Middag med laget =)

I lördags kväll så åkte lilla röda sin färd mot Hägernäs för att spendera en kväll frånskild från sina vanliga vänner. Lilla röda skulel få stå ute bland okända vänner och vänta medans jag rode mig på annat håll. Den skulle komma till ett nytt ställe där den inte kände sig så hemma, eller vägen och ena parkeringen känner den sig hemma på men den har inte varit där så länge själv förut utan då oftast haft sällskap. Hemma står den också ute men bland sina egna vänner på parkeringen men ibland gäller det att vara spontan och våga göra nått nytt. Hahahah spontanitet!

Kvällen skulle spenderas hemma hos Issa (och Mathilda) för att fira att någon fyllt år. Det blev lite fördrink och paketöppning och sedan blev det mat.

Middagens kommentar: När basketlaget äter blir det alltid så tyst och alla bara äter...

Kvällen fortsatte i temat lekar. Det var allt från Jag har aldrig till Guitar Hero. Vi var 9 stycken från laget som var hemma och kunde komma, men det var SUPER trevligt.


Det kom upp många saker som vi inte pratat om innan och det vart inte så mycket basket snack faktiskt. En av lekarna/spelet vi körde var det en massa påstående och man skulle värdera på en skala på 4 vad man tyckte eller trodde om en person. Från håller helt med till håller inte alls med. Roligt spel att köra med vänner, men lagets svåraste var nog att se detta utanför basketen. Se hur bra man känner varandra egentligen och det stämde överens nästan jämt, ja till stor del i alla fall.


När kvällen blev natt var det dags att gå ut till lilla röda och låta den bli lite varm för att sedan komma hem och nanna på sin egen plats. Men den mådde jätte bra där den stod hela kvällen!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0