Midsommar var solens tid!

Ja vad ska man säga midsommar var solens tid och jag njöt av varenda sekund. Ja och det är vad jag har gjort sedan i fredags eftermiddag. Fast nu ljög jag, först var jag allt på vad midsommar heter och lite så av olika anledningar, verkade som allt som kunde skita sig gjorde de också... Men men med facit i hand blev det riktigt bra!

Följde med mamma och pappa till min morbror och hans fru till deras sommarstuga i Västanvik (en bit från Motala). Kom upp ganska sent på torsdagen och fick en supergod köttfärsås och pasta. Blev lite sniresnck och sen väntade sängen. 

Midsommarafton bjöd från första stund på sol och det blev en promenad till båthamnen för att på vägen plocka blommor till en krans. Pappa gjorde en till lilla H och en till mig =) och själv lyckades jag med en till lillen. Promenerade ner till Medevi för att med en massa andra folk uppleva lite midsommarfirande. Fick se de resa stången och hann även med att dansa lite runt den, små grodorna, vi äro musikanter, så här göra vi när vi tvätta våra kläder m.m Spelade på en lott och jag vann en liten mjukis delfin och sen blev det glass som vanligt i Medevi. Glassen satte sina spår på H som på vägen tillbaka fick fart under benen och vi var bara tvugna att springa ifrån lejonet som jaga oss...
Kvällen bjöd på sill och nubbe, jag hoppade ett av alernativen och väntade istället in grillningen. Svensk färskpotatis och grillat kan det bli bättre?! Jo lite faktiskt och det kom till efterrätt, jordgubbar och mjölk! Midsommarafton var fullbordad! (Fast saknade faktiskt lite att spela kubb i regn)

Dagen efter njöt jag bara hela dagen av att ligga på altanen och läsa min underbara bok, snabba cash (jo jag vet att jag är flera år efter). Innan lunch när solen strålade som mest gick vi ner till badplatsen för att bada (premiärdopp) och när vi väl var framme var molnen de me. Blev ett dyk ner i Vättern och vattnet var ganska varmt faktiskt inte som för två år sen när manfick en chock när man hopp i. Lagom när vi gick därifrån försvann molnen me... Väl hemma på tomten blev det vattenspridare som sattes på och förljde med H och sprang lite i den.
Dagen idag har jag också bara njutit av solen fast i stugan i Gottröra, dit vi kom igår kväll.


Kommentarer
Postat av: Garpen

Lena, bilden på dig och Stefan måste du ju bara förstora och rama in =)



Jag önskar att vi hade varit i Gottröra, spelar golf och bara njutit :(

2010-06-28 @ 14:21:24
Postat av: Lena

Ja kanske ska göra de faktiskt. Köpte lite ramar idag på IKEA, sen såg jag vad du skrivit. Slumpen är ingen tillfällighet!

Ja det hade varit nice med golf och avkoppling i Gottröra.

2010-06-28 @ 22:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0