eller han märkte att det var nått och även om jag försökte säga att det var inget speciellt bara lite mycket så fick han ur mig orden, tack för de och det kändes faktiskt lite bättre efter de. Efter samtalet tog jag en tupplur i soffan, sov kanske inte riktigt men var stundtals riktigt långt borta. Lyckades nog slumra bort lite tankar och inget jag behöver ta beslut till nu i veckan ändå...


Snart ny vecka

Japp om några minuter är det måndag och en ny vecka inleds, en vecka som är fullproppad med saker.

* Ska hinna köpa julklappar, eller iaf komma på vad som ska köpas...
* Träna lite själv...
* Är en del på jobbet som ska göras...
Helgen avslutas med full aktivitet både fre kväll, lördag och söndag....
* Funderar på om måste tacka nej till en sak i veckan bara för att hinna med allt, måste kanske bli så ändå...
* Försöka vara lite social, två dejter hänger lite löst i veckan... Skulle vara kul om fick ihop de

2 advent

Idag var det andra advent och jag har börjat tänka till med julklappar, tror vet vad ska köpa till några men har ändå en del kvar. En är svår men ska nog komma på nått kul, hmm frågan är bara vad?!

Blev upphämtad på f.m och det bar iväg mot Östasiatiska museet där vi skulle gå på någon utställning om Kinas terrakottaarmé. Var väl inte så är super laddad inför besöket men visst det kunde väl vara trevligt att följa med. Det var faktiskt lite fascinerande (måste jag erkänna) att se dessa människor och djur de gjort och med tanke på att de gjordes för så många tusen år sen är ännu mer fascinerande Ja man kan inte annat än bli lite imponerad av hur 700 000 man gjorde gravanläggningen för Qin Shihuangdi och dessutom tog det hela 40 år!

Lite bilder från besöket.






Kollat basket idag

Var och kollade på dammatch i dag i Byängshallen, Täby-Tensta. Täby vann med ca 20-30 poäng tillslut tror jag det blir, men skulle kunnat köra över de betydligt mera för var en del slarv och denna kommentaren kom även från en spelare så ;)

Men nu var det egentligen inte matchen som jag tänkte skriva om utan min känsla att kolla och funderingar efteråt. Helt ärlig så blev jag inte så sugen, jo lite men inte så pass mycket så att skulle fundera på att snöra skorna igen. Men har sagt det förr och kan säga det igen, fär det är ju så att hade vi inte gått upp i ettan förra säsongen (som vi sedan åkte ur igen) då hade jag lagt av säsongen innan.

Jag insåg när jag satt och kollade att det var helt rätt att lägga skorna på hyllan och saknar det faktiskt inte så mycket som jag trodde jag ev. skulle göra. Insåg också att det är så mycket som jag gjort som jag aldrig skulle ha hänt om jag fortsatt spela basket iår. Har upplevt massor med basketen också som inte skulle upplevt om aldrig spelat basket i 17 år, tänk bara alla resor!

Det var ens liv i så många år och nu har man ett helt annat liv, men ångrar inget och inga beslut! Jag är LYCKLIG och väl de som räknas!?

Säsongen 07/08


2 december

Japp så var det bara 22 dagar kvar till julafton eller 23 om man räknar med denna dag. Fortfarande inte sett nått av julkalenderna och det måste man ju bara göra varje år, se ett avsnitt iaf.

Fortfarande är det kallt ute och det gäller att klä på sig på morgonen när man går till bussen. Ja även när man är ute under dagen också och då är det rätt skönt att kunna dra på sig sina överdragsbyxor på jobbet och gå ut utan att frysa, men insett att måste nog ha lite tjockare strumpor om inte ska börja frysa om tårna.

Haft träning med småtjejerna idag och idag blev det själv, de var hela 20 st där och de är bra på att snacka kan jag säga men det gick bra ändå. Kul att se att de kan köra disiplinerat när de väl kör, den tiden som är jobbigast för de är nog när de väntar på sin tur i någon övning.

Ska försöka få det till en tidig kväll idag, har en lång dag framför mig imorgon och ev blir det ännu längre. Men planerna för morgonkvällen hänger lite löst i luften just nu.

WIEEE

Har bokat biljetter till helgen 17-19 december och kunde inte vara gladare just nu =)

RSS 2.0