Seriespelet...ojoj

Spelade seriespel på fredagen oc lördagen. I fredags var det först 18 hål foursome och efter lunch var det 18 hål bästboll. Sen på lördagen 18 hål singel. På torsdagen skulle vi spela in så det blev totalt 72 hål på 3 dagar. Får på morgonen sms av den i vårat lag som har lägst handicap, kan inte vara med på inspelet, feber och halsont. Sluta med att hon inte kunde spela alls :( Men så börja vi med foursomen som kunde gått bättre men var ok ändå, men det gick nte lika bra för våran andra boll. Lunch. Sen var det dags för bästboll, den gick väl också ok, men kunde även här tagit några slag. Vi tog upp oss någon plasering och behövde inte starta första bollarna på singeln.
Singeln gick sedan åt pipsvängen...Ja riktigt illa, hade parfross och kunde inte göra par. Jag kan bara tacka min caddie för att han ändå kunde hålla mitt humör uppe. Jag är så glad att du följe med och va caddie åt mig. TACK! Hoppas att du orkar gå med mig nästa omgång också, men då ska jag verkligen inte spela så illa.

Nu är dt en gång kvar av seriespelet iår och det kan ju bara gå bättre...Eller så får man inte säga så sa jag på DM också och då gick jag 2 slag sämre nästa runda. Men men nya tag nu. Nästa vecka är det Johannesbergs veckan med tävlingar. Wieee ska bli kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0