Min varg!

Fick en kommentar om att jag redan hade en varg, inte samma färg men samma size. Så varför inte lägga upp en bild på världens bästa och världens snällaste varg ;) (ja varg enligt vissa iaf)


GRATTIS PÅ 25 ÅRS DAGEN!

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år, javisst ska han leva ja visst ska han leva uti hundrade år... Ett fyrfaldigt leve för mr T idag han leve HURRA HURRA HURRA HURRA och sen kom faktiskt tre verser till... Så fint lät det inatt strax efter midnatt när dagen var inne då han fyller år. Nja om det var så fint vet jag inte riktigt men jag sjöng ju tillslut för sötis när han lovat att inte skratta och så där jätte frivilligt kom det väl inte heller. Men jag sjöng iaf och det är nog den enda gången han kommer få höra mig sjunga solo igen ;)

Idag fyller som sagt den bästa år och önskar dig en jätte finfin fortsatt födelsedag! Längtar massor till på fredag då vi äntligen efter 3 långa veckor får ses igen. (fast ändå har det gått ganska fort, vilket är bra) På lördag blir det kalas för hela slanten och ja jo jag är ändå lite nervös faktiskt, men fått höra så många gånger att det är inget att vara nervös över och att vi är inte farliga ;) så börjar intala mig det nu också. Längtar iaf en massa till helgen och till att få träffa dig! ♥


Känslan är bäst efteråt

Ja känslan efter att ha tränat är den bästa, man är så trött men ändå lite piggare liksom. Får egentligen inte det där att gå ihop men på nått sätt stämmer det ändå. Men skönt är det iaf, idag blev det som vanligt på tisdagar E.L och det var så skönt. Det är verkligen en träningsform där du bestämmer hur mycket du ska ta i själv, detta på gott och ont så klart. Men man kan inte ge upp så bara att bita i och veta att jag ska klara tex plankan eller jägarstolen hela tiden. Avslutade idag med 2 min (nej 2 ½ fick vi reda på sen) puls på platta, det var jobbigt men skön avslutning.

Får se vad det blir imorgon, kanske blir det E.L eller annars bara vanligt pass, tor måste jag nog packa inför resan på fredag.

Grillad kyckling får mig att tänka på dig!

När var och handlade idag så köpte jag en grillad kyckling och nu när jag för en stund sen stod och rensa den så dök mina tankar upp på dig mamma. Vet inte varför jag alltid tänker på dig när jag rensar grillad kyckling men det gör jag, ser dig framför mig stå och göra samma sak. Klipper den itu först och sen rensar den och man var alltid där som mindre och ville ha en bit kyckling.

Så hoppas att du haft en underbar dag med vargarna och måste erkänna att är riktigt avis på dig. Jag vill också träffa vargarna, så nu vet ni (mamma o pappa) vad jag önskar mig i julklapp ;) hehe. Nää men jag är riktigt avis och tycker det är riktigt coolt faktiskt! Ja närkontakt med lejon eller tigrar skulle inte heller vara fel, men vargarna kommer du så extremt nära.


Någon ska få post!

dsc02731 (MMS)

Någon ska få post!


Jag är så lycklig


Nu börjar det likna höst på riktigt!

dsc02730 (MMS)

Nu börjar det likna höst på riktigt!


God mat och trevligt sällskap

Japp gårdagens middag med kusinen och hennes två vänner blev så lyckad! God mat trevligt sällskap ja vad kan man mer begära när det är en tjejkväll på stan?! Nää inte så mycket faktiskt. Det vart inte så sent vilket jag är glad över och det var ju inte planerat så heller. Kom hem strax efter midnatt och då var det skönt att fick ta roslagsbanan hem, gillar att den går lite sent.

Senast var på den restaurangen var det inte lika blandat med folk som det var denna gång om jag får uttrycka mig så. De som var där förstår vad jag menade. Sen lyckades vi se SATC gänget slå sig ner brevid oss, det var verkligen så som det såg ut hahahah.

