Som om man var 10 år igen!

Kommer ni ihåg när man var en sådär 10 år och skulle ha övernattning med kompisen. Man pratade om vad man skulle ha med sig och packade väska och så på kvällen åt man popcorn och kolla på film eller spela spel och låg och pratade halva natten fast man borde sova. Nästan så var det i fredags, kändes som man var 10 år igen :p

Efter en 6 1/2 timme i en baskethall var man ganska mosig i huvudet och vad passar då inte bättre än popcorn och fläderblomssaft. 

Mate skulle slagga hos mig och vi skulle ha video- och spelkväll. Vi började med att fixa popcorn och att böåsa upp luftmadrassen som sedan täckte hela golvet. Sen spelade vi Buzz Mega Quiz, Mate ledde hela tiden till vi kommer till Final countdown då jag går in och vinner. Vi byter till Hollywood Quiz och jag krossar i en omgång men vad hjälper det när omgången efter Mate tar alla frågor och man dessutom då får sno poäng av motståndaren....Nästan alla mina poäng ryker och jag får bara 750 p kvar. När vi nu kommer till Final countdown så hinner jag knappt svara på frågan och har dessutom fel och Mate vinner.

Ojoj va klockan helt plötsligt var mycket. Kanske dags att få en blund i ögonen.
Vi sätter klockan på 10.00 eftersom vi ska upp och se på final kl 12.45 men när väl klockan ringer så poff stängdes den av och vi gick upp kl 11.00 underbart att få sova ut lite.

Efter lite letande av diverse saker som Luke snott så kommer vi iväg och kollar på matchen. 

Sammanfattningsvis en massa skratt och en massa mera skratt.

Visst är ålder konstigt ibland. Ibland har den ingen betydelse ibland och ibland är det jätte skillnad. Det är bra konstigt det där, förstår mig inte på det egentligen men det är väl lika bra det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0