Bara tjejer och sprit vart ska det sluta?

I detta fallet slutade det på Tegelbruket. Igår var jag hemma hos Maria och Anette som hade ställt till med fest för bara tjejer. Det var trevligt och det var en massa skratt.

Dörren stod öppen från kl 18.00 och jag hade planerat att ta bussen som gick vid 18.40. Det var min planering, min planering sprack när jag hörde bussen utanför fönstret och jag inte hade fått på mig mina jeans ännu. Hmm hur skulle jag göra, orkade inte gå. Jag kan ju ta bilen! Nej det kunde jag ju inte, eftersom jag inte hade någon läsk hemma så tog jag en cider till maten så bil var inte så bra ide. Jag tog cykeln kan ju hämta den imorgon tänkte jag.
Kommer fram och parkerar cykeln och redan då hör man musik innefrån, man hörde inte vad det var men musik i något slag var det. Kommer in och där står ena värden med en stört skön inlevelse och sjunger till Sing Star.  HAhah så underbart.

Det blev välkomstbål och efter det fick man fint glas med sitt namn på. Rikigt smart ide! Tänk vad man kan piffa upp ett plastglas med bara ett namn. Gillar iden och man behövde aldrig fundera vart man ställt glaset. Sing Star en hit, man märkte vilka som gillade att sjunga eller försöka sjunga kanske ska säga i mitt fall. Men efter ett par glas cider "sjöng" tom jag. Fast roligaste var nog ändå när vi DJURGÅRDARE lyckades vinna en match mot AIK och i slutet sjöng vi bara SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD haha då fick vi fina beröm av datorn. Lyckat =) Hört att man ska sluta med flaggan i topp, så blev det inte tror det var den ändå matchen den kvällen vi vann.

När sing Star var slut och klockan började närma sig tolvslaget så var det dags för Tegel.
Började med att vi kom in gratis, hur vet jag inte riktigt men det var ju trevligt att slippa pröjsa 80 spänn där. Sen blev det lite DANSA DANSA. Även om kvällen inte slutade allt för sent, vi gick nog vid 2 tiden någon gång så var det trevligt. När vi gick hade jag verkligen ingen aning om när bussen gick hem så tänkte kan ju lika bra ta cykeln hem då. Promenara bort till mArknadsvägen med de andra tre som var kvar och hämta väskan eftersom jag hade lampan till cykeln där. Sen blev det en snabb tur hem. Hur snabbt man nu kan cykla på natten. 
Kom hem och så underbart att gå och lägga sig i sängen och få sova.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0