Händelserik dag går mot sitt slut...

Sovmorgon i morse och så underbart, men det blir lite knepigt det där med pencilin?! Ska ta en morgon, en lunch en kväll, samtidigt så ska jag ta antingen 1 timme innan jag äter eller 2 timmar efter... Resulterade att jag tog första idag när skulle tagit andra typ, men tagit 3 st idag och nu väntar sängen.

Blev en tur med lilla blåa till Skärholmen och kan bara konstatera att Täby Centrum har sina fördelar men också nackdelar. Det är så trångt mellan alla butiker och Skärholmen hade en del roliga butiker också. Men visst han vi med en tur till Centrum också och där blev det stopp vid Telenorbutiken. Passa på att fråga om han kunde hjälpa mig med mitt abonemang och visst fick jag hjälp och gick därifrån med en ny telefon också. Sänkte mina kostnader i månaden och minutpris och samtidigt så skaffade jag mig ett 08 nummer och detta ska förhoppningsvis sänka mina kostnader lite.

Kvällen har spenderats i Åkersberga med laget hemma hos coach som bjöd på tacos och det gick klart hem. Trevlig middag och god efterrätt och sen blev det sällskapsspel. MItt lag vann inte, men vi kunde ju alla andras frågor men inte våra egna.

Nu blir det sängen och kanske lite leka med nya telefonen finns en del som ska flyttas. Imorgon match mot Blackeberg och jag vill verkligen VINNA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0