Täby-Falun

Kl 16.30 igår var det matchens enda uppkast mellan Täby Baskets damlag och Falu Baskets Damlag. En match som på pappret vi borde vinna ganska enkelt utan att vara allt för självsäkra. Men man får aldrig ta ut en seger i förskott, det blir inge bra.  

När vi sitter i omklädningsrummet innan och alla är klara och vi ska snacka säger Coach -Först måste vi bara reda ut en sak, Utslagningen i Lets Dance. Hahaha en av de sista sakerna han säger på fredagar när träningen är slut är -Nu är det hem till Lets Dance och nu detta, hahhah. Så när snacket om Utslagningen 3 min senare var klart var det fokus på match igen.

Vi började stabilt och sedan fortsatte vi så hela matchen. Vi vinner med klara 109-50. Många gör många poäng och fler än hälften gör 10 poäng eller mera, kul när hände de senast? Men när gjorde vi över 100 p senast också?

Även om segerna var skön, så klart den var rolig men efter matchen var nog ändå stora samtalsämnet alla Manges armhävningar han ska göra på träningen på måndag. Innan matchen bestämde han självmant att han skulle göra 5 armhävningar för varje break vi gjorde. Det blev en del och han ska imorgon göra 110 armhävningar, så hur många break vi gjorde får ni räkna ut själva. Är inte direkt känd för att vara mattesnille :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0