Trevlig basketsöndag

Började med att jag sov ut länge och skönt. Har under denna helg insett att jag behövt sova riktigt mycket. Mellan fre-lör sov jag nästan 12 timmar och mellan lör-sön blev det nästan 10 timmar. Underbart att få sova så mycket och jag hoppas nu att jag kan somna i ganska bra tid i kväll bara. Ska iväg och fixa lite mat nu och sen blir det att laga storkök med mat. Blir en variant av wookad kyckling fast inte wookad...

Hade match med tjejerna idag som i år spelar i U16 div 3. De har gjort om alla serier så de heter bara div 1,2,3 som jag förstår de, fast tror det finns 2 div 3 eller nått. Vårat mål är iaf att vinna serien och sen vinna Lions eftersom de får oss att gå upp en div. Började med att jag träffade en kille som lite försynt sa hej, jag tror jag känner igen dig? Haha frågade om han dömde och han sa japp och vi kom fram till att det kanske var därifrån inte vet jag annars. Han sa jag kommer tillbaka snart ska bara byta om, trodde han skulle dömma men näää han satt bara där på andra sidan. Istället hade vi en bra dommare och en som inte var lika bra. Men skit i deee tjejerna spelade riktigt bra stundtals och vi vinner med 24-60.
Många pluss får de för att de kunde focusera på sitt spel och inte på varken motståndarna eller dommarens ibland konstiga dommslut, kul att se. Alla 7 som spelade gör bra insattser och vågar mera och mera =) Det kommer bli bra detta.

Nu till köket och laga lite mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0