F-94 match och vilken match

Samling kl 9.00 i Tibble. Man har väl varit piggare om man säger så, men det funkade. Några minuter sena ca 15 så knatar vi iaf ner till bilarna för att åka bort till Jakobsbergs sporthall för att möta Järfälla. När vi kommer dit så pågår det en match redan med lite yngre knoddar men sen värkar det som den aldrig vill ta slut. Det blir en förlägning på 5 min och när tiden är ute och Järfälla leder med 2 p har en Alvik spelare skjutit (slängt) iväg en trea och blivit faulad och får tre kast. Hon sätter första och sätter andra men missar tredje och det blir ytterligare en förlägning och då vinner tillslut ett lag efter 5 nya minuter.

Så startar äntligen matchen med ca 15-20 min senare än planerat och med vilket temp de startar i. Börjar med att förlora uppkastet men snor tillbaka bollen och gör de två första poängen. En tjej på bänken säger, åhh va glad jag blev vi gjorde iaf de först poängen.
Sen spelar de med ett rasande tempo och springer och springer och sliter ner returer och stopar i bollen. Även om vi missar en del under korgen så tar vi ledningen och den släppte de aldrig. Det var verkligen jätte kul att se när de lirade och kan bara tacka föräldrarna för deras stöd på läktaren.

Tjejerna gör en underbar match och vinner med 36-24 även om de gärna ville komma upp i 40 p men en seger var grejad. Tjejerna var jätte glada. Inför fjärde perioden leder vi med 16 p och tjejerna pratar om att de måste fortsätta att lira ordentligt och inte slarva, de är bar 8 mål de ska göra för att vara i kapp. Men de kom aldrig närmare än 12 poäng. Då säger en av tjejerna, så här brukar de stå fast tvärtom och så skiner hon upp i ett leende för det är vi som leder.

Kan detta vara ställningen inför tredje kanske?
image429

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0