Blev basket ikväll

Japp ikväll på träningen blev det basket, kanske inte så konstigt egentligen för det är ju basket vi lirar.
Men denna vecka har vi inte lirat så mycket basket överhuvudtaget, träningen i måndags bestod mest av fys, lite basket bara och det var lite och i tor så var det återigen inte mycket basket... (tis blev det visserligen basket men då med juniorerna) Så igår kläckte våran tränare ur sig lite fint, Imorgon så ska ni få prova på en ny sport, man dribblar en boll och den brukar kallas basket. hehhe därav min sista mening ;)
Varför det blivit så lite basket denna vecka ryktas det också om att det är för att en viss PW sa att veckan innan Borlänge matchen kan vi ju ha ledigt. lite väl kaxigt sagt. Så igår så sa Coach att ja men PW sa ju att ni inte behövde spela basket i veckan och få ledigt, men vi möter ju Falun imorgon? Så om det var lite basket denna vecka hur ser det då ut nästa vecka?

Mn nu först Falun som vi ska ta nya friska poäng mot imorgon. Förra gången var vi lite slappa mot de i början men sedan gjorde vi vad vi skulle i andra halvlek och körde över de. Tror vi kan köra över de imorgon me så länge vi inte bara ställer in skorna på banan och tror det är klart. Nej ingen underskattning här inte, NEJ TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0