Söndag och en resa hem.

Söndag var det igår. Känns som det var mycket längre sen.
Började söndagen med att man blir väckt av Hannanas eller egentligen väckte hon inte mig men hon satt bredvid min säng och lyssna på min Ipod och sen satt hon vid skrivbordet och ritade. Men trött som jag var somna jag om, sen komhon och väckte mig lite efter 9 på morgonen. Hittade en jätte söt lapp på bordet bedvid sängen, det stod Jag lånar din ipod, du kan låna mina band så länge, så hade hon lagt 4 stycken gummiarmband på lappen. Så sött.

Efter som Hannanas uttryckte sig en hotellfrukost var det dags att packa medans mamma och pappa tog vovven på en promenad. Men sen hade ju mamma lovat att hon skulle hoppa studsmatta så jag kunde få bildbevis på hur kul hon tyckte det var. Hon sa, hade ni (jag och min bror) varit 10 år gamla då hade jag lätt köpt en studsmatta tll er, men nu är vi 24 och 28 och bror bor inte ens hemma....så blir ingen studsmatta om jag inte skulle köpa en själv. Ja den dagen jag vinner på lotto. Men jag Hannanas och Johanbohan går ut och hoppas lite, mamma kom snart.

image31
Detta är så kul :D

image30
Roligt att hoppar högt....
image32
...volta...

image33
och

image34
 flyga...

Men det roliga tar snart slut.... Men mamma berättar att vi ska åka förbi Torekov och köpa glass. Åh det måste vi bara göra när man är i Ängelholm eller nere i Skåne på den sidan. Köpa glass och gå på stenmuren och ner till hamnen och upp på båten och så in och titta på den gamla krokodilen. Det gjorde vi och sen bar det hemmåt. På vägen hem såg åkte vi förbi nere i Gränna och stanna och åt lite middag och sen var det bara att susa hemmåt.
Helgen var mycket lyckad och hoppas snart att jag får se mina kusiner igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0