Mot nya mål

Mot nya mål och rekord. Gick hem på ca 55 min och är nöjd, riktigt skön promenad och kapade sträckan på 600 min. Gick en liten omväg förra gången. Men mitt mål är att innan mars är slut ska jag gå på ca 50 min. Ska knata hem när öppnat och sen mina två 16 tider. 
Dock har de redan spräckts, igår hämta Tony mig direkt efter jobbet för vi skulle iväg. Och idag ligger jag hemma och mår rätt pyton. Ja klart de finns omständigheter som gör att saker spricker men trist redan första veckan. Får hitta nya dagar i veckan ist.  
Hörde nyss en mening på tv som stämmer så bra. Ta bara på dig jackan och gå ut och gå, energin kommer inte komma innan men kanske gör den de när du varit ute.  
Avslutar detta inlägg med den mening och på återseende. 

Tidig fredag

Godmorgon! Det var ett tag sen sist, vet skriver ofta så nuförtiden. 
Kl är 05.31 och jag är frivilligt vaken, nja eller frivilligt och frivilligt. Börjar jobba om 44 min... En av fem veckor här man en tidig fredag och då är de klart man ändå ser fram emot den lite. Så idag slutar jag 14:45 och ja det aka faktiskt bli riktigt skönt att komma hem riktigt tidigt idag. Mitt mål är att jag ska gå hem och idag på runt 50 min. Första gången gick hem tog det 63 min. Då med en runda in på Coop så räknar med att kapa 5 min bara där. 
Den som lever och fortsätter läsa får se vad tiden blir. 

Ha en riktigt bra fredag alla! 



RSS 2.0