Tillbaka igen efter en vecka hemma...

Äntligen tillbaka på jobbet igen efter en vecka hemma. Visst hade gärna varit hemma en vecka till men då gärna fått betalt för de, för tyvärr inte helt gratis att vara sjuk en vecka. Fast sen helt ärligt är det ganska skönt att vara tillbaka och inne i lunken igen. Idag börjar skolan och det betyder att alla barn (även föräldrarlediga) är tillbaka. Vi hade nästan full grupp och det gick bra och det är en väldigt rolig grupp måste jag säga.

Fick träffa "gamla" pluttar som blivit stora nu och fyttat upp en avd och klart man blir lite rörd när de kommer fram springande med öppna armar och kramar om en med en stor kram. Ja det är värme och man blir lite rörd, det är väl bra att plutten är kvar i 2 år nu så han inte försvinner redan nästa år till skolan. Men tiden går fort och snart så börjar väl lillplutten i skolan också.

Som sagt dagen idag flöt på och ja ryggen kändes lite men inget jag gjort eller så utan idag kändes det mer som är stel i en muskel, får se vad sjukgymnasten säger imorgon. Började med en lång dag idag och imorgon har jag en kortare dag, skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0