Annorlunda träning

Måndag betyder sen träning. Idag började vi träningen med att prata kort om matchen från helgen och sen gick vi igenom planen för träningen. Planen var mycket spelmoment och en hel del skytte. Fast först av allt så spelade vi innebandy och eftersom coach var orolig att det skulle vara en hel hög efter bollen så släppte han efter ett tag in två bollar på planen. De vita laget (vi som spelade med vita klubbor) vann och efter innebandyn fortsatte vårat segertåg i nummerboll och sedan i 3/4 skotttävlingar.

Träningen var kul och jobbig. Det var mycket spelövningar med bla nummerboll, bänkboll på två sidor, Frododrill och ja så en del skotttävlingar.


Träningen imorgon kommer nog att bli jobbigare. Först är det löpning ute på fotbollsplanen utanför Skarpäng och sedan är det 90 min basket inne. Hoppas på mycket spel imorgon också och även om det blir en del spring så hoppas jag att det blir med boll. Det är så mycket roligare att springa med boll än utan.


Imorgon är det också 94 träning och ska komma på nått kul till de. Tror att ska gå igenom inkast C tror det kanske kan göra några poäng på de och sen blir det att gå igenom hela 3an så de kan få lite mera sving på bollen.


Om det var så här det såg ut ikväll under våran innebandy match vet bara de som var där och titta.  


Kommentarer
Postat av: Garpen

tack för tipset, så sjukt klockrent med tanke på vår träning igår =)

2008-11-11 @ 09:57:41
URL: http://garpilarpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0