Täby Basket Cup dag 2

Jag orkade inte gå upp i ottan far att se matchen mellan Solna 2 och Sigtuna. Fick per sms veta att Sigtuna vunnit matchen med 1 poäng och alla i gruppen hade nu varsin seger och inbördes på varandra. Detta blev krångligt, Solna kom 1 för de hade +12 i målskillnad och både vi och Sigtuna hade -6 men då kom vi 2a i gruppen för vi hade inbördes på Sigtuna. Vi gick alltså vidare till A-slutspelsgrupp, där väntade först Solna 1. Vi inleder matchen med att spela riktigt bra försvar men bollen vill inte gå i korgen. Tredje perioden är en av de bästa för säsongen och vi vinner den perioden med 10-2 och med 1 min kvar av matchen är ställningen 22-19 till Solna men närmare kom vi inte. Solna vinner tillslut med 28-19 och bollarna rann åt fel håll i slutet, men trots detta gör tjejerna en riktigt bra match. 

Bara att ta nya tag till dag 3 då ännu igen de väntas tufft motstånd. Arvika står för morgonmötet och på e.m i CC står Järfälla för motståndet.  

Under dagen var jag också och kollade på U18 spela match i 91/92 serien, de mötte Sigtuna och vann matchen. Men det kanske inte var det roligaste med matchen utan det var att träffa Toker igen. Saknat henne en massa och det var tok länge sen vi såg ju, så hon fick sin lilla julklapp också igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0