Vilken helg!

Haft en helt underbar helg omringad av vänner.

I fredags var det dammiddag och sen så sov jag på landet och sov i hela 12 timmar och det var ju helt underbart skönt. Det är nått speciellt det där med att sova på landet, där sover man alltid bra. Efter att sovit bort halva lördagen (nä men gick upp lagom till lunch) så åkte jag hem till Täby för att förbereda för kvällen.

Åkte hem till Mutola och Garpen plocka jag upp på parkeringen när hon kommit från tåget. Det blev middag på "vanliga" stället men ingen kycklingsallad utan grundade med lite mera mat, var nog bra de ;)

Kvällen kan man kortfatta i att den bjöd på många skratt, spontana saker, lite sms, lite bekännelser, snack om när det är OK att kille än x antal år yngre äldre. I viss ålder är det ok men i viss ålder är mindre åldersskillnad inte ok!? Kvällen fortsatte vidare och det blev Tegel som stod för underhållningen. Träffade lite roligt folk där och hade en TOPPEN KVÄLL med alla tjejer som var där. Från början skulle vi vara 3 men slutade med att vi var 7 som tågade iväg tillsammans.

Sammanfattar kvällens försnack med en låt
hehe


Kommentarer
Postat av: Anonym

Superbanan? hmm känns som om det kanske inte e banan.. men okej. Verkar som om man missa nåt men det kommer fler tåg! =)

2009-05-18 @ 16:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0