Morgon match 8.30 och en till 13.45

Morgon matcher är väl aldrig jätte kul och speciellt inte när den börjar 8.30. Kändes lite segt i början men kanske inte så konstigt. Vi spelade en match kl 21.00 och sen gick och la oss på luftmadrasser och sov. Men match är match och man kan väl alltid tagga till, även om det är tidigt på morgonen.

Vi vann över Kalmar med siffror som jag inte kan alls, men hitta nyss på nätet. Vi vann med 69-32, så det var ju ganska övertygande siffror kan tyckas.

Även denna match har jag svårt att få i bollen, jag missar enkla saker som när man kommer nästan helt fri. Får inte tänkta på det men kommer bli tokig.

Sen var det dags för lunch och en kort vilostund innan nästa match mot Skuru spelades kl 13.45.

Några bilder hur det såg ut innan uppvärmningen började mot Skuru.


image113

image121

image114
image119

image115
image120

image116

Denna match var inte siffrorna lika övertygande för oss utan var helt tvärt om 32-69 till Skuru. Inte för att skillnaden var så stor, det var den inte. Men vi stressade ortoligt mycket och hade hur många turn over som hellst. Där tappa vi mycket på att vi slängde bort bollar och när vi kom upp i anfall var vi jätte stressade.

Vi prata lite i laget efter matchen om varför det gick som det gick och visst vi kanske var trötta men kändes inte osm man kunde ha det som bortförklaring till varför vi spelade så illa ändå. Även om det var 3 matchen på mindre än 24 timmar (elle ja mindre än 17 timmar) Men vi hade inte lyckats tagga till till matchen riktigt ändå. Men vi får en ny chans dagen efter att bevisa att vi kan lira basket.

Nu väntade lite mera vila och sen kolla en av killarnas matcher som gick och så lite vila innan vi skulle gå och äta ute och kolla Sverige-Danmark i fotboll.

image117
På väg till stället vi skulle äta middag och se Sverige-Danmark

image118
Glada och snart börjar matchen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0