Spelar ni ett riktigt lag då eller?

Idag så var vi hela 3 stycken på träningen. Eller de var två stycken och jag, för vi har ju egentligen inte träning men får träna med de ändå. Det där lät väldigt rörigt, glöm det..... Vi var iaf tre som var där och vi började med att träna att tippa bollen, hahah. Det blev mycket teknik på ett lekfullt och roligt sätt, idag var kul träning. Träningarna brukar vara kul men idag har vi skrattat en hel del också. Roligste var nog ändå i slutet när vi körde Tippleken. Då vi bevisade att gammal är älst som en viss mr T brukar säga. Har aldrig fattat det där och kommer nog aldrig göra det heller.

Efter vi tränat klart och sitter och stretchar lite kommer två killar in och lägger ifårn sig väskorna och ställer sig vid halvplan och tar sats och hoppar och ska greppa ringen. De gör detta kanske två gånger var, sen lämnar de hallen.

Efter ett tag så kommer det in ett till gäng med killar och säger kolla basket. Sen får de låna bollen ett litet tag och skjuter lite, eller försöker skjuta kanske var rätta ordet. Inna de går frågar de, så ni lirar basket alltså, ja på riktigt. Ja hur kan man lira på lossas? Så Cammo får förklara att vi lirar i Täby Basket och ja sen vet jag inte riktigt mer vad hon sa. De verkade inte ha någon riktig koll, men sköna snubbar som kommer in i en hall helt plötsligt bara 21.20 en torsdag och längst ner i Tibblehallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0