Nu funderar jag starkt på att göra våfflor sen ta tag i lite söndagsgöra (=städa)

Kusinen är glad!

dsc02725 (MMS)

Kusinen är glad!


Middag väntar...

dsc02723 (MMS)

Middag väntar...


Middag med kusinen och nya människor

Igår kväll fick jag som jag skrev tidigare ett sms med ett erbjudande jag bara inte kunde tacka nej till och ikväll så ska det ske. Ska snart gå ner till roslagsbanan och sen tåget in till stan för att spendera lite tid med kusinen och två nya ansikten. Detta ska bli jätte roligt och jag vet att maten komer bli god, den kan man inte bli besviken på. Hur kvällen slutar återstår att se, senaste gången vi var på samma restaurang slutade det med ett pubbesök som var trevligt. Ska försöka se till att det inte blir så tok sent iaf, tar ju sin lilla tid att komma hem också... (skulle vara enda nackdelen då)

Fick nyss ett sms med ett förslag som jag ...

Fick nyss ett sms med ett förslag som jag bara inte kunde tacka nej till! Åh vad glad jag blev, precis vad jag behöve.


Stunder av lycka

Finns stunder på dagen då man bara kan känna glädje. Idag har jag fått uppleva många sånna, ett missat samtal (inte just lyckan av samtal som var missat att jaginte hann svara men personen i fråga som ringt), kommentarer från barn fick mysiga idag, kommentarer av föräldrar från barn. Idag fick jag en jätte komplimang från skrutts mamma. Även om hört detta förr så blev jag riktigt varm i hjärtat och det är klart det är lite magiskt att få en sån relation.

Sen nu på kvällskvisten så tittade jag på filmen som gjorde efter släktträffen i slutet av sommaren och en av låtarna som är med är lite magisk när tänker på släkten. Älskar denna låt! (Bara för de krånglar Youtube och kan inte lägga upp den)


Har just bjudit in mig på middag i gamla h...

Har just bjudit in mig på middag i gamla huset. Detta gillar jag, fredagsmiddagen klar!


Fick en utmaning och antar den....

Fick en utmaning av vännen på andra sidan jordklotet och japp jag antar den. Börjar redan ikväll med kyckling och grönsakswook och efter de ett pass på crossfitten, som jag för övrigt inte tycker om (men ska man ara fin får man lida pin). Nää kanske inte gillar den men känner att den ändå ger nått så 30 min på den ska man väl orka med iaf!?

Skön känsla

Lycka är ett ord som beskriver känslan efter dagens match. Vinst mot Malmö FF, serieledarna och ja det var riktigt skön seger. Stämningen var på topp och att vara där med mamma och pappa var riktigt trevligt och tror nog de fått lite mersmak med att se fotboll live, för det är grym skillnad att se den live och på TV.

Ja och jag kommer en dag att få mig ett gott skratt, fast jag tror att någon börjar banga ur vadet nu, men jag har vittnen på de så du ska minsann inte få komma undan ;)

Härligt tifo innan matchen också måste jag säga.

Stämningen är hög! Fotbollen är bra alltså...

dsc02717 (MMS)

Stämningen är hög! Fotbollen är bra alltså det är kul.


Imorgon gäller det DIF-Malmö FF

Japp imorgon gäller det!

De två lagen ska mötas och kanske tycker många att det inte är så stor match, det skilljer ju faktiskt 20 (!!!) poäng mellan lagen. Lite hemskt att det ska få skilja så mycket mellan ett lag som ligger 1:a och ett lag som ligger 7:a efter 23 omgångar... DIF har visserligen klättrat ganska mycket efter uppehållet och ligger bara 6 resp 7 poäng från 4 resp 3 platsen. Litet glapp där mellan 3:an och 2:an.

Visst är det en viktigt match för DIF, hemma match och allt och alla matcher är viktiga spec när tabellen ser ut som den gör. För Malmö är den också väldigt viktigt om inte viktigare nu när de leder serien med 3 poäng i jakten mot guldet och jag säger är det nått lag som ska vinna guld nu när DIF är chanslösa är det Malmö.

