Helgen spenderades i Visby

Kan kortfattat beskriva helgen med ett ord!


Helgen (fre-sön) har spenderats i Visby med laget. Vi åkte ner redan fredag kväll och kom fram till våran lilla stuga och i säng strax efter 00.30. Lördag morgon packades det upp den ena frukosten efter den andra och ingen den andras lik. En härlig morgon promenad och vi var framme i hallen och körde ett lättare pass (skott och lite spel) i cirkus 1 timme. Hem och lämna väskorna och sedan in i stan igen och äta lunch. Därefter delades gruppen en av de få gångerna. Några gick hemåt och jag en av de och jag tog en powernap på 20 min (=underbart) och vissa kom tillbaka lite senare innan det var dags att gå till matchen.

Matchen kommer jag inte att kommentera så mycket. Vi gör en bedrövlig inledning och ligger under med 34-15 efter första perioden. Att släppa in 34 poäng på en period är under all kritik... De visar redan från början av matchen att det kommer bli tufft och när de sätter allt, verkligen allt och vi inte får stopp på dem så rinner det iväg. Det kändes som att de märkte av vår frustration och de gjorde de ännu mera taggade och fortsatte i ett rasande tempo. Shiit vi måste göra nått nu annars blir det ju förnedring. De tre andra perioderna är jämnare, 16-15, 15-23 o 13-15. Att ligga under med 20 i halvlek är tungt, riktigt tungt. Men vi tar tag i det som lag och vi spelar upp oss rejält! Matchen slutar med en 10 poängförlust 78-68 men det kändes ändå mer accepterat än som vi inledde.
Efter en lång väntan på mr T så snackade vi. Tror väntan bara gjorde oss gott, vi fick chansen att prata igenom matchen själva och även med mr T så kändes det som snacket var bra. Nu känns det verkligen som att alla inser att det kommer att vara tufft motstånd vi möter hemma nu i ett par matcher och därefter hoppas att vi kommit på kvalplats till basketettan.

Lördagskvällen spenderades i stugan med hämtpizza och framför melodifestivalen. Jag är inge större fan av melodifestivalen men det är ändå en känsla att vara med laget. Det är KÄRLEK!

Trots förlusten och en tidig morgon idag (06.05) pga. att båten gick 08.10 så har jag haft en jätte mysig helg och den underbara lagkänslan som finns kan ingen ta ifrån oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0