Fredag!!

Veckan har gått fort, tänk att det redan är en vecka sen jag och hjärtat flög och åkte bil till Eskilstuna och hade en underbar helg med Täby baskets F00 lag. Ett helt underbart gäng, ja jag saknar er. Så kul att se hur de utvecklats sedan i januari då jag såg de sist.
Tyvärr blev de lite för tufft i semin och då åkte vi ut mot Jämtland som sedan förlorade mot Uppsala i finalen.

Så ikväll är tanken att jag ska skriva ihop nått och skicka till deras Coach. Men känner jag mig själv blir det imorgon.
Ikväll ska vi handla mat inför de kommande dagarna och planera storstädning imorgon. Sen blir det golf i helgen 😃


Lukas <3

I fredags kväll när kom hem och mellanlanda hos mamma och pappa var det någon som saknades. Mamma hämta oss på Arlanda då när kom hem och Hade hälsat på pappa var det gör en kort sekund att jag ville ropa Lukas! Innan det slog mig, han kommer inte nu. Varit hemma i täby en eller två gånger efter Lukas gick bort men då var jag så förbered att han inte skulle vara där. Nu tänkte jag inte på de då kom saknaden då helt plötsligt.
Lukas jag glömmer sig aldrig! <3

Vet att bilden är upp o ner, men bjuder på de ;)


Finaste Lukas

Inte så ofta jag har datorn igång längre, det mesta sköter vi ju genom iNar, men ikväll har datorn varit uppe och på skrivbordet låg en underbar bild av finaste Lukas <3
Saknar dig och det är inte riktigt samma sak att komma hem till Täby utan dig där hemma.


Världens bästa

När jag kom hem idag efter en lång dag på jobbet, visserligen slutade jag 15.30 men sen var de möte 17.30-19.30 så orkade inte åka hem, hade ändå lite ärende att göra.
Ja vad hände när jag kom hem från jobbet. Jo där stod det en tallrik med mat till mig! Kycklingfilé med potatisklyftor och grön mojosås och en majskolv. Smaskigt var det, det kan jag lova! ;)


Tankar om sport

Sitter just nu och kollar på golf på tv. Hjärtat sa nyss, varför ser de så enkelt ut när de gör de och när jag gör de är de så svårt? Ja du kanske för de är proffs! Men sen är golf väldigt enkelt när de går bra och så väldigt svårt när de inte går bra.
Det svåra och de som märks tydligt med mindre träning och spel är att ens lägsta nivå blir så mycket lägre, högsta nivån finns där men är för ojämn.
Vi letar just nu golfklubbar i Malmötrakten. Är riktigt sugen att börja lita igen, det var någon säsong sen kände så här. Men gillar känslan.

Veckan som kommer hoppas vi på går fort och sen till helgen åker vi till Eskilstuna för att se och coacha Täbys F-00. Det ska bli riktigt kul :-)

Nu åter till golfen på TVn


Minnen


Grillpremiär

Blev aldrig någon runda i solen, ja jag vet illa och inte blev det någon kvällspromenad heller :(
Däremot har det varit grillpremiär för 2013 ikväll. Blev grillning ute i Oxie och det är nått speciellt med grillat, sen är det väldigt gott också :-)


God morgon

Någonstans där bakom persiennerna (vet inte hur de stavas riktigt, men ni fattar) så skiner solen. Kanske ska ta tag i dagen nu då innan klockan hinner bli för mycket. En runda i solen är ju givet sen vad som händer mer får vi se.


Premiärrunda

Uppe med tuppen imorse då jag öppnade. Sen gick dagen ganska fort. Var på Grön Flagg seminarium på fm (9-12) och sen var de inte många timmar innan kl slog 15.00 och jag slutade.
Tog en rund inne i stan innan jag gick till Triangeln och tog bussen ut till Tonys och mötte upp honom efter jobbet.
Vi var på Cervera och hittade lite saker på deras vårrea. Roligt och handla varor för 60% nedsatt pris och då varor som vi både tittat på och behövde.
När vi kom hem blev det premiärtur med mina nya löparskor. Blev en runda som vi ska kalla "Sorgenfrirundan".
Har ju ett mål som sker innan sommaren, Malmömilen så bara ut och springa nu. Är ju skönt och roligt egentligen när man kommer ut.
Nu sängen, Natti natti!


Påskhelgen

Blir ett kort inlägg nu och vill bara berätta att haft en jätte skön påskhelg med massa kul och mys.
Har bland träffat min lilla favoritbrorsdotter och familj och vi var och shoppade lite. Jag kom hem med en stor påse från Stadium med bla nya löparskor till att springa ute i.
Varit på påskmiddag ute i Oxie. Varit på heldag i Helsingborg och tittat på HIF-DIF, Djurgårdens klacka var helt klart bäst. Men tyvärr ger inte de 3 poäng....
Kollat på MFF-Halmstad och direkt efter det varit och sett HK Malmö spöa Skånela.
Ja lite kort vad jag hittat på. Ja ikväll har jag lagt in bilderna på datorn från min fest och även från Teneriffa. Från Teneriffa finns nästan 700 så några att gå igenom.

Helt ok utsikt :)
Fler bilder kommer



RSS 2.0