Fredag igen...

Så var det fredag igen och oj va veckan går fort, fast denna vecka har jag ju bara jobbat tre dagar tis, tor och så idag. Skön mjukstart på detta år och vi har verkligen haft mjukstart med barngruppen också, bara halva styrkan. Spenderade f.m ute idag eller vart inte så länge men 1 timme räckte det var ju ändå -13 grader kallt och de små klarar inte de allt för länge... Men madrass åkning och stjärtlappsåkning blev det för de flesta barnen och då håller de värmen. Jag fick lite gratis motion genom att springa upp för backen ett par gånger när jag fick åka med på madrassen och det är sååå kul. Men tackar för att backen inte är så stor ändå och i något gubb ville jag inte åka. Resten av dagen spenderade vi inne och barnen har lekt så bra och jag och KO har hunnit med lite skitgöra. ja eller skitgöra är det ju inte men sånt man kan göra samtidigt som barnen leker och sånt man inte gör annars, hängde ni med?!

Efter jobbet var det hem och vända och sen iväg till träningen. Blev faktiskt buss en station och slapp gå ute i -14 grader och var ju framme samtidigt så det vägde upp till buss. Skön träning med mycket spel.

Nu är det soffan som väntar igen och måste sträcka ut ryggen för känner att jag har träningsvärk i den nu... Ajaja kanske ska jag testa spikmatten en stund ikväll. Ja så får det bli!

Vad morgondagen bjuder på får vi se. Kvällen spenderas hon Maria men det blir lätt dryck i mina glas då jag lirar match på söndag, tror det kan bli starkare drycker i andras glas ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0