Efter en trevlig fm i byängshallen med tje...

mms_img45388 (MMS)

Efter en trevlig fm i byängshallen med tjejerna är man nu på väg till Norrköping för att se fotboll, norrköping-malmö. Vad gör man inte för kärleken ;-)


Bra helg väntar, igår kom hjärtat upp och ...

Bra helg väntar, igår kom hjärtat upp och ikväll kommer bror och familj upp. Sen på allt de är jag ledig i 4 dagar!


Brev på posten

Idag fick jag ett brev på posten, lycka! Alltid kul att få brev på posten ju men detta var lite speciellt. Apropå brev fick jag rätt mycket dåligt samvete idag då jag i min väska hittade ett brev till min vän i E-tuna som jag inte lagt på lådan. Illa av mig ju, trodde hade lagt de men där låg de så fint och lyste grönt idag. Sorry!

Annars har det varit en bra dag idag, vi har gjort korvkiosk på jobbet idag. Solen sken på e.m och man känner om kinderna att solen värmer lite nu. Åhh längtar till värme och sol och sommaren.

Ska iväg till Jollen nu snart där tjejerna har träning så bara på med mjukisarna, ja för enligt de så kan jag inte ha annat än de ;) kan vara för att jag alltid har mjukisar på träningarna med de. Fast på matcher har jag ju haft jeans men då kanske inte de tänkt på de. Så nu på med mjukisar och i med en macka i magen.

EEM basket Cup 2012

Hemma igen från Eskilstuna och ska ta en smörgås och lägga mig i soffan en stund. Det är så skönt att somna i soffan ju ;) Helt slut i både knopp och kropp och om jag känner mig så undrar hur tjejerna känner sig?
Tjejerna har varit jätte duktiga och spelat riktigt bra basket. vi hade två lag med och tyvärr fick de mötas redan i 1/8 del och då var ju ett lag tvunget att förlora. Hade varit roligare om båda hade fått spela vidare, de hade de varit värda. Det laget som vann kom sedan till semi där vi tyvärr förlorade med 4 ynka poäng. men vilken match de gör!

Tjejerna har verkligen gjort en toppen turnering!


Lyckan är stor!

mms_img57098 (MMS)

Lyckan är stor!


På cup med tjejerna! Hittills 2 av 3 vinst...

mms_img26986 (MMS)

På cup med tjejerna! Hittills 2 av 3 vinster... :-)


Blicka frammåt

Jag har så mycket framåt att se fram emot att jag borde verkligen blicka framåt Men samtidigt vill jag att tiden ska gå lite långsammare så jag hinner med allt, samtidigt som jag verkligen vill att tiden ska rulla. Svårt att förklara.

Men ska nu blicka framåt I helgen åker jag med tjejer (knappt 20 st i 11-12 års åldern) till Eskilstuna för att spela Cup. Det är så kul att få vara en del av de laget! Jag har varit där massa gånger förr och det är nått magiskt med cup, det är så kul. Ett annat sätt som ledare/coach än som spelare men ändå riktigt kul och detta ser jag fram emot.

Mer kul som händer då? Jo helgen efter kommer min bror och fru och min lilla brorsdotter på besök =) Och förhoppningsvis kommer även mr T hit då och kanske kan han få med sig någon/några skulle vara riktigt kul. Ja och går vi ännu längre fram finns det mer att se fram emot, övernattningar mm

Ja och lite långpromenader i solen skulle inte vara helt fel heller!


Vaken fortfarande

Japp jag är fortfarande vaken och inte speciellt trött, men klar för sängen är jag så kanske ska krypa ner under täcket ändå. Förmodligen somnar jag rätt snabbt ändå, brukar på ett sätt vara så.
 
Haft ett par underbara dagar i Malmö med sol och massa mys. Orkar inte berätta så mycket nu men ska ska dela med mig av nattens bedrift.  

Ibland (enligt Tony ganska ofta) drömmer jag en massa konstiga saker. Inatt drömde jag att jag spelade basket, det var så kul fast motståndarna var rätt elaka mot mig. Kan inte minnas vilka jag spelade mot men vet att vi var två lag men ingen jag kände igen. Jaja, det blev straff för någon i mitt lag och hon missar första och andra studsar i ringen och rakt över mitt huvud. Jag sträcker upp händerna och ska ta bollen... I samma sekund vaknar jag av att jag slår i händerna rakt i sänggaveln och det gör förbaskat ont. Måste slagit i ganska hårt då Tony vaknar och frågar med en gång vad hände? 
Mitt svar, jag skulle ju ta bollen? 
Vilken boll? 
Returen! 
Tony fortfarande lika ovetande vad jag menar
Ja jag spelade basket. Ja och nu får jag ju inte veta hur det gick!

Gullig som han är blåste han och sa du somnar om och får då veta hur det gick i matchen! Med facit i hand fick jag inte de, men vi ledde iaf när jag vaknade. 
 

HUr gick det nu då?

Nja det gick inte så värst bra för mig, jag hade ju bestämt mig för att vinna men blev tyvärr förlust med 3 slag =( Men skam den som ger sig, jag ger inte upp och är inte bitter för de. 

Snart blir det väl matplaner, frågan är bara vad vi ska äta? 

Hörde av mamma och pappa att de hade 10 cm snö, här har det varit runt 10 grader varmt och sol, jätte mysigt!

