Tibble CC 16.30

då sker matchens första och enda uppkast i matchen mellan Täby-Ockelbo. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös. Den här matchen gäller ganska mycket, vi ligger just nu 3:a men kan komma 2:a i serien om vi vinner alla våra matcher som vi har kvar, men Blacke som ligger snäppet före oss måste torska en match för att vi ska gå om de eftersom de har inbördes på oss, tror det är så det är iaf, men då har de serieledarna kvar och de har vi redan mött 2 gånger.
Men idag är det matchen mot Ockelbo som gäller och då är det den man ska focusera på. Kommer inte riktigt ih¨g förra matchen. Vet att jag inte spela eftersom jag var nyopererad då. Men var med och vaktade alla väskor när laget var på promenad och såg när laget tog en vinst mot de borta.
Nu lirar vi hemma och i CC och Ockelbo är alltid lite speciellt att möta. När vi lirade en av våra första säsonger i basketettan så hade vi "problem" mot Ockelbo och har gjort onödigt jämna matcher mot de vissa gånger. De kommer nog komma jätte taggade till denna match men vi får se till att visa att det är vi som är det bättre laget. Vi har spelat en hel del de senaste träningarna och många 3 min matcher och vi har haft bra spring på de. Springer vi idag och lirar som vi kan så kommer vi gå ifrån CC strax innan 18 med ett leende på läpparna.
Men det som gäller nu är att tagga till!

Jag ska gå och äta lite lunch nu och det är då min laddning inför matchen börjar, sen följer lite ritualer på de....saker som alltid jag gör inför match. Men har ett litett problem, förra matchen regnade det och då körde mamma mig till matchen, brukar alltid gå, men det gick ju bra sköt i 19 p och är riktigt nöjd men min match. Kanske ska jag inte gå idag eller ska jag åka med pappa? nä tror blir promenad ändå.

//En som börjar känna sig lite nervös!
(men inför förra matchen var jag tok nervös och de gick ju bra)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0