En deppig dag.....och hur man blir glad igen

Idag har jag haft en jätte deppig eftermiddag. Fick mitt MR svar ca 12.45 sen efter det har jag gått runt med en stor klump i halsen, mått illa.  Det var inte alls det beskedet jag fick som jag hade förväntat mig. När jag för ca 3 veckor sen gjorde illa mig och var på akuten så sa Läkaren att det kanske skulle var amenisken, men det kanske bar avar en smäll. Led- och korsbanden var hela för knät kändes stabilt. Men så kommer läkaren idag och ska ge besked från MR. Han börja ställa frågor som jag kände varför ställer han dessa. Vadå om jag hörde något som smällde eller om det kändes så, det hörs väl int eom menisken går sönder. Sen kom chocken -Du har en främre korsbands(någonting). Hann tänka lite possitivt och tänkte det är inte av helt bara uttänjt eller nått, då kom det, Det är helt av och så på röntgen ser man att du har fått en kraftig smäll på knät också meninget som är brutet. Sen efetr det så vet jag inte riktigt om allt gick in, men har iaf fått en remiss till operation och fyllt i något papper och fått lite kort information om hur det ska gå till.

Sen kom samtalet till mamma, det var tungt. Sen åt jag lite lunch, det var lite fick inte i mig något. Prata med Lindeberg va skönt att snacka med någon som vet hur det är eller varit. Var förbi Tibble och prata med Coach och då var våran sportchef där också så vi växla några ord. Jag bad bla Coach om att meddela resten av laget hur det låg till, palla inte det själv. Vad skulle jag säga, lika bra att han fixa det så visste alla på en gång också.

Men hur blir man glad igen då efter en deppig dag. Jo man spelar i världens skönaste lag ♥ Det betyder så mycket. Det är en anledning till att jag inte gav upp förra året och slutade efter säsongens slut. Laget! Tack för messen jag fick :) det värmer. Jag och Frallan har bestämt att vi ska satsa på årets funktionär, heheh. Frallan ska göra en titthålsoperation ganska snart men hoppas på att se dig på banan snart igen.
Måste bara citera lita av det Petra sa idag på msn.
P -Krya på dej! Det kan bara bli bättre från och med nu...
L -Det är sannt
P - Tänk possitivt...!!
L -Ja där sa du några kloka ord :)
P -Du lever iaf....och har en framtid! tänk på alla...döda
Hahah Petra du är underbar. Bara du skulle kunna skriva så där. Hahah

♥ Ett underbart lag ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0