Min ta hand om mig helg

I helgen har jag varit uppe på landet med pappa och Lukas och bara haft det skönt, det var verkligen något jag behövde.
Fredagen spenderade jag med en vän och vi var på äventyr i sumpan och sen blev det Talang 2008 och en viss bartender imponerade på oss, han var fingerfärdig :p

Bestämde mig att åka raka vägen till landet från Frösunda och det var ganska skönt och gick på ca 45 min att ta sig till landet. Ja och dörren var öppen och Lukas ute när jag kom upp på kvällen/natten, skönt inget mörker.
Lördagen spelade jag golf  på dagen och när jag kom hem från golfen gick jag och pappa en runda med Lukas. Grillen satten på och nötter till förrätt dukades fram och pappa var reda att börja gå ut och grilla kommer vi pappa på att inte potatisen är insatt, oj då! men allt löste sig och tur var väl bara att vi (pappa) inte börja grilla och sen kom på potatisen. Maten var prima och jag körde en fräckis efter maten och säger men jag kan gå ut med Lukas och pappa fyller i ja men va bra då diskar jag då. Åhh va skönt jag slapp diska. Lukas bestämde sig efter en stunds promenerande att han inte ville gå längre och tvärstanna och gick hemmåt igen, Smart hund!

Söndagen fick jag sova ut på och det behövde jag verkligen och det var jätte skönt. Gick upp och fick i mig en macka till frulle och packade sedan väskan och gjorde allting klart. Tanken var att åka ner och träna lite golf innan jag och pappa skulle äta lunch på klubben och innan knatteträningen började. Jag han träna lite grann uppe på puttinggreen och putta ganska bra. Åt smarrig lasange och efter det var det knatteträning, jag fick en grupp på 5 st knoddar och vi hade puttingtävling och gick ett hål på lilla banan och prata regler. (oj va kul det lät med regelprat...)  

Kom tillbaka till landet och la mig på nya altanen som snart är klar och bara njöt av solen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0