UNderbar helg

Blev upphämtad av Tonys mamma på flygplatsen och trodde inte han skulle vara hemma när jag kom dit, han hade ju jobb på en till match. Men när jag kom in genom dörren så låg där någon i soffan som kände igen. Fick ett stort leende på läpparna. Sen fick vi jätte god hemmagjord räksallad till kvällsmål. Fredagen spenderades bara i soffan och det var mys.

Lördagen skulle vi in till stan och kolla om vi kunde hitta nått kul. Vi höll på att aldrig komma iväg, vi tog det väldigt lugnt på morgonen och skönt var det att få sova ut lite. Hittade en tröja men glömde nästan bort att skulle kolla på ett par leggins, men var inte så sugen orkade inte riktigt men var ganska kul att någon annan hitta lite fina saker, var minst lika kul de. På vägen hem fixade vi fika bröd, första gången detta år, jo men någon gång måste man få unna sig de ;)

Hmm vad skulle vi hitta på sen på kvällen, nja vet inte riktigt. Tony kom med förslag att träffa E & C och ta en bira eller två och kanske äta om de hade lust. Visst lät trevligt. Vi fick skjuts in till stan och jag hade ingen riktig koll på var vi skulle eller var. Sen när vi tagit ut pengar frågade jag vart ska vi då? Fick till svar att nä vi ska inte träffa E & C utan du får se. Världens underbaraste hade bokat bord på restaurang till oss och det var hur mysigt och trevligt som helst. Vi åt deras fondy buffé och vi fick in massa goda såser och massa kött till bordet och en gryta att doppa i. Var verkligen så mysigt! Efter middagen gick vi en promenad och sen träffa vi E & C ändå och tog en bira som blev flera som slutade med kortspel. En helt underbar lördagskväll, kärlek <3

Söndagsmorgon skulle vi upp ganska tidigt eftersom Tony skulle iväg och jobba under VM:s sista matcher. Men vid 10 tiden kommer någon ner och knackar på dörren och frågar, är ni vakna? och kommer in med frukost på sängen, ja jag tänkte ni skulle få lite mer tid för er själva. Åhh så gulligt, tackar massor för denna omtanke.

Ja så även om helgen var lite kortare än vanligt så var den helt underbar tillsammans med hjärtat!

Blev sen upphämtad av bror och svägerska och spenderade ett par timmar med de innan jag flög hem igen.


Kommentarer
Postat av: Libannathalie

really good site!!

2011-11-23 @ 08:41:27
URL: http://libannathalie.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0