Helg full med basket

Denna helg har det varit basket basket basket.

Började igår med att tjejerna hade match och det var väl en av de jämnaste under säsongen. Spelade stundtals riktigt bra och i en period dalade de men vinner med 76-59 riktigt bra att vi gör 76 poäng men mindre bra att släppa in 59... Grunden att vi gör så mycket poäng är att vi spelar som ett lag och alla ombytta gör poäng, 4p, 6p, 8p, 14p, 21p, 23 p =) Träffade K. idag också och jag sa att det var i fel serie de låg, han berättade att förbundet har nu erkännt att de har lagt de i fel serie. Tyvärr går det inte att göra nått åt saken men förbundet är iaf medvetna om att de gjort fel nu tydligen, lite trist men känns ändå lite bättre.

Direkt efter tjejernas match så hade vi dammatch och där blev det en allt för stor förlust... =( förlorar tillslut med 30 p... Inte kul alls.

Idag skulle det börja med att dömmas i Vikingligan, men blev inte så. Det var försenat och så mera försenat och tillslut så han jag coh Julia inte dömma eftersom vi skulle iväg på u20 match, hon spela och jag coacha. Vi börja med att springa och göra allt på en allt för låg växel. Spelar upp oss ju längre matchen går men inte tillräckligt mycket för att orka ta i kapp hela matchen. Förslust med 60-67.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0