Gull unge

Loggade in på fb bara lite kort innan skulle iväg och träna och pling sa de, fick ett mess ända från Sydafrika. Mamman därborta undrade om skype och webcam och visst, hon skulle överraska lill tjejen. Så helt plötsligt fick jag prata med lilla E igen som hade på dagis för drygt ett år sen men som flyttade till SA förra januari. Läser ju deras blogg och skriver lite kommentarer där eller på fb och brukar få lite tillbaka ibland men detta var riktigt kul. Gullunge som satt på andra sidan och först vem är de? Det är ju din gamla fröken Lena. Efter en stund, hej Lena hej hejhejhej Leeeenaaa. Gulle, var riktigt kul att se dig och imorgon ska jag hälsa till alla dina gamla kompisar även om du fått nya ;) och nu sa kan du hälsa dina kompisar.

Härlig brun färg hade du men antar att man får de där borta ;) även om de hade lite kallt nu enligt lilltjejen, det var ju bara 20 grader och klockan var snart 20.00

Så ibland är Internet ganska fantastiskt faktiskt, prata och se någon i Sydafrika utan att det kostar en krona!


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Och VARFÖR har du inte sagt att DU bloggar??!!! Hittade din blogg via Skype! Eilika utbrast -"Wow, bloggar hon!!!" Tack för ditt fina inlägg!

2011-02-11 @ 18:20:11
URL: http://taby-kapstaden.blogspot.com/
Postat av: Lena

Vet inte varför inte sagt de, men kul att du hittade hit nu då. Bättre sent än aldrig =)

2011-02-11 @ 22:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0