Inte många dagar kvar nu...

Tillbringat ytterligare en dag i skolan och fått ännu mera information som ska sorteras in i skallen och läggas i en massa olika fack. Fast egentligen ska de inte ligga i en massa fack utan all information ska blandas så den kan användas på bästa sätt.

Föreläsning på f.m och ytterligare en anledning fick vi se för att vi behöver få tillbaka vaktmästarna till Conradsberg, de sägs ju ha flyttats till Universitetet nu efter sammanslagningen. Antingen får de fixa tillbaka vaktmästarna eller så får de ge alla lärare en utbildning i hur man kopplar datorerna till prodjektorn och att de lär sig hur högtalarsystemet funkar. Detta är problem som dykt upp de senaste föreläsningar vi haft och det är ju lite trist.

Annars har dagen flutit på bra med undantag på lunchen. Fixa tillbaka alla microvågsugnar till Conradsberg, det finns typ 5 st på hela campus. Det är ju stört!

På lunchen kom en snubbe fram till oss och ville att vi skulle lyssna på någon information om Kåren. Nja inte varit så intresserad i knappa 3½ år så nu när jag har knappt 3 månader kvar så nja tror inte de. Ska snart börja en nedräkning här på bloggen om mina dagar kvar. Måndag 19 januari kl 10.00 ska våran sista tenta vara inlämnad, gissa om jag längtar =)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0