EEM basket Cup

I fredags åkte vi iväg med 20 tjejer på basket Cup i Eskilstuna och igår kom 20 trötta men glada tjejer hem till Täby. Skulle nog tro att de flesta var rätt trötta när de kom hem igår, det var jag kan jag avslöja.

Haft en underbar helg med tjejerna och det är verkligen ett toppen gäng. varit jätte kul och se hur alla lyft sig och tagit så många kliv framåt under dessa dagar och matcher. Varit både tuffa och lättare matcher men våra tjejer har kämpat in i det sista gått av plan efter alla matcher och kunnat säga att de gjort en bra match. 

PÅ lördagen var det lite struligt fram och tillbaka efter den ena åttondelen med ena laget och innan den andra åttondelen för de andra laget. Det hela slutade iaf med att motståndarna blev diskade i första åttondelen men inte i andra åttondelen. Sen att vi tyckte båda lagen skulle bli diskade är en annan sak, men tyvärr inget vi kan göra åt nu. Förstår om en del av tjejerna var upprörda på kvällen, men det är stort av de att ändå ta tag i det själva så bra och verkligen dagen efter stötta sitt andra lag och de som spelade kvarten då sa under matchen också, nu gör vi detta för det andra laget. Gulligt!

En toppen helg har jag haft med 20 tjejer födda -00 och deras huvud coach och fem föräldrar som stöttat under hela cupen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0