Önskelista

Snart så fyller jag 25 år.

Ja har nog egentligen aldrig skrivit seriösa önskelistor till födelsedagar eller julklappar. Med seiösa menar jag att jag suttit och skrivit ner allting jag önskar mig. Kan till viss del ändå hålla med pappa och att till spec julklappar vill man ha något som man inte gå och köper själv. Ja jo sen är det ju alltid roligare när det är en överaskning men man blir glad över, något som man har sgat att man önskar sig men sen glömt bort.
Men klart har jag skrivit listor med saker jag önskar mig och berättat sjuttonhundra gånger vad att jag önskar mig prison break säsong 2 i julklapp och nu i födelsedagspresent.
Tidigare stod en liten platt TV högst på min önselista nu till min 25 års dag, men det är bara en önskan, för vet att jag inte får de. Skulel kunna önska mig en liten TV (ingen platt TV) och det skulle jag kanske kunna få, men det är inge roligt för när jag så småningom hittar ett eget ställe vill jag nog ändå ha en platt TV på väggen. Så min Tv får duga än så länge i min lilla håla.

Men tänkte ändå lista lite saker som jag önska mig.
(ja jag vet pappa läser ju detta så ibland får man inte vara dum...)

* Behöver bara säga att jag älskar Body Shop och något spännande därifrån är inte helt fel. Två dofter, en av mina favorier Cocos och en ny (för mig) som jag tror på till sommaren. Bilderna är därifrånimage438
image439

* Dvd box Prison Break säsong 2 
* One Three Hill säsong 2
* Underkläder
* LIten/Smink necessär hittade en på pikmee som jag faktiskt blev lite kär i.
 Bilden kommer därifrån
* Jeans
* Flip flop jag älskar att gå i flippisar på sommaren
* En ny TV ändå kanske, eftersom min just nu verkar ha gått sönder.....


Kommentarer
Postat av: maria

Bra där, då vet man vad man har att gå efter OM man får idetorka....hihihi

2008-02-21 @ 20:46:19
Postat av: Lia

Jag har en skada någonstans, som gör att jag inte kan köpa sånt som folk önskar sig... (typ tvångstankar) Men det är ju tur för mig att jag redan vet vad jag ska köpa och inget av det har u skrivit upp att du önskar dig:D Puss o Kram

2008-02-22 @ 20:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0