En känslofri sommar, det blir lättare så...

Ja det skulle vara mycket lättare om det blev så.

Jag vill ha en sommar utan känslor. Även om jag tidigare sagt att jag tror att sommar 08 kommer vara något speciellt och att den kommer vara underbar så vill jag ha en känslo fri sommar. Vissa känslor vill jag inte plocka bort, men jobbiga känslor som under sommaren är egentligen underbara men som sen bara är jobbiga.
Sommaren -06 var helt underbar och jag saknar den sjukt mycket ibland och jag klagar inte på sommaren -07 för den var toppen, men 06 var ändå extra. Sommaren -06 hade man ett datum på när den skulle ta slut, visste när det roliga skulle ta slut. Det gick för fort allting, men kommer aldrig glömma den.
Sommaren -07 var super nice speciellt 3 veckor där ett tag då man slapp tänka men sen så var man tvungen att börja tänka och sen efter sommaren var slut var man tvungen att tänka för mycket....Jag vill inte hålla på att tänka och analysera en sommar till. Kan jag bara inte få var fri från dessa känslor. Antingen så är känslorna bra och jag blir lycklig och det blir den underbara sommar jag trott tidigare annars kan känslorna hållas utanför sommaren -08 det blir lättare så kanske.

Skål för sommaren 2006

och ett slag för sommaren 2007
Hur blir sommaren 2008?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0