Mycket basket har det blivit

Som jag berättade innan så blev det final i BRAVO CUP med F92/93 och den spelades i dag 9.30 i Råstapark. Jag och mr D coachade och det var kul att få vara med idag också =) tyvärr blev det en förlust med ynka 2 poäng. Vi ledde hela matchen, men de går om med 1.40 kvar. Vi har chansen i slutet med 20 sekunder kvar men bollen vill bara inte i och dommaren vill bara inte blåsa något för oss. Istället får vi faul och de får skjuta straffkast med 4 sekunder kvar, sätter ett missar ett, de vinner me 2 poäng.
Man kan inte skylla på dommaren och det ska man inte heller, men idag var de inte så bra. Haft bättre dommare tidigare under cuppen faktiskt. Annars så brukar dessa ändå vara ok. Men i första halvlek så blåste de ingenting och i andra halvlek blåste de på en massa små saker utanför korgen men under korgen fick de göra mycket..... Åhh sånt är trist låt spelarna avgöra finalen inte hur gråsparvarna blåser.

Efter finalen lev det fler finaler. Kollade u21 killarna där Täby också var i final. De vann och det var en underhållande match på olika sätt. Sen blev det Max med Janice och vissa ur hennes lag, skäna brudar hon tränar haha. Kollade på Sverige-Danmark u18 och sen kollade vi lite på P 92/93 finalen där Täby också var i final.

Sen blev det hem till lägenheten och fixa lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0