Ännu en dag i mitt liv

Andra dagen på mitt så kallade påskuppehåll. Men eftersom vi ska ha muyntlig examination på tisdag och ska lämna in två examinationer på fredag så kanske man får göra nått vettigt denna vecka. Ja jag måste läsa lite till och så ska jag börja skriva på den examination som jag inte börjat på.

Vaknade av att telefonen ringde kl 08.15  åhhh tänkte jag. Men svarade ändå, mamma ringde och frågade om jag inte kunde gå med Lukas eftersom pappa tydligen försovit sig och bara gått ut en kortis med Lukas. Så så blev det, mamma lovade att ringa igen kl 09.00 och väcka mig. Gullig mamma jag har som ringer och väcker mig.
Så började dagen att gå med Lukas, sedan åt jag två ägg till frukost och kollade på Våra bästa år, det har inte hänt något på 4 veckor...

Innan lunch var jag och gymma och det var skönt efteråt och glad att jag ändå gick dit. Funderade ett tag på att strunta helt i det men tänkte skönt när man gjort det och så blev det. Precis när jag kom hem så ringde de och jag fick reda på att ett möte som jag skulel haft uppe på golfklubben blivit inställt. Ganska skönt ändå att slippa åka upp dit för ett möte.

Blev att jag gick på tjejernas träning istället och det var tema SKOTT idag, de sköt i princip hela träningen. Hem äta och så förbi Mutola och lämna över 5 års presenten, blev en kort visit för sedan var det dags för egen träning. Men kommer och hälsar på en längre tid en annan dag och då kan vi lägga pussel eller bygga med lego.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0