Bortaseger

Igår klockan 09.30 så lämnade bussen Tibblehallen och börja rulla mot Ockelbo. Matsäcken var gjord dagen innan, väskan packad och kudden var med. Men ändå något som saknades. Ja den stora röda väskan med matchkläder, skor, vattenflaska mm. Även om beskedet i onsdags var bra så dröjer det ett tag innan matchväskan kommer fram igen. Hur lång tid det vet jag inte? Men en bortamatch till Ockelbo kan man inte missa för det. Klart man åker med, man har väl inget annat vettigt att göra en lördag. 
Bussen börjar rulla och alla sitter eller ligger i sätena och några minuter senare så kommer valet av film upp. Det blir ganska snabbt bestämt att det är Vänner  som gäller på vägen upp och Holiday  på vägen hem. Dit färden gick ovanligt snabbt, kan det bero på att jag nog sov den större delen av resan? Vaknade till liv ganska lagom till det var dags att äta lite lunch. Äta matsäck på en buss är alltid gott, varför? Bra fråga?
Kommer fram till hallen och då är det 45 min innan vi har samling i omklädningsrummet. Jag går upp och sätter mig på läktaren när de andra går ut på en promenad. Det var varierande långa promenader folk tog. 

 
Promenad dags och även en rockie var med!
Innan samling så lekte Hanna lite medans Carpen såg väldigt ensam ut på läktaren...
image253
men Carpen fick snart sällskap på läktaren och alla tre ser riktigt taggade ut...
image254

Klockan 13.00 var det samling i omklädningsrummet för att lite senare börja uppvärmningen.
Matchen startar.
Vi inleder bra och spelar bra defense och lugnt i anfallet och får bra sving på bollen stundtals. I andra perioden står det ett tag 11-21 till oss sen gör de 9-0 på oss och man kan se hur stressade vi bli i anfall och bollen inte går i och detta syns även i defense och det ser stressat ut. Men bollen går i korgen och vi går till halvlek med en ledning på 3 poäng. Tredje perioden gör vi ett ryck och vinner med hela 3-13 skönt att bara släppa 3 poäng bakåt. I fjärde börjar de jaga men vi lyckas ändå vinna med 44-54 =) Första borta segern är klar och nu hoppas vi på fler.
Bussresa hem igen
På vägen hem började Carro L med att bjuda alla på hembakat brownie, den var super god. Sen blev det film och bussen tystnade.
När de flesta andra tittade på film kände jag av skolans plikt och var tvungen att öppna skolboken. Klart man kolla lite på filmen och inte så svårt att hänga med om man sett den typ 10 gånger redan. Lagom när filmen var slut så var vi även hemma igen. Ja och även om det är mysigt att åka buss på kvällen så var det ganska skönt att det inte var två timmar kvar på bussresan, även om vissa gärna hade suttit på bussen i två timmar till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0