Men matchen är viktigt ur en annan synvinkel också, har nämligen slagit vad med T om matchen. Eller han var så självsäker på vinst så hans deal om DIF vinner kom för ett tag sen, men så idag fick jag reda på vad som händer om Malmö vinner. Hahah kanske väntar med att berätta är om vad det blir efetr resultatet och nä kommer inte på något sett lägga ut några bilder men för de menar jag inte att det är nått snusk med i bilden (som du säkert trodde M...., hahah)

Jag hoppas på hemmavinst imorgon och matchen ska jag se live med mamma och pappa =) De var de som föreslog de innan jag ens hann fråga om de ville se matchen. Så imorgon blir det buss till jobb och direkt efter jobbet blir det färd mot Stadion för att kolla fotboll.

Heja DJURGÅRDEN!!!


Snart ny vecka

Veckorna går fort nu och på ett sätt är det skönt men på ett sätt är det trist att det går så fort. Idag är det dagen D för många och idag är det val och man borde väl ha på nyheterna nu och kolla hur det går i valet, det är faktiskt Sveriges framtid som hänger på spel ju. Mamma berättade att alla röster från förtidsröstarna kommer inte vara räknade från på onsdag. Betyder ju att egentligen vet man inte hur det kommer se ut från på onsdag. Men jo är nog bra att kolla lite på tv idag ändå.

Varit hemma och mamma och pappa och ätit god middag. Fick skjuts hem och sen tog jag mig en promenad innan det mörknade. Riktigt skönt ute och passade på att lufta luren istället för att dra iväg ett sms och tänk va lätt det är att bara lyfta luren istället och vad mycket mer man får sagt. Trevligt samtal vart det och hoppas på en träff med min gamla basketvänn snart.

Nu blir det snart soffan, det har jag förtjänat ;) sen låter jag det vara osagt vad det blir på TV, antingen SATC eller kanske lite valvaka...

Gjort min medborliga plikt

Japp jag har varit och röstat!


Biljetter fixade =)

dsc02704 (MMS)

Biljetter fixade =)


Saknar dig!

dsc02703 (MMS)

Saknar dig!


Dagens träning avklarad

Japp hemmkommen från gymmet redan strax efter 12.00 skönt!

Blev kondition idag och först stod jag i 30 min!!! på crosstraining maskinen och sen blev det rask löpning på löpbandet i 15 min. Vill inte springa riktigt ännu pga vaden som är knas. Jag höll på att ge upp crosstraningmaskinen efter redan 15 min för tycker den är rätt seg, men den är bra och hela kroppen får röra på sig. Efter 15 min tänkte jag kör väl 20 iaf men sen bara flöt de på. Så skönt efteråt och jag var tokvarm i hela kroppen. Nu blir det lite omelett till lunch sen blir det vidare till Sollentuna Centrum för att försöka hitta en present. Kanske ett par skor... och skulle gärna köpa ett par nya jeans också då mina ena gick sönder häromdagen....

Snart så

dsc02683 (MMS)

Snart så


Barn är underbara nästan jämt...

Idag fick jag en sån där komplimang som man smälter av och fick höra den mer än en gång dessutom.

Efter samlingen imorse säger ett av barnen till mig, Lena jag älskar dig. Naw va gullig du är säger jag. Tittar hon på mig och säger varför säger du att jag är gullig? Hahah nää men jag tycker de säger jag.
Sen efter mellanmålet så ska jag ta hushållsrullen och torka fil från golvet. När jag lyfter i hushållsrullshållaren lossnar botten och alla barn vid bordet börjar skratta massor... Jag säger bara, skrattar jag åt er när era leksaker går sönder? Barnen tystnar och jag säger nää detta var inge kul och jag kanske inte tycker det är så kul att ni skrattar då? Då säger samma flicka som på samlingen tidigare Men Lena alla barnen älskar dig ändå!
Åhh det var precis vad jag behövde höra just då kanske och jaja sa jag fuka av nu istället.

