Okla är i stan

Okla är i Täby mellan måndag och fredag och vi bestämde förra veckan att vi skulle ses, så klart vi måste göra det nu när hon är här. Idag blev det en date =) och vi möttes upp i centrum. Letade efter present till storebror och hittade ingenting... eller jo hittade men de var så fasligt dyra (1500-3400kr nej tack!) men har lite planer på att kolla imorgon och tur att slutar tidigt på fredag. Skulle kolla lite till mamma också vilket var ännu svårare, hittade en present som jag inte köpte men kanske ska fixa. Kan inte skriva vad här eftersom hon läser ibland, men får gå på jakt på fredag en del är ju redan fixad.

Jag och Okla köpte med oss mat och gick och upp till lägenheten och pratade och pratade och en del sms blev de. Hehe. Det var allt ifrån att boratbikini kunde vara en bra 30 årspresent (fast inte till en storebror...) till att Zlatan är gammal malmöspelare.
Jätte kul att träffas var det och som vi sa det får inte dröja så länge till nästa gång, det tar ju ändå inte mer än 2 timmar till varandra...Men när vi ses är det som igår och det är alltid lika trevligt och finns alltid så mycket att prata om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0