Dagen blir nog bra!

Sitter i skolan och ska träffa min skrivkompis om 30 min, jag är tidig och ganska skönt kan fixa lite andra saker först (som detta).
Har velat berätta något kul ett tag men inte kunnat göra det av olika anledningar men snart kan jag göra det.
Kan så länge berätta något annat kul som jag var med om imorse. Fick åka med mamma till roslagsbanan och går på perongen och där träffar jag en trevlig person som man inte träffar varje dag. Det är min kusins kompis och träffade honom första gången när kusinen tog studenten har jag fått höra sen i efterhand, men det är inte så vi känner varandra. Förra året var han med nere i Västanvik och firade midsommar. Det var den midommaren som det spelades kubb i regn med paraply och ficklampa, aaa den midsommaren det spelades en massa kubb. En trevlig prick är det som jag senare träffat på Tegel med kusinen också. hahha inga kommentarer om den kvällen! Men jag bjöd iaf kusin på en drink.
Så jag hade sällskap hela vägen på roslagsbanan och det är ju alltid trevligt, speciellt när det är trevligt sällskap.

Läste i metro? eller kanske om det är City mitt horoskop också lite snabbt på tåget mellan Odenplan och torhildsplan och det såg bra ut....Brukar inte läsa det eller jo det gör jag men inte tror jag på det så mycket, men det lät så här: Din dag ser ganska lovande ut, med möjligheter tilll en eller annan liten överraskning. Spännande säger jag och undrar vad det kan vara, med en trevlig start på morgonen tror jag på en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0