Karlstad på mini semester

Vid 17- tiden idag fredag så sitter jag på en buss mot Karlstad, vart vi är någonstans vet jag inte riktigt med ca 30 min från Centralen. Är framme vid 21-tiden och då kommer Okla och möter mig vid bussen.
Så jag ska alltså åka och hälsa på Okla imorgon och kommer hem på måndag eftermiddag. Så jag tror jag kanske inte kommer kunna blogga nu över helgen men ni som läser får reda på allt när jag kommer hem igen.
Det som jag vet är planerat är att ska kolla på match imorgon mellan Karlstad - EOS Okla spelar och på kvällen skulle några tjejer i hennes lag ha schlagerkväll så då var vi bjudna dit och om jag fatta rätt så blir det utgång efter det. 

Ska bli jätte kul att komma iväg och inte göra någonting egentligen. Tror kommer slockna ganska snabbt på bussen men måste försöka läsa lite skolböcker. 

Nu är det dags för mig att sova, sista dagen på praktiken imorgon och kommer sakna de faktiskt. Men får väl komma och hälsa på någongång. 

Ha det bäst!  


Kommentarer
Postat av: Designa din blogg - För dig som vill ha hjälp med bloggdesignen

Nu så har jag lagt upp lite nya tips och tricks i bloggen, så kika in vettja och se om du hittar nåt skoj du kan ha på din blogg!

2008-03-14 @ 01:00:31
URL: http://www.designadinblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0