Som sagt barn är underbara nästan jämt ;)

Sov som en stock...

Var det bara jag som inte hörde regnet inatt? Inte ens när jag vaknade och satt och åt frukost reflekterade jag över regnet, men då kanske det inte regnade så mycket. Tänkte nää behöver inga regnbyxor med till jobbet idag, kan ta de jag här där isf. Ingen regnjacka heller fick jag med mig men ångrade mig nästan när jag kom ut i hissen och fick se regnet stå som spön i backen. Är så glad att det just är denna vecka som mamma och pappa är i fjällen och kan ha bilen till och från jobbet. För det har verkligen regnat varje morgon vid 7.45 och sen lagom till jag har slutat har regnet kommit igen.

Slapp iaf regnet på jobbet, på fm var vi inne och fixa lite saker och klipp klipp i papper är kul. Sen när jag kom ut efter vilan så sken solen och det var riktigt fint väder och vi sa jo vi äter nog mellis ute idag. Sen när jag hade ca 10 min kvar av rasten blir det alldeles svart på himlen och stora och många regndroppar öser ner. Det blev mellis inne istället.

Sen ett litet tips till alla som gör barnkläder. Den dagen någon kommer på att göra fiskebyxor (sånna där, där stövlarna liksom sitter ihop med gallonisarna) kan jag säga att jag kommer starkt rekomendera de. För de måste vara nått knas när barnen kommer in och är blöta till knäna men strumporna är torra?! Det liksom kryper upp i regnbyxorna, men som vi säger till föräldrarna bara ladda extra kläder.

Hem från jobbet och i med lite mat och sen ner på gymmet och så seg innan man kommer dit. Bara ta sig i kragen och gå dit men så skönt efteråt. Precis som Mutola sa efteråt nu samma sak med duschen, segt innan men skönt efteråt.


Tåg ner flyg upp...

Åkte tåg ner i fredags och flög hem. Återigen haft en helt underbar helg tillsammans med mr T. Kom ner och hem samtidgt som T och väl hemma blev vi serverade en jätte god tacopaj. Kvällen sen spenderades i soffan framför tvn och en mycket god efterrätt, Jordgubbar, balsamico, grädde och maränger.

Lördagen var vädret inge roligt och vi som skulle besöka folkets park och den nya äventyrsgolfbanan ”Malmö  våra hjärtan. Blev en tur in till Malmö och fick frågan om ville se matchen mellan Åtvidaberg-Malmö, ja jo klart kunde göra det för visste en som verkligen ville de ;) Det blev match på O´learys på Stadion och även Magnus och Lina kom dit. Trevligt att kunna träffa de när var nere i Malmö. Det var stundtals en riktigt magisk stämning inne på O´learys. Även om inte hejar på Malmö så kan man inte mer än beskriva stämningen som magisk, ja även ibland lite läskig... Nää inte så farligt men en del var riktigt arga stundtals de som satt nedanför oss, han var inte glad! Men riktigt trevlig lunch/middag med nära och kära.

Söndagen sken solen in genom källarfönstret eller sken in och in men såg ut som bra väder iaf. Idag blev det en tur till Folkets park och ska visa en del bilder från äventyrsgolfbanan som får riktigt bra betyg. Vem vann då? JAG hehe men det var faktiskt riktigt jämt och vann endast med 1 slag.

Fick god middag innan var tvungen att åka till flygplatsen och säga hej då för denna helg. Blir inte lättare och säga hej då om man säger så men vi ses ju snart igen och till dess är redan biljetter köpta och jag längtar massor.












Lärde mig ett nytt recept i helgen, frågan...

dsc02676 (MMS)

Lärde mig ett nytt recept i helgen, frågan är bara om jag kommit ihåg allt?!


Tillbaka till verkligenheten!

Igår var man tillbaka till verkligheten och det med besked. Men en skogspromenad gjorde det hela lite lättare och dagen flöt på riktigt bra. var en trött en som kom hem igår men lyckades hålla ögonen öppna hela kvällen och sen när jag la mig i sängen och hade sagt god natt då slocknade jag poff. 

Tänk va lite som kan göra en glad ibland, en liten lapp, ett leende, en hej hur mår du idag fråga, bara en liten som kommer och kryper upp i knät på en, en hand på axeln eller kinden som bara stryker lätt, ett sms, ett vykort eller ett litet brev. Pratade med en speciell om de igår att så lite kan betyda så mycket och jag har just nu ett brev som bara väntar på frimärke. Frågan kom upp när ska jag få brev av dig då? Ja det kommer när du minst anar det, jag lovar. Så kom jag hem idag och hittade ett kuvert med ett litet kort och lite text på, blev så otroligt glad för det värmde så mycket! Tänk att en sån liten sak kan värma så mycket!


Borta bra men hemma bäst! Nja jag vet inte...

Borta bra men hemma bäst! Nja jag vet inte riktigt just nu faktiskt, hade gärna varit borta lite längre...


Inte illa vilket plan man fick flyga med!

dsc02675 (MMS)

Inte illa vilket plan man fick flyga med!


Här ska man nog inte ligga...

dsc02653 (MMS)

Här ska man nog inte ligga...


Idag skiner solen och nu blir det folkets ...

Idag skiner solen och nu blir det folkets park.


Så fick man ihop 9 st A5 sidor text till a...

Så fick man ihop 9 st A5 sidor text till andra sidan jorden...


Kl är 14.33 och tåget lämnade stationen fö...

Kl är 14.33 och tåget lämnade stationen för 12 min sen... Ögonen börjar bli trötta och visst skulle det vara skönt att sova lite.


Imorgon Skåne

Imorgon jobbar jag kort dag slutar redan 13.00 och 13.03 kommer pappa och hämtar mig och kör mig til Centralen. 14.21 går tåget som ska ta mig ner till T och ner till Malmö där jag ska spendera helgen. Har lite planer för lördagen, eller en sak är det, de har öppnat en ny äventyrs minigolfbana i folkets park med massa saker från Malmö. Den tänkte vi testa om vädret tillåter och ja sen mera vet jag inte.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen för snart ska man upp igen!

Träning...

Var iväg på träning med små tjejerna och det var roligt fick även idag spela lite basket, denna gång vart det 4-4 och på halv helplan. Nya hallen är jätte fin, men det var tok varmt där inne och skulle inte vara helt fel med lite mer ventilation, men sånt som kommer antar jag när de vet lite mera. Antar verkligen att det är ventilation i hallen, annars blir jag rädd, men tänkte de kanske drar igång den mera (förhoppningsvis). 

Ett glatt, pratglatt och roligt gäng är det. 

Efter deras träning gick jag vidare mot egen träning och ingen basket utan nu blev det gymmet. Körde som uppvärmning hemska crosstraining som inte är så hemsk kanske, nja om ett tag vänjer jag mig nog vid den. Skönt att komma igång med egen träning och nu har jag lite planer för veckorna och nu är det bara lite mål som ska sättas upp.   

Promenad i mörka natten, men trevligt säll...

dsc02633 (MMS)

Promenad i mörka natten, men trevligt sällskap så är det ingen fara.


Ny vecka nya äventyr

Började dagen med att gå till skogs med halva barngruppen och halva stanna på gården. Hade en mysig promenad och skönt att bara få vara. Även om det ibland är svårt för de att gå i ett rakt led isället för som en orm. Eftermiddagen flöt sedan på som bara den. Även idag fick jag en kram av min lill tös som gav mig lilla blomman innan sommaren, den står kvar och lever i vardagsrummet. Man blir nästan lite rörd när hon varje dag går hem springer och så får jag en hej då kram.

När skulle gå hem hade jag fått ett sms som värmde och det var precis vad jag behövde då!

Som sagt måndag idag och snart är veckan slut och jag sitter på ett tåg ner till skåneland =) Längtar dit! Men innan ska jag hinna med att beta av sovmorgon imorgon 1 timme, men jobbar över sen också (jämnar ut sig), möte imorgon fast de kallas Kick off!? (jag kallar de möte), tvätta massa lakan, lägga in tvätt mm.

Jaja nu är det bara 50 min kvar till premiären av Biggest loser Sverige och jag ska steka köttbullar och koka spagetti till middag, magen kurrar.

En spännande höst väntar

Som jag innan sommaren meddelade att jag skulle sluta med basketen efter 17 år så hade jag lite funderingar på om jag verkligen skulle släppa det helt. Fick en förfrågan som jag funderade på lite och i aug så tog jag beslutet ordentligt när fick veta lite mera. Om det var nått jag ville göra så var det faktiskt detta jag funderade på om jag inte skulle göra. Så i torsdags var jag nere på min första träning med de "små" tjejerna. Kommer nu under säsongen hjälpa till med F-00 och som det ser ut nu så ska jag vara med på torsdagar och så får vi se om det blir någon tisdag ibland. Första träningen var i nya Byängshallen och vilken fin hall och ljus och skönt golv och ja jag hade gärna tränat där. Tror verkligen hallen blir ett lyft för Täby basket. Kanske kan skapa lite mer klubbkänsla igen i klubben. Kul med träningar som startar efter varandra och inte att träna efter ett innebandy lag eller efter friidrott.

Det ska bli spännande att se vad hösten har att erbjuda med basketen, men att jag lagt mina egna skor på hyllan känns fortfarande riktigt bra. Det känns som jag har gjort rätt val!


Sovmorgon, shopping, skogen, kräftor

Sitter på landet och kollar på TV och en film som ska börja snart. Filmen som nyss börja insåg jag att jag redan sett så mamma och pappa valde att byta kanal.

Dagen har varit mycket bra, började med en del shopping i Centrum med min gnagar vän. Kom hem med ett par nya jeans, 2 par leggins, en lång långärmad tröja, lite trosor, ett par vantar. Japp det var väl de och får se om blir lite shopping på vägen hem imorgon, har lite saker kvar som jag önskade hitta.

Åkte upp till landet och tog en runda med Lukas och när jag går där så inser jag att jag bara njuter av att gå här. Känner mig nästan lite gammal när jag kommer på mig själv att tänka va skönt de är att bara höra ingenting och vara ute på landet. Mamma och pappa hade kommit hem från golfbanan och åt lite lunch innan jag och mamma gick ut i skogen för att leta efter lite kantareller. Ja och som vi leta sen då, det var då inte det lättaste. Vi hittade inte så mycket men hoppas på att finna lite mera imorgon.

Kom hem från skogen och det skulle serveras kräftor och ja det är ju smarrigt!


Ute och går med Lukas på landet och jag ba...

dsc02631 (MMS)

Ute och går med Lukas på landet och jag bara njuter!


Trevligt sällskap och snart Sverige-ungern!

dsc02630 (MMS)

Trevligt sällskap och snart Sverige-ungern!


Dålig uppdatering

Ja jo sista tiden har det varit lite dålig uppdatering. Vi får väl se till att ändra de snart, finns en del roliga saker att berätta som hänt. Just nu sitter jag och gör klar de sista i prodjektet släktträffen i Jonstorp så de borde komma ut till på måndag. NU ska bara leta lite adresser.

Sen hade jag en underbar helg och nästa helg så ska jag göra en skånetripp och tror blir lita mysigt då.

Jobbet flyter på och det är skönt.

På måndag blir det till att ta tag i träningen ordentligt!

Idag gjorde jag mitt första besök i nya hallen och med nya laget, det blir nog roligt detta.

Nu snart sängen för imorgon är det fredag och sen är det helg :D

Va hände nu då!?

Va hände nu då!?


RSS 2.0