Hej och hå

Blivit mycket mobilinlägg senaste tiden, jo jag vet inte lika kul men iaf lite uppdatering. Känns som dagarna bara rullar på och haft mycket i huvudet och det är mycket i huvudet. Men det hjälper att prata om det och träning hjälper mot de också. Försöker iaf inbilla mig de, jo men det hjälper att prata om det och jag mår toppen så inget sånt!

Nu är januari igång och jag har ju bestämt mig och jag har en plan och än så länge följer jag den. Det jag måste bli bättre på är att bestämma maten hela veckan. Skulle vilja få in rutin på att bestämmer och skriver upp maten i kalendern i köket så behöver man inte tänka sen när man ska laga mat eller dagen innan. Har tankar om det nu men måste bli bättre på de.

Precis bokat biljetter till Skåne, trevlans trevlans ♥

Har en hel del annat trevlig och mysigt att boka in med hjärtat också, en kryssning, en hotellövernattning och ja de lutar nog mot Köpenhamn fast rätt sugen på Oslo också.

Men nu kanske dags att krypa ner i sängen, var tok trött för en timme sen och höll på att somna till handbollen. Inte för den var tråkig utan jag var helt enkelt trött. Imorgon blir det buss till jobbet och sen en prommis hem eller knappt halvvägs där en bil står och väntar på mig, men får träna på kvällen istället.


Imorgon föredrar jag nog träningskläder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0