Skåneveckan del 4

Ja så var det dags att avsluta Skåneveckan med del 4. Ja denna delen sträcker sig från fre kväll till sön förmiddag. Den utspelar sig i Jonstorp och den mesta delen på ett vandrarhem i Jonstorp. Jag skulle inte kunna berätta allting för det skulle bli alldelesförmycket utan har satt ihop lite bilder till nära och kära (släkten) som de snart ska få på posten.
Kan kort berätta om släktträffen.
Fredag - Mötte upp släkten som var där och för några blev det pizzakväll och senare var det bara allmnänt slöhäng och en massa skratt.
Lördag - Fria aktiviteter på f.m till kl 14.00 då det skulle bli fika. Ja vad hittade jag på? Hmm Jo jag och Hannabanna banan följde med våra mammor o pappor och vovvar och åkte och tog en promenad och ett dopp i det stora blå.
Runt 14.00 tiden blev det fika och efter fikat en helt underbar 5-kamp som Anna o David ordnat upp. Riktigt bra gjort och roliga grenar som passa alla. 
Sen lite fritid och några åkte och badade och några stanna hemma och när vi kom från badet var det så fint dukat i lilla stugan. Det blev middagsbuffe och alla hade haft med sig något att äta och bjuda på. Riktigt trevlig kväll blev det, med en massa mera skratt och bus. 
Söndag - Blev det en ganska lån och seg hemfärd, eller inte så farligt seg färd från vi kom till Södertälje, då vi vart fast i kl i 45 min. Hade visserligen flyt och kunde komma förbi olyckan som skett precis där två körfält var avspärrade... Som sagt kunde varit värre. 

Hade jätte trevliga dagar i Jonstorp och vi ses hela tjocka släkten nästa sommar igen och det ryktas om att vi ska vara i Stockholmstrakten då.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0