Mycket spring blev de

Hade igår lovat att jag skulel kunna ställa upp som domare i Sportexligan, eller norrortsligan som den ibland kallas. I den lirar lag från Täby, Järfälla, Åkersberga, Lidingö, Djursholm. Denna omgång var det flickor och pojkar -98 och -99 som skulle lira. De lirar idag också, nu i skrivandes stund. Jag dömde 5 matcher igår och det F-98 matcher men med ett täby lag som spelade med sina F-99. Det svåraste var nog att veta på vilken nivå man skulle blåsa på. Skönt att jag inte behövde döma första matchen själv utan fick hjälp då, sen dömde jag någon match själv och sedan kom en tjej och dömde med mig. Det svåraste när man var själv var att se om bollen var ute eller ej, det gick ju ganska snabbt i spelvändningarna om man säger så... och det var ganska många spelvändningar också. Ena hållet och i nästa sekund hade andra laget bollen och sen andra laget bollen igen. Så mycket spring blev det, fram och tillbaka.

Men det var riktigt kul att döma, roligare än jag trode det skull vara. Har dömt de här två matcher förut men då på små planer men att döma stora planer var mycket roligare och man fick ju ha på sig en sån gul fin tröja.

Det som var trist var att när jag dömde så spelade damerna U22 kvart i hallen brevid. Jag och Kråkan som nu är tillbaka är de ända som inte får lira U22 lite trist är det faktiskt men vad ska man göra. Men tråkigaste med att döma var ju att man missa matchen, men de vann ganska överlägset så den var ingen spännande match man missade.


Kommentarer
Postat av: ELIINA

Roligt att döma när dom är så små tycker jag, då blir det inte lika mkt tjaffs heller xD

2008-03-09 @ 13:43:32
URL: http://eliinag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0