En helt vanlig söndag eller kanske inte...

Söndagen börjar med att jag vaknar till telefonens alarm klockan 8.40 men jag orkar inte gå upp och ställer om den till 09.00 och tänker jag kan snooza lite sen efter det. Snoozar en liten stund med sedan har jag gjort något, stängt av den och förmodligen tänkt att jag ska ställa om den men utan att ha gjort det. Vaknar upp kl 10.40 och inser att oj nu måste jag upp. Går upp och hör att datorn är på. HInner knappt logga in på msn inna Maria skriver God morgon! Har du ställt om klockan? Kollar på datorn och inser att klockan bara är 9.40 juste ja man ställer om till vintertid ju. Tack för det! Pratar lite planer för dagen och jag bestämmer mig att jag har tid att följa med till IKEA och förbi Centrum. Vann ju en timme imorse och så skulle jag inte kunna sitta hela dagen ändå och plugga. 
Ca 40 min senare hämtade Maria och alexander upp mig. Vi börjar med att åka till Centrum men de öppnade inte förren kl 11.00 och vi prkade inte vänta i 40 min så det blev IKEA först. 
På IKEA blev det det vanliga, servetter, värmeljus, stearinljus så köpte jag en ny skrivbordslampa. Sen åt vi korv och pizzaslice och tittade på folk. heheh Gillar att man kan få 2 pizzaslice och en dricka för 15 kr och det smakar helt ok. 
Centrum igen och nu funderade jag verkligen på allvar om jag inte skulle köpa mig ett Ps2. Maria hade köpt ett på fredagen med det var något knas med det, det lät jätte mycket. Så hon skulle byta sitt så vi skulle ju ändå in i butiken. Åhh så sugen jag var nu. 
Jag kom hem med ett silvrig Ps2 och ett Buzz paket. Det var ett bra pris på det eller om man ville ha SingStar. Men gjorde ett eget litet löfte. Jag fick inte packa upp spelet förren jag hade skickat in min examinationsupgift och sedan ska jag plocka bort min 15 år gamla Sega spel och göra iordning alla sladdar i videoskåpet och dammsuga där och även under sängen. 
Har inte öppnat det ännu och imorgon ska jag och mamma åka och se Solna-Marbro i Solnahallen kl 19.00 sen kan jag leka. 

Söndag eftermiddag beståd det mesta i att jag pluggade även om det gick ganska trögt....
Men annars en trevlig söndag =) 

image270
Mitt nya inköp
image272

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0