67 års kalas

Idag har jag, Carpen och Frallan haft 67 års kalas för laget.
Jag kom till Carpen ca 15.30 och 16.17 gick vi ut från matbutiken och hade handlat allt. Jag åkte hem och hämta ps2 och Buzz och Sing Star och hämta upp Frallan på vägen. Nu började stöket med tre personer i köket, pastan stod redan och koka och korven var på plattan. Frallan tog tag i prodjekt göra tårta och jag hjälpte till med salladen. Salladen, dressing, tårtan och bålen var klar lagom till de första kom.
När alla kommit åt vi och man märkte att alla var hungriga, oj va tyst det var vid ett bord med 13 tjejer....Efter maten blev det presentutdelning, TACK alla snälla för de fina paketen. När presentutdelningen var klar blev det tårta och popcorn. Tur att vi köpte 12 pack det gick pt en del popcorn, heheh.
Efter det skulle det bli Sing Star men då upptäcker jag att jag glömt en sladd hemma, men Kråkan hade bil som tur var så vi åkte och hämtade den. Det blev svenska schlager som sattes i ps2 och sången kunde starta. De första tog ton och sedan följde flera upp. Det blev lagtävling och röda laget vann, vilket inte var mitt lag :( Efter att vi åkt på däng så blev det Buzz och jag, Frallan och Kråkan gick ut lite lagom hårt och sen gick vi om och vann hela rubbet.
En mycket trevlig kväll med laget och extra kul var att det endast saknade 3 spelare från damtruppen. Kul att det var så många som kunde komma :)
Glömde däremot min kamera hemma hos Carpen så kommer inga bilden idag men de kanske kommer upp på fredag när ja fått tillbaka min kamera.
Underbar kväll fylld med skratt och glädje.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0