I år gick de bättre, 1 slag!

mms_img48116 (MMS)

I år gick de bättre, 1 slag!


Må bästa man/kvinna vinna!

mms_img27069 (MMS)

Må bästa man/kvinna vinna!


Hört och sett de snöat i täby, här finns d...

mms_img20502 (MMS)

Hört och sett de snöat i täby, här finns dock ingen snö alls riktigt fint vårväder i malmö!


Fotboll på schemat

mms_img14965 (MMS)

Fotboll på schemat


Frågan är vad gör jag här!?

mms_img22095 (MMS)

Frågan är vad gör jag här!?


Huvudvärk

För att kortfatta min dag idag så har den sett ut så här.
7.45-16.00 Jobba
16.00-17.00 hem till mamma och pappa fixa lite saker.
17.00 iväg till Ica och köpa en paj som skulle hinna ät innan möte
17.30-19.30 möte på jobbet
19.30-21.15 hem till mamma och pappa igen för fixa fler saker.  
21.20 Äntligen hemma och kan slänga i mig lite mat, tur hade rester från igår.
22.20 ska stänga av datorn och krypa ner i sängen.

Ja det var kortfattat av min dag. Imorgon blir det jobb och sedan blir det packa packa...


Skansenbesök

Igår blev jag upplockad tidigt (ja redan 9.45) och med ett stopp senare var vi framme vid Skansen. Kan berätta att hade en skön dag även om det var lite kyligt när vi åt men annars försökte solen värma så gott den kunde. Får nog bli ett till Skansenbesök i sommar och då även en tur in till akvariet kanske. Men igår var det ett alldeles lagom Skansen besök. 

Hade bästa sällskapet också. Sagt det förut och säger det igen synd att Sverige inte kunde vara lite mindre ibland.    


Fina fågeln

Järvarna sov...

Vargarna sov...

Letar efter lodjur...

Där! En på span de andra två sov...

Men björnarna hade vaknat!

tur vi var där på f.m


Sen såg vi sälar, uggla, älgar, uttrar, kor, getter, katter, hästar, grisar mm. Kanske kan tyckas många djur som sov men när man är där på sommaren och det är jätte varmt går de och gömmer sig i skuggan nu såg vi iaf djuren. Jag var mest glad över fått se björnarna och sälarna ;)


Långfredagen - landetmys

I fredags efter lunch åkte jag upp till landet. Fick middag av mamma och pappa och bara myste och pratade. Skrivit de innan någon gång att landet är ett ställe där man verkligen kan koppla av och så är det. Man kan göra ingenting! Åt god mat och var ute och gick en liten runda med Lukas och mamma.



Lukas strosar nöjt och mamma spanar in de fem rådjuren vi såg en bit bort.


Haft en toppen dag på skansen, där bla såg...

img-20120408-wa0 (MMS)

Haft en toppen dag på skansen, där bla såg dessa underbara djur. Kom hem och fick se djurgården ta 3 poäng. Nu golf på tv till sena natten.


På skansen besök!

mms_img23164 (MMS)

På skansen besök!


Så underbart gott!

mms_img40909 (MMS)

Så underbart gott!


Skånska ord - test

SKÅNSKA ORD

13 rätt av 20 möjliga
Tid: 3 minuter 20 sekunder
Bravo! Skåning kanske?

 Av de övriga 12643 personer som hittills gjort denna Quiz klarade du dig bättre än 3017 (23%).

Gjorde ett test på passagens sida och ja det måste ju räknas som godkänt ;)


Köpte blommor igår för hela 10kr och titta...

mms_img65132 (MMS)

Köpte blommor igår för hela 10kr och titta vad fina de är idag!


Köpte blommor igår för hela 10kr och titta...

mms_img65132 (MMS)

Köpte blommor igår för hela 10kr och titta vad fina de är idag!


Nu kommer det

Ja jag lovade ju i söndags att berätta mer om helgen igår, men igår satte jag knappt igång datorn och när jag kom på de var klockan mycket. Gick en skön och behövlig runda med Maria igår, fast längtar till man kan gå och det är varmt och skönt i luften.

Helgen då?!
Kom ner i fredags och fick en sån god räksmörgås i Oxie och sedan bar det hemåt till A och L för att umgås lite. Blev en kväll med många skratt och nya påhitt eller vad sägs om nya trenden med morotsglasögon?
Lördagen blev en seg morgon, men ganska skönt att sova ut på morgonen utan att ha en tid att passa. Strax innan 2 begav vi oss till Trelleborg för att träffa bror och familj. Fick kramas lite med sötaste Elsa också och tänk att de kan lukta så gott. Blev en snabb runda in på HM när vi var tillbaka i Malmö. Kom ut från butiken med 2 nya jeans, en kofta och ett par strumpbyxor och några (ganska många) fattigare kronor. Men jeans behöver jag verkligen, kan inte gå runt med håliga byxor ju ;)

Söndagen var det dop på. En söt liten tjej skulle döpas och snällare barn under hela dopet får man ju nästan leta efter. Glad hela ceremonin! Efteråts bjöds det på fika, smaskigt.
Avslutade helgen med att kolla på handboll innan det var dags att bege sig hemåt igen.

                                                                            Finaste ♥

Haft en toppen helg i skåne! Träffat sötas...

Haft en toppen helg i skåne! Träffat sötaste brorsdottern och varit på dop, ja och lite mer kul men berättar mer imorgon.


RSS